Arkadaşın evlilik süreci

reckless9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
92
47
Selam kızlaarr aklımı kurcalayan bi soruyu sorup fikir almak istiyorum sizden. Kardeş kadar yakın olduğunuz bi dostunuz evleniyor tüm süreçte en başından ne kadar yanında olmak gerekir? benimki çoğu şeyine beni çağırmadı söz olsun foto çekimi bohça filan sadece ayak işleri temizlik olunca çağırdı.ben mi abartıyorum diyorum normal mi bu siz ne düşünüyosunuz

söz foto çekimi vb. çağırmayıp iş yaptırmaya çağırdıysa ayıp etmiş dostunuz. aranızdaki ilişkiye bağlı olarak şakayla karışık söyleyerek ağzını arayabilirsiniz belki bilerek yapmamıştır. bilerek yaptığını düşünüyorsanız ona göre tavrınızı koyun bence

Çok yalnis kusura bakmayin da sizi kullaniyor

Abartmıyorsun tabiki o nasıl bi dostmuş. Temizliğe çağırıyor ama özel günlerine çağırmıyor öylemi sen temizlikçimisin
Temizlik yapmana bişey demiyorum sözüne bohçasınada çağırsın temizliğe zaten sen kendin gidersin. Pehhh dostmuş

İlk ağzını aramamda söyleyecek bişey bulamayıp özür dilemişti ama devam da etti nedense

Gitme. İyi günde çağırma iş düşünce hoop. Temizliğe çağırmayı akıl eden foto çekimini unuttu mu sanıyorsun ?
Acaba ben mi abartıyorum dedim arkadaş biraz geri plandamı durur aileden olmadığı için dedim ama 10 yılı aştı artık arkadaşlık

Acaba ben mi abartıyorum dedim arkadaş biraz geri plandamı durur aileden olmadığı için dedim ama 10 yılı aştı artık arkadaşlık
Ben dostum dediğim insanın nişan günü yanındaydım beraber kuaföre gittim.Ben gelmiyim ayıp olur dedim
Sen gelmiyceksinde kim gelecek dedi annesi
Ve inan bana nişanıda aile arasıydı kızın halaları beni görünce hasetlikten öldüler bizim kızlar gelmiyor bu zeynebin ne işi var dediler. Dostluk böyle birşey

Ben de kendi sürecimde hep o yanımda olsun isterdim istememde, sözümde, çekimimde, gelin arabamda.... Aynı sizin anlattığınız gibi bencede dostluk öyle bişey

En yakın arkadaşlarımın çoğu evlendi. Hiç sorun etmedim şuna çağırdılar buna çağırmadılar diye. Asla etmem de. Önemli olan nikahına /düğününe davet etmeleridir. O da aile arasında değilse.

Fakat törenlere davet etmeyip temizlik gibi, yardım gibi durumlara çağırıp durmaları da doğru değil, hatta hakaret gibi. Hiç başıma gelmedi ama öyle davranan bir insanla da arkadaşlığımı sürdürmeyi düşünmem açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…