Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşımın misafirperverliği
- Konu Sahibi erva84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 41
Sormam lazım kahvaltıdan sonra nekadar oturdunuz da bu telefon geldi kalktıniz. Mesela kahvaltı bitti 2 saat kadar oturup kahvenizi icmismiydiniz.eger öyleyse, siz bütün gün orda olmayı planladiginizi soylemissiniz erken kalkın diye yapılmış bir plan olabilir. Yanlış anlamayın yeni evlililer kahvaltı kahve derken kalkın zaten tüm gün oturmak abartı bence öyle yazmışsınız.esiyle izin gunumuydu
- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
Benim aklima su geldi.
koye gitme isi cikti.arkadasiniz annesine ben gelemem arkadaslari cagirdim ayip olur dedi.anne de ben onlar geldiginde seni arar rahatsiz ederim.onlarda anlayip kalkarlar. Sende kirginlik olmadan onlari gondermis olursun dedi. Yani bence anne kiz planladi.ben olsam darilirim.
koye gitme isi cikti.arkadasiniz annesine ben gelemem arkadaslari cagirdim ayip olur dedi.anne de ben onlar geldiginde seni arar rahatsiz ederim.onlarda anlayip kalkarlar. Sende kirginlik olmadan onlari gondermis olursun dedi. Yani bence anne kiz planladi.ben olsam darilirim.
- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
Saat 12:00 de bu nasıl kahvaltı?Canım ne tümgün oturması zaten saat:12 de gitmişiz saat:13:00 da yoldayız herhalde akşama kadar oturmucaz ama kimse kimsenin evine yemeğe içmeye gitmez hadi karnınız doydu kalkın gibi oldu ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Kahvaltı için saat kararlaştırılmamış mıydı?
Bence çok geç bir vakit olmuş, ben kahvaltıya misafir alacaksam 10:30 gibi bir saatte davet ederim.
Misafirim gelmeden masayı kurarım yenir içilir, saat 14:00 gibi dağılınır.
Bu da misafirlik için yeterlidir bana göre.
Belki de ev sahipleri buna göre program yapmıştır, kahvaltı yapılır öğlen kalkarlar diye düşünülmüş olabilir.
Sormam lazım kahvaltıdan sonra nekadar oturdunuz da bu telefon geldi kalktıniz. Mesela kahvaltı bitti 2 saat kadar oturup kahvenizi icmismiydiniz.eger öyleyse, siz bütün gün orda olmayı planladiginizi soylemissiniz erken kalkın diye yapılmış bir plan olabilir. Yanlış anlamayın yeni evlililer kahvaltı kahve derken kalkın zaten tüm gün oturmak abartı bence öyle yazmışsınız.esiyle izin gunumuydu
Hayır canım biz 12 gibi kararlaştırdık zaten hafta içi çalışıyoruz saat:12 de anca gidebilirdik bu arada zaten akşam 6-7 kadar oturmucaktık ama kahvaltıdan sonra bi kahve içilir biraz sohbet yiyip 1 saat içinde çıkılmaz benim bildiğim yoksa zaten herkes evinde kahvaltısını yapardı hafta sonu işini gücünü bırakıp çoluk çocuk yola düşmezdi demiSaat 12:00 de bu nasıl kahvaltı?
Kahvaltı için saat kararlaştırılmamış mıydı?
Bence çok geç bir vakit olmuş, ben kahvaltıya misafir alacaksam 10:30 gibi bir saatte davet ederim.
Misafirim gelmeden masayı kurarım yenir içilir, saat 14:00 gibi dağılınır.
Bu da misafirlik için yeterlidir bana göre.
Belki de ev sahipleri buna göre program yapmıştır, kahvaltı yapılır öğlen kalkarlar diye düşünülmüş olabilir.
- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
Canım kahvaltıya başlamadan telefon geldi yani biz gittikten 10 dk sonra ve kahvaltı bitti 45 dk içinde hop biz çoluk çocuk yolda şaka gibi karnımızı doyudular güle güle dediler.Siz olsaydınız benim yerimde bu arkadaşınıza eskisi olurmuydunuz onu merak ediyorumSormam lazım kahvaltıdan sonra nekadar oturdunuz da bu telefon geldi kalktıniz. Mesela kahvaltı bitti 2 saat kadar oturup kahvenizi icmismiydiniz.eger öyleyse, siz bütün gün orda olmayı planladiginizi soylemissiniz erken kalkın diye yapılmış bir plan olabilir. Yanlış anlamayın yeni evlililer kahvaltı kahve derken kalkın zaten tüm gün oturmak abartı bence öyle yazmışsınız.esiyle izin gunumuydu
- 27 Nisan 2012
- 15.277
- 17.974
- 498
bana da ters geldi açıkçasıCanım kahvaltıya başlamadan telefon geldi yani biz gittikten 10 dk sonra ve kahvaltı bitti 45 dk içinde hop biz çoluk çocuk yolda şaka gibi karnımızı doyudular güle güle dediler.Siz olsaydınız benim yerimde bu arkadaşınıza eskisi olurmuydunuz onu merak ediyorum
bana öyle bir telefon bile gelse gider içerlerde konuşurum
arkadaşlarıma kalk git demek gibi olmasın diye
ee karşılaştın mı o arkadaşınla bugün?
Evet canım zaten öğle yemekleri ve çay molasında hep beraberiz konuştuk özür diledi kendi çapında açıklama yaptı ama yinede ben karasızım hala içime sinmiyor yapılanlarbana da ters geldi açıkçası
bana öyle bir telefon bile gelse gider içerlerde konuşurum
arkadaşlarıma kalk git demek gibi olmasın diye
ee karşılaştın mı o arkadaşınla bugün?
