Herkese merhaba
Geçenlerde arkadaşım evine davet etti iki tane kedisi vardı. Birisi 3 yıldır onunla diğerini de 3 ay önce sokaktan sahiplenmişler. Ben de kedileri çok severim ama korkuyorum küçükken apartmanın kedisi ısırmıştı travmam var. O yüzden evine gitmek istemedim. Neyse bayağı bi ısrar etti korkacak bir şey yok eve yeni taşındık hiç gelip görmeyecek misin falan diye.
Ben eve gittim saldığım korku enerjisinden midir nedir 3 yıldır evde yaşayan kedi beni koltukta otururken ayak bileğimden tırmalayıverdi. Bayağı kesik kesik izler oluştu kanadı falan.
Ben de bu konularda çok pimpirikliyim küçükken yaşdığım şeyden dolayı. Dedim ki kuduz aşısı mı olmam lazım şimdi, gelmeyeyim demiştim beni neden zorladın ki diye bağırdım o anki öfkeyle. Arkadaşım da sakinleştirmeye çalıştı beni, aşılarının tam olduğunu söyledi. Ben de diğer kediyi sokaktan yeni almışsınız ama 3 ay olmuş sadece dedim. Seni tırmalayan o değil ki, olsa bile 3 ayda kuduz kedi belli olmaz mı allah aşkına kaç kere veterinere gittik dedi.
Neyse sonra ben biraz sakinleştim orayı yıkadım suyla güncel tetanos aşım da var diye gitmedim hastaneye. Evden çıktığımdan beri çok soğuk aramız konuşuyoruz ama o gerginlik devam gibi.
Sizce ben abarttım mı kızlar, sizce ne yapmalıyım