Is arkadasim beni ilgilendiren konularda bile bana bilgi vermiyor baskalarindan duyuyorum. Bu konu hakkinda ne yapmaliyim

Bence de niye böylesin diye sormaya gerek yok yakın arkadaşım ya da dostum değil ona vereceğim ilgiyi hak etmeyene veremem.. Bu bilgi akışı konusundaki aksaklık canımı sıktı zaten bunu nasıl çözerim bilmiyorum, yakında isyeri değişikliği yapacağım için pek takmamistim ama bu yapılan hiç profesyonelce değil
iş değişikliğin kesin mi ? ve yakın tarihte mi ?
eğer iş değişikliğin kesinse ve yakın tarihteyse boşver kendini hiç strese sokma
ama kesin değilse o kişinin üstünde kim varsa ona git
o görmemişim dediği mesajı, işle alakalı aranızdaki iletişim kopukluğunu falan olduğu gibi anlat
kendisiyle konuşmana gerek yok çünkü gayet farkında yaptığı mobbingin
soğukluk sıcaklık konularına hiç girme, bu konuyla ilgilenme de zaten
aksamalardan bahset

Hayır sakın.Sana ne diyecek biliyormusun sana öyle geliyor diyecek.İsini iyi yap ona aldırma modunu düşürme ondan iyisin belki rakip olarak görüyor.Sana bilgi vermiyorsa senin hata yapmana yönelik hareketleri varsa önlemini al.Belki senin cikarilmani istiyor bir teyze kızı var onu aldırmak istiyor yerine.Akilli mantıklı profosyenel ol yüzüne gülücük yapıştır sinirden deli bile olsan saçının teli oynamasın.Onun açığını bul işverenin gözüne sok bunu.Bu insanlarla başka türlü olmaz.İsinde hata yapmani sagliyorsa sende böyle yapacaksın onun gibi himm olan olmuş galiba Bundan sonra umarım böyle yol alirsiniz bazı yerler köpekbalığı dolu yapacak şey aynı dil

iş değişikliğin kesin mi ? ve yakın tarihte mi ?
eğer iş değişikliğin kesinse ve yakın tarihteyse boşver kendini hiç strese sokma
ama kesin değilse o kişinin üstünde kim varsa ona git
o görmemişim dediği mesajı, işle alakalı aranızdaki iletişim kopukluğunu falan olduğu gibi anlat
kendisiyle konuşmana gerek yok çünkü gayet farkında yaptığı mobbingin
soğukluk sıcaklık konularına hiç girme, bu konuyla ilgilenme de zaten
aksamalardan bahset
Çok teşekkür ederim evet kesin ve yakın tarihte iş değişikliği, umarım karsima böylesi çıkmaz daha

Amaan boşver kız cehennemin dibine kadar yolu var. Farkında değil herhalde ama ekibinde sorun çıkması onun da başını ağrıtır. En fazla işten çıkarırlar canım paraya çok ihtiyacın yoksa bundan fazlasının olmayacağının bilincinde ol yeter

Hayır sakın.Sana ne diyecek biliyormusun sana öyle geliyor diyecek.İsini iyi yap ona aldırma modunu düşürme ondan iyisin belki rakip olarak görüyor.Sana bilgi vermiyorsa senin hata yapmana yönelik hareketleri varsa önlemini al.Belki senin cikarilmani istiyor bir teyze kızı var onu aldırmak istiyor yerine.Akilli mantıklı profosyenel ol yüzüne gülücük yapıştır sinirden deli bile olsan saçının teli oynamasın.Onun açığını bul işverenin gözüne sok bunu.Bu insanlarla başka türlü olmaz.İsinde hata yapmani sagliyorsa sende böyle yapacaksın onun gibi himm olan olmuş galiba Bundan sonra umarım böyle yol alirsiniz bazı yerler köpekbalığı dolu yapacak şey aynı dil
Ben de bunu düşündüm sana öyle geldi diyecek ve çok umursuyormusum gibi algılayıp bi yerleri kalkacak. Eskiden maldim üzülürdüm peşine düşerdim niye böylesin diye çözmeye çalışırdım. Bugün ise bilgeyim artık takmıyorum. Boyle mi istiyorsun iyi okey o zaman modundayim. Bundan sonra da ders oldu hem yukarıda dedikleri gibi resmi yazı olmadan iş yapmayacağım hem de sorumluluk bendeyse içime ne sinerse onu yapacagim

Amaan boşver kız cehennemin dibine kadar yolu var. Farkında değil herhalde ama ekibinde sorun çıkması onun da başını ağrıtır. En fazla işten çıkarırlar canım paraya çok ihtiyacın yoksa bundan fazlasının olmayacağının bilincinde ol yeter
Zaten takmıyorum yakında ayrılacağım için

Ben ayrılacak dahi olsam bir üstüne süreçten bahseder öyle giderdim . Bunu bilmeniz gerektiğini düşündüm der geçerdim . Sonuçta ordan ekmek yedim ve bir sıkıntı var bilin yani 🤪 yaptığı mobingin gayet farkında olan biri için az bile olurdu

iş değişikliği kesinse takmazdım, muhatap olmamaya çalışır olabildiğince uzak dururdum. herkese sıcak ona soğuk durunca bu sefer onlar sorguluyor. derdini konusup çözmek istese konusurdu zaten belli ki cozmek istemiyor. bosuna kendini yorma bence

iş değişikliği kesinse takmazdım, muhatap olmamaya çalışır olabildiğince uzak dururdum. herkese sıcak ona soğuk durunca bu sefer onlar sorguluyor. derdini konusup çözmek istese konusurdu zaten belli ki cozmek istemiyor. bosuna kendini yorma bence
Ben de buna katılıyorum derdini çözmek isteyen gelir konuşur saçma sapan triplere girmez

X