- 27 Nisan 2012
- 15.277
- 17.974
- 498
sen söyledin mi ona alındığını?Evet canım zaten öğle yemekleri ve çay molasında hep beraberiz konuştuk özür diledi kendi çapında açıklama yaptı ama yinede ben karasızım hala içime sinmiyor yapılanlar
güzel bir açıklama yapamamış demek ki
- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
Nahoş bir durum olmuş evet. Arkadaşınızın ayıbı var mı evet. Ama bu kadar büyütülecek, yüzüne her şeyi söyleyeceğim diyecek bir ayıp mı hayır. Burda bir sürü insan sormuş annesinin huyunu bilmiyor musunuz diye, madem bu kadar yakınsanız diye. Arkadaşınızın annesi ile ilişkilerini bilmiyor musunuz diye. Hiç birine bir şey dememişsiniz. Bizim de bir grubumuz var. Aynı şey başımıza gelse biz de bozuluruz ama ne yaparız geyiğe vururuz. Bundan sonra bir organizasyon olursa "bak anneni de ara sor bir planı var mı ona göre gelelim" falan deriz. İnce ince laf çarparız ama bu kadar da rezil sefil bir olay değil. Yaptıkları hazırlıklardan aslında sizi ne kadar çok ağırlamak istedikleri de belli. Gidip de az bir şey hazırlamış olduklarını görseniz o daha büyük ayıp olurdu sanki.
ay güldürdünüz beni Allasen. az bir şey hazırsalar ayıpmı olurdu
valla kahvaltıya gittiğim arkadaşım az şey hazırlamış diye ayıplamam şahsen
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Evet canım zaten öğle yemekleri ve çay molasında hep beraberiz konuştuk özür diledi kendi çapında açıklama yaptı ama yinede ben karasızım hala içime sinmiyor yapılanlar
açıklaması neydi ki?
- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
Hayır canım biz 12 gibi kararlaştırdık zaten hafta içi çalışıyoruz saat:12 de anca gidebilirdik bu arada zaten akşam 6-7 kadar oturmucaktık ama kahvaltıdan sonra bi kahve içilir biraz sohbet yiyip 1 saat içinde çıkılmaz benim bildiğim yoksa zaten herkes evinde kahvaltısını yapardı hafta sonu işini gücünü bırakıp çoluk çocuk yola düşmezdi demi
ee şimdi oldu, mesajı yazarken bunları belirtmediğiniz için hepimiz ayrı ayrı şeyler yazdık.Canım kahvaltıya başlamadan telefon geldi yani biz gittikten 10 dk sonra ve kahvaltı bitti 45 dk içinde hop biz çoluk çocuk yolda şaka gibi karnımızı doyudular güle güle dediler.Siz olsaydınız benim yerimde bu arkadaşınıza eskisi olurmuydunuz onu merak ediyorum
Eğer 12:00 de diye kararlaştırdıysanız bu muhabbet 16:00 ya kadar uzar gider normaldir.
Apar topar yeyip içip yol verilmesi çok ayıp.
Neyse yeri geldiğinde eşinin olmadığı bir ortamda ufaktan ima edersiniz, karnımızı doyurmaya gelmişiz gibi oldu diye.
- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Arkadaşınız,anne baskısından kurtulamamış olabilir.Eşi de kayınvalidesinin bu huyundan bıktığı için tepki göstermiştir.
Burada kendi kendine program yapan,mazeret kabul etmeyen kayınvalideler okuyoruz.
Bu kadınların sadece oğulları yok ya,kızları da var.Kızlarını da böyle baskı altına alıyorlardır.
Burada kendi kendine program yapan,mazeret kabul etmeyen kayınvalideler okuyoruz.
Bu kadınların sadece oğulları yok ya,kızları da var.Kızlarını da böyle baskı altına alıyorlardır.
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
ay güldürdünüz beni Allasen. az bir şey hazırsalar ayıpmı olurdu
valla kahvaltıya gittiğim arkadaşım az şey hazırlamış diye ayıplamam şahsen
Ben de çaya çağırdı hiç bir şey ikram etmedi diye üzülenlere anlam veremeyenlerdenim ama az bir şeyden kastım elinden gelenin çok çok azını. Yoksa imkanı yoksa tabiki de azına bakılmaz. Ama az ile özensiz arasında hissedilebilir bir fark var.
Açıkçası ben 2 yıldır evliyim ve çok az misafirim oldu. Her seferinde de geriliyorum çünkü sıfır hamaratlıkla ne yapacağımı ne hazırlayacağımı bilemiyorum. Herkes de inanılmaz yargılıyor bu yüzden misafir demek benim için kabus gibi bir şey. Malesef ne kadar modern de olsam akraba ziyaretleri falan filan envai çeşit pasta börek olmadan olmuyor. Olsa buna en sevineceklerin başında geliyorum. En azından gerilmem. Az ikramım var diye.
- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
Canım ne tümgün oturması zaten saat:12 de gitmişiz saat:13:00 da yoldayız herhalde akşama kadar oturmucaz ama kimse kimsenin evine yemeğe içmeye gitmez hadi karnınız doydu kalkın gibi oldu ben bunu anlatmaya çalışıyorum
toplamda bir saatmi oturdunuz. öyleyse az olmuş ben olsam bende kırılırım.
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498