Canım eşlerimiz hafta sonu çalışıyor ve ailecek görüştüğümüz için kimsenin aklına özellikle eşlerimizin aklına öyle şeyler gelmezhayır bekarsa gitmesin demedim, dikkatli okursanız.
Kişi bekar diye bu ortamdan soyutlanamaz tabii ki katılır, kast ettiğim şey diğer arkadaş evli olduğu halde eşiyle tartışıp gelmiş, kocasıyla kavga etme pahasına gelinecek kadar kıymetli bir yerse neden eşiyle katılmıyor.
Yada ev sahibi kendi eşi evdeyse neden evli olan arkadaşını eşiyle birlikte davet etmiyor?
Benimde bekar arkadaşım var evime sık sık gelip giderdi. Şu sıralar pek görüşemiyoruz nişanlandı koşturuyor v.s.
Bende bekarken evli bir arkadaşıma bir kaç kez gitmiştim, evlendikten sonra eşimle de gittim.
Bence evli çiftler bu gibi organizasyonlarda eşli olmalılar, yada hiç birinin eşi olmamalı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşımın misafirperverliği
- Konu Sahibi erva84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
yok canım kötü niyet ten falan bahsetmedim, insanın niyeti kötü olduktan sonra yanında eşi de olsa gözleri fıldır fıldır döner.Canım biz çok samimi arkadaşız arkadaşın eşide aynı işyerindeyiz aynı zamanda eşlerimizde çok samimi ancak bizim eşlerimiz hafta sonu çaılştığı için biz yalnız gittik bu arada biz yıllardır beraber çalıştığımız için kardeş gibiyizdir yani kimsenin aklına kötü bir şey gelmez
Sadece ev sahibi eşiyle sizi karşılıyorsa sizlerde evliyseniz eşlerinizle davet edilmeli ve katılmalıydınız bana göre.
Tabi şartlar uygun değilmiş o ayrı bir konu, o zamanda ben ev sahibi olsam arkadaşlarımın eşlerinin de katılabileceği bir zamanda plan yapardım, yada eşimide evden gönderip kadın kadına kalmak isterdim.
- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
Yok yanlış anladınız kötü niyet var demiyorum sadece bana göre uygun olanı söylüyorum.Canım eşlerimiz hafta sonu çalışıyor ve ailecek görüştüğümüz için kimsenin aklına özellikle eşlerimizin aklına öyle şeyler gelmez
Ayrıca madem daha öncede görüşmeleriniz olmuş, arkadaşınızın niyetini bilirsiniz, belki gerçekten annesine söz geçiremedi.
Gerçi her ne olursa olsun bunu misafire belli etmek hoş değil.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Canım biz çok samimi arkadaşız arkadaşın eşide aynı işyerindeyiz aynı zamanda eşlerimizde çok samimi ancak bizim eşlerimiz hafta sonu çaılştığı için biz yalnız gittik bu arada biz yıllardır beraber çalıştığımız için kardeş gibiyizdir yani kimsenin aklına kötü bir şey gelmez
Madem aranızda bu kadar samimiyet var arkadaşınızın annesiyle ilgili şeylerdeki tutumunu bilmiyor musunuz?
Benim samimi arkadaşımdan bir tanesini annesi bir kere arasa, nerede olursak olalım kalk git çabuk yanına deriz, kadının yaşından ve hastalığından haberdarız çünkü, başka bir tanesini annesi arasa, kapattıktan sonra yine ne istiyor seninki der güleriz, yapı olarak benim anneme daha çok benziyor çünkü. Benim evdeyken benim annem arasa iyi düşünmüşsün anne ama misafirlerim var bugün köye gelemem der ve telefonu tamamen kapatırım, annem o gün sinirli günündeyse beni o gün o köye getirtene kadar rahat etmez, biliyorum.
- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Pardon ama arkadaşlar konu neden farklı yönlere çekiliyor anlamıyorum ben arkadaşım tavrından bahsediyorum siz yok eşi varken niye gittiniz yok kaç saat daha oturacaktınız biz hafta sonumızu arkadaşımıza gitmeye karar vermişiz çoluk çocuk yollara düşmüşüz ve kahveltı biter bitmez hop kapıdayız sizce bu ayıp değil mi
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Pardon ama arkadaşlar konu neden farklı yönlere çekiliyor anlamıyorum ben arkadaşım tavrından bahsediyorum siz yok eşi varken niye gittiniz yok kaç saat daha oturacaktınız biz hafta sonumızu arkadaşımıza gitmeye karar vermişiz çoluk çocuk yollara düşmüşüz ve kahveltı biter bitmez hop kapıdayız sizce bu ayıp değil mi
Nahoş bir durum olmuş evet. Arkadaşınızın ayıbı var mı evet. Ama bu kadar büyütülecek, yüzüne her şeyi söyleyeceğim diyecek bir ayıp mı hayır. Burda bir sürü insan sormuş annesinin huyunu bilmiyor musunuz diye, madem bu kadar yakınsanız diye. Arkadaşınızın annesi ile ilişkilerini bilmiyor musunuz diye. Hiç birine bir şey dememişsiniz. Bizim de bir grubumuz var. Aynı şey başımıza gelse biz de bozuluruz ama ne yaparız geyiğe vururuz. Bundan sonra bir organizasyon olursa "bak anneni de ara sor bir planı var mı ona göre gelelim" falan deriz. İnce ince laf çarparız ama bu kadar da rezil sefil bir olay değil. Yaptıkları hazırlıklardan aslında sizi ne kadar çok ağırlamak istedikleri de belli. Gidip de az bir şey hazırlamış olduklarını görseniz o daha büyük ayıp olurdu sanki.
- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
kimse kusura bakmasın da,misafirperverlik böyle olmaz.annesi aradıysa bile,2.aradığında başka odaya geçip annesine kesin bir dille gelmeyeceğini söyleyebilirdi. sanki danışıklı dövüş gibi geldi bu aolay bana.anne sen üst üste ara da kalksınlar,ben de geleyim gibi olmuş.ayrıca haftasonu kahvaltıya gidilince öyle hemen kalkıldığını ilk defa duydum.burada maksat kahvaltı değil,sohbet,muhabbet etmek.en azından 1-2 saat daha oturlamı diye düşünüyorum.diğer şekilde misafirler öyle davransaydı,yani kahvaltı biter bitmez işimiz var diye kalksalardı,ev sahibine ayıp olmayacak mıydı.tuhaf olmuş biraz..
Evet kızlar buraya ilk defa konu açıyorum biz aynı işyerinde çalışan samimi 4 arkadaşız .bu hafta sonu bundan 3 ay önce evlenen arkadaşımıza kahvaltıya davet edildik neyse saat30 da arkadaşa oturmaya gittik bu arada arkadaşın eşide aynı işyerinde olduğundan o da evde yazık eşi tam bi misafirper çok güzel bi sofra hazırlamışlar yedik içtik daha sonra bizim arkadaşın annesi tam 5 kere aradı hadi köye gidiyoruz sizde gelin arkadaş annesine misafirim var diyo yalnız kadın devamlı arıyor eşinin de suratı düştü bizde dedikki o zaman siz gidin biz yabancı değiliz yok canım bi yarım saat daha oturun dedi bozulduk ama eşi bu duruma çok sinirlendiği için araları bizim yüzümüzden bozulmasın diye güle oynaya 1 saat bile oturmadan kalktık.Tabi bu duruma bütün arkadaşlar çok sinirlendik ama belli etmedik biz tüm gün oturup biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük yalnız samimi arkadaşımız bize böyle davrandı Siz bizim yerimizde olsaydınız ne yapardınız
Kahvaltıya gidince tüm gün oturulur mu? Tamam annesi ayıp etmiş ama sizin düşünceniz de normal değil ki bence.
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
"Kahvaltıya" davet edilmişsiniz,ama siz "tüm gün" oturmayı düşünüyormuşsunuz.Asıl yanlışlık burda.Evet kızlar buraya ilk defa konu açıyorum biz aynı işyerinde çalışan samimi 4 arkadaşız .bu hafta sonu bundan 3 ay önce evlenen arkadaşımıza kahvaltıya davet edildik neyse saat30 da arkadaşa oturmaya gittik bu arada arkadaşın eşide aynı işyerinde olduğundan o da evde yazık eşi tam bi misafirper çok güzel bi sofra hazırlamışlar yedik içtik daha sonra bizim arkadaşın annesi tam 5 kere aradı hadi köye gidiyoruz sizde gelin arkadaş annesine misafirim var diyo yalnız kadın devamlı arıyor eşinin de suratı düştü bizde dedikki o zaman siz gidin biz yabancı değiliz yok canım bi yarım saat daha oturun dedi bozulduk ama eşi bu duruma çok sinirlendiği için araları bizim yüzümüzden bozulmasın diye güle oynaya 1 saat bile oturmadan kalktık.Tabi bu duruma bütün arkadaşlar çok sinirlendik ama belli etmedik biz tüm gün oturup biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük yalnız samimi arkadaşımız bize böyle davrandı Siz bizim yerimizde olsaydınız ne yapardınız
Kız da sizi kahvaltıya çağırmış,sofra hazırlamış.Annesiyle arasındaki iletişimi bilemezsin."Siz gibdin biz yabancı değiliz" demişsiniz,kız da size yarım saat daha oturun demiş.Ben alınacak kırılacak bir durum göremiyorum.Kız annesinden dolayı bunalmış zaten.Ona hissettirmemeye üzmemeye çalışacağınıza ateşe köükle gitmeyip hoşgörülü olmak gerek.
- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
- 28 Haziran 2013
- 411
- 205
- 83
Kız sizi kahvaltıya çağırmış akşam yemeği olsa neyse gece boyunca otururuz diyebilirsiniz ama ben bu kahvaltıya diye gidip akşam yemeğinden sonra kalkan tiplere sinir oluyorum herkesin kendine göre planı programı vardır biraz anlayışlı olmak lazım.Eğer o benim yakın arkadaşım istediğim kadar otururum diyorsanız da yakın arkadaşlar birbirine kırılmamalı