arkadaşımın tay tüyü koltuğu

“Paran da cebinde kalır” ne demektir ? böyle konuşursanız elbette tedirgin olur. Bunun masrafı her ne ise ben halledeceğim zaten ben yaptım bu yanığı, mobilyacı babamdan almaz, alsa da ben babama vereceğim zaten, şu anda yanımda çok az para var, hiç yabancı mobilyacı çağırmayalım, ben bizim tanıdığımızı çağırayım demek var, sorun senin sorunun, sen yaptır bizim tanıdığımıza, paran da cebinde kalsın anlamında konuşmak var. Niyetiniz yanlış olmasa da cümleler yanlış maalesef.

Hem siz haklısınız hem o
Cana gelecegine mala gelsin önce üzülmeyin
Evet arkadasinin modu düşmüş çünkü son parası o gidin parasını verin bence

İyi hoşta bu kız benim can ciğer arkadaşım yıllardır biliyor beni tanıyor. Ben arayıp devreye sokacaktım yani ben ilgilenecektim zaten belirttim ona bunu. Yani sen ara sen yaptır gibisinden bir önermede bulunmadım işi ona bırakmak gibi bi niyetim yoktu

Hem siz haklısınız hem o
Cana gelecegine mala gelsin önce üzülmeyin
Evet arkadasinin modu düşmüş çünkü son parası o gidin parasını verin bence

Ya o haklı olsun ben haksız olayım canı sağolsun aslında olay bu değil ben hatamın telafisi için uğraşırken modu düştüğü için canımı yakmasına lüzum yoktu ağır sözleriyle. Zaten ne gerekiyosa yapmaya hazırdım ben halada hazırım

Nefret ederim oturma odasinda odasinda sigara icilmesinden yatak odasi söz konusu bile degil ya Balkon ya mutfak icmem sigara çok sukur ama evimde de icirtmem

Eline para gecer gecmez öde

Bende Esyaya deger veriririm yanlis belki ama sevmiyorum esyama zarar gelmesini uzun yillar kullanmak isterim derdim kizim dogana kadar zilli emeklemeye basladi evin anasini halletti ahahhaah

Canının sıkılması cok normal arkadasinin. Hemen birsey olmamis gibi davranamamis, ayrica sen sw yazmissin sakarim diye. Belki djkkatsizliginden oldugunu dusundu ve kizdi. Kqrdesin olsa ayni tepkiyi alabilirdin. Eljne para gecince verirsin, sanmiyorum gerci alacagini. Anlik oynayamamistir, dusmustur modu. Cok takilma. Ayrica notumuzu da duselim; sigara sagliga zararli

Bende olsam bozulurdum. Aileme dert anlatmakta çabası. Hele yeni alınmış koltuk annem 1 hafta basimi yerdi. Haklı olarak yüzüm düşerdi. Çok abartmayin tepkisini bence. Bir siz karilayayim demissiniz 20 lira vermissiniz ona da cano sıkılmış olabilir. Keşke yanımda bu kadar var şimdilik bunu al kalanını sonra bolusuruz deseydiniz

Cebinizde 20 lira var ama sigara iciyorsunuz? Belki ustume vazife degil ama bu konuda cok kizginim. En kotusu olmus kac lira?
Kiz hakli ayrica hemen verin kizin parasini madem babam yaptirirdi demissiniz. Alin babadan verin gunahtir

20 liram var diye bir şey olur mu zararı neyse karşılayacağını hemen söylemen gerekirdi ve ailenle konuşup parasını ertesi gün arkadaşına vereceğini belirtmen gerekirdi. Kız parasız kalmış senin ne zaman vereceğin belli değil ki surat yapması normal. Elime para geçer geçmez vereceğim diyorsun da arkadaşın o vakte kadar ne yapacak hemen bulup buluşturup ver

ailenizden hemen para gondermelerini isteyip 150 lirayi vermeniz lazimdi madem ailem yaptirabilir diyorsunuz. daha kizla bulusacaksiniz da parasini vereceksiniz de bilmem ne sizi biraz sorumsuz gordum.

Hiç kafanı karıstırma..yapılacaklar belli..!
1-arkadasın 130 tl ver en yakın zamanda. cok uzatmadan.
2-Arkadasının mali dostluktan daha değerli. Kardeşten öte değilmiş.

Hatta ben olsam arkadaşıma 150 tl verirdim. 'Tamir zamanı ben sana 20 tl vermiştim ama olsun 150 düz vereyim için kalmasın'' derdim.

evin içinde sigara içilmez ki ama o yaniktan daha beteri olan koltugun her yerine sinen sigara kokusu
ben kendimde icerim ama evin icinde kapali ortamda icilen sigaranin agir kokusuna kendimde dayanamiyorum
boyle seyler olma ihtimalide cok yuksek oluyor oda ayri bir sorun

Yıllar önce yeni evliyim

Bir arkadaş eşim koltukta sigara içiyor kültablasının kenarına koyunca sigara düştü hemen aldılar az yandı ve içmeye devam ettiler ve bingo

Arkadaş tekrar düşürdü süngeri görünecek kadar bir delik oldu

Sonra da birşey demeden çekti gitti

Biz o koltuğu deliği ile 6-7 yıl kullandık

Ama ben de çok sinirlenmiş eşime çok kızmıştım hiç mal kıymeti bilmiyorsunuz diye zira

Ayrıca sigara külü düşmese bile o sigara kokusu koltuğa ve perdelere siniyor

Kendi evinizde evde içebilirsiniz ama evde hoş değil

Ben evime gelen misafire bile izin vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…