Sen arkadaşına şu cümleyi kuRdun mu?
Arkadaşım sen üzülme bu benim hatam beN telafi edeceğim. Madem tamirci çağırıyorsun bizim tanıdık tamirciyi arayayım ben ödeyeceğim çünkü buna ben sebep oldum çok üzgünüm. Gibi bir şey dedin mi?
Anlaşılan kıza hemen bir çözüm lazımmış. Senin sundukların biraz havada kalmış
Delinmiş koltugu nasıl tamir ettiler merak ettim
Bende yeni alfabe buldunuz sandım ama 4 çocuğunuz varmış tamam o zamansa.yazim hatasi degil uykulu yaziyorum sende de 4 cocuk olsun da uykun gelmesin diye alfabeyi unutursun..
Siz bir sürü çözüm önerdim demişsiniz ama yazdıklarınıza göre sadece 2 çözüm var. Tanıdık mobilyacı diyorsunuz ama kızın içine sinmemesi normal belki o da yama yapılacağını düşündü ve istemedi. Ve o anda bile masrafı kendiniz üstlenmiyorsunuz araya babanızı sokmuşsunuz. Senin paran cebinde kalır demenize bile gerek yok tabiki cebinde kalması lazım her koşulda siz telafi etmelisiniz. Bence tamir olduktan sonra da sizden net bir şekilde tamir parasını ödeyeceğinizin işaretini alamadı. Sizin niyetiniz öyle olmasa da telafi edeceğinizi düşünmemis. Sinir olması doğal bence.
Çünkü yanımda para yoktu ayrıca ha ben ha babam ödemiş önemli olan telafisini yapmaya çalışmam ve ona ödetmemeye çalışmam fakat sundugum seçenekleri reddetti, kendisi birini çağırdı ödemek durumunda kaldı.
O çözümde arkadasinizi tek bir mobilyacıyla kısıtlamış gibi olmuşsunuz. Siz kendinizi biliyorsunuz ben sadece yazdiklarinizdan yorum yapıyorum. Belki dunyanin en iyi niyetli insanisiniz. Bana yansiyan, sanki ertesi sabah arkadaşınızın video izledigini görmeseniz tamam zaten ben tekliflerimi yaptim sonucta kabul etmedi diye yasantiniza devam edecek rahatlikta biri olduğunuz. Örneğin ertesi gün de tamir olmuş bir süre iyiymis araniz yemek falan yemissiniz ama o sürede arkadasınız bence sizden yine üstleneceginize dair söz duymamis ve telafi edilmeyeceğini düşünmüş.
Onun size yaptığı da yanlış, isteyerek olmamiş, tamiri de mümkünmüş zaten, ama keşke daha açık şekilde masrafi her kosulda sizin üstlendiğinizi ifade edebilseydiniz. Onun da içi rahat ederdi konu o gece kapanirdi. Ama hallolur bence o da üzülmüştür tepkisinden dolayı.
Demek istediklerinizi anlıyorum ama beni ciğeri gibi tanıyıp biliyor benim rahatlığımın sebebi zaten her koşulda telafisini yapacağımı biliyor olduğunu sanmamdan kaynaklıydı, dediğiniz gibi şeyler düşünüpte bana can yakıcı davrandıysa zaten beni tanıyamamış demektir. kalbimi kıran noktada bu yani.
Tanıdığımız mobilyacı var onuda söyledim sen yaptır babam öder diye sinmedi içine ne dediysem bir türlü. Ne gerizekalılığım kaldı ne dikkatsizliğim. Hayatın boyunca böyleydin sen zaten senle karşıdan karşıya bile geçmemek lazım vb.. neler neler söyledi ama hep sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?