Arkadaşınızın yada eşinin bir suçu yok. Baskıcı ve halden anlamayan bir annesi var belliki.. Bu kadar sinirlenecek birşey yok ki bu olayda, misafirliğin zaten kısası makbuldurEvet kızlar buraya ilk defa konu açıyorum biz aynı işyerinde çalışan samimi 4 arkadaşız .bu hafta sonu bundan 3 ay önce evlenen arkadaşımıza kahvaltıya davet edildik neyse saat30 da arkadaşa oturmaya gittik bu arada arkadaşın eşide aynı işyerinde olduğundan o da evde yazık eşi tam bi misafirper çok güzel bi sofra hazırlamışlar yedik içtik daha sonra bizim arkadaşın annesi tam 5 kere aradı hadi köye gidiyoruz sizde gelin arkadaş annesine misafirim var diyo yalnız kadın devamlı arıyor eşinin de suratı düştü bizde dedikki o zaman siz gidin biz yabancı değiliz yok canım bi yarım saat daha oturun dedi bozulduk ama eşi bu duruma çok sinirlendiği için araları bizim yüzümüzden bozulmasın diye güle oynaya 1 saat bile oturmadan kalktık.Tabi bu duruma bütün arkadaşlar çok sinirlendik ama belli etmedik biz tüm gün oturup biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük yalnız samimi arkadaşımız bize böyle davrandı Siz bizim yerimizde olsaydınız ne yapardınız
Evet kızlar buraya ilk defa konu açıyorum biz aynı işyerinde çalışan samimi 4 arkadaşız .bu hafta sonu bundan 3 ay önce evlenen arkadaşımıza kahvaltıya davet edildik neyse saat30 da arkadaşa oturmaya gittik bu arada arkadaşın eşide aynı işyerinde olduğundan o da evde yazık eşi tam bi misafirper çok güzel bi sofra hazırlamışlar yedik içtik daha sonra bizim arkadaşın annesi tam 5 kere aradı hadi köye gidiyoruz sizde gelin arkadaş annesine misafirim var diyo yalnız kadın devamlı arıyor eşinin de suratı düştü bizde dedikki o zaman siz gidin biz yabancı değiliz yok canım bi yarım saat daha oturun dedi bozulduk ama eşi bu duruma çok sinirlendiği için araları bizim yüzümüzden bozulmasın diye güle oynaya 1 saat bile oturmadan kalktık.Tabi bu duruma bütün arkadaşlar çok sinirlendik ama belli etmedik biz tüm gün oturup biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük yalnız samimi arkadaşımız bize böyle davrandı Siz bizim yerimizde olsaydınız ne yapardınız
bekarsa nolacak. gitmemesimi gerekiyor o daveteKahvaltıya davet edildiyseniz tüm günü orada geçirmeniz nasıl bir mantık onu çözemedim ben.
Ne güzel yazmışsınız, harika bir sofra hazırlanmış yedik içtik diye, ee afiyet olsun.
Kahvaltı sonrası da bir kaç bardak keyif çayı yada kahve içilir ev sahibi çok bunaltılma dan kalkılır benim bildiğim.
En azından ben öyle yapıyorum, benim misafirim de kahvaltıdan sonra 1-2 saat oturur sohbet ederiz v.s. öğlen kalkar gider.
Malum haftasonu, çalışıyoruz herkes dolu dolu geçirmek istiyor.
Hee annesinin aradığını size belli etmesi ayıp olmuş, hemde büyük ayıp ne olursa olsun misafire kalk git denilmez.
Ayrıca madem kadının eşi de evde olacak sizler neden yalnızsınız?
Yada siz bekar mısınız? bekarsanız tamam ama diğer arkadaşınız evliymiş ve hemde eşiyle ters düşüp gelmiş kahvaltıya.
Ben eşimi almadan evli arkadaşıma asla kahvaltıya gitmem, ben davet ediyorsamda mutlaka eşiyle birlikte davet ederim.
Canım biz çok samimi arkadaşız arkadaşın eşide aynı işyerindeyiz aynı zamanda eşlerimizde çok samimi ancak bizim eşlerimiz hafta sonu çaılştığı için biz yalnız gittik bu arada biz yıllardır beraber çalıştığımız için kardeş gibiyizdir yani kimsenin aklına kötü bir şey gelmezKahvaltıya davet edildiyseniz tüm günü orada geçirmeniz nasıl bir mantık onu çözemedim ben.
Ne güzel yazmışsınız, harika bir sofra hazırlanmış yedik içtik diye, ee afiyet olsun.
Kahvaltı sonrası da bir kaç bardak keyif çayı yada kahve içilir ev sahibi çok bunaltılma dan kalkılır benim bildiğim.
En azından ben öyle yapıyorum, benim misafirim de kahvaltıdan sonra 1-2 saat oturur sohbet ederiz v.s. öğlen kalkar gider.
Malum haftasonu, çalışıyoruz herkes dolu dolu geçirmek istiyor.
Hee annesinin aradığını size belli etmesi ayıp olmuş, hemde büyük ayıp ne olursa olsun misafire kalk git denilmez.
Ayrıca madem kadının eşi de evde olacak sizler neden yalnızsınız?
Yada siz bekar mısınız? bekarsanız tamam ama diğer arkadaşınız evliymiş ve hemde eşiyle ters düşüp gelmiş kahvaltıya.
Ben eşimi almadan evli arkadaşıma asla kahvaltıya gitmem, ben davet ediyorsamda mutlaka eşiyle birlikte davet ederim.
hayır bekarsa gitmesin demedim, dikkatli okursanız.bekarsa nolacak. gitmemesimi gerekiyor o davete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?