Arkadaşımın kocasının sex partneri var

O imkansız canım . zaten askeri lojmanda oturuyorlar adam anında yüzbaşıdan uyarı alır duyulursa.
kadınla muhtemelen dışarda otelde buluşuyorlardır.

canim sizde butun ihtimallere imkansiz anlamaz diyosunuz.basmasa bile aksam evde olmadigini yalan soyledigini anlayinca kadin suphelenir gozu acilir biraz.

kocan seni aldatıyo diye bır not falan yollayın flimlerde ki gibi ben öyle yapardım içine bir kurt düşsünde gerisini getirir o zaten hep susmakla da olmaz bugun sana yarın bana :ssz:

Ne zor bir vicdani yükümlülük yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum ama elbet açık verecek...pislik

kızlar arkadaşımı arayıp bikaç öğüt vericem şöyle böyle şeyler duyuyoruz hayat çok kötü filan diye.
Direkt söyleyemem zaten.

ben de öyle şeyler gördüm şahit oldum ki,şaşıramıyorum bile bu hadiselere malesef :(
özellikle 2 arkadaşımın evliliği ve eşleri mükemmel diyebilecek ölçüde idi ve ne yazık ki ikisi de aldatıldı..
oysa karşıdan baksanız o adamlar eşlerinin bir dediğini 2 etmeyen üzmeyen el üstünde tutan ,hediyelerle hatta pırlantalarla süsleyen eşlerdi..
biri gitti kendinden büyük bir kadınla aldattı ve gidip onunla evlendi,diğerinin ise psikolojik cinsel sorunları çıktı:5: hastalığı kanıtlandı ve fizizksel bişey olmadığı için evliler,adam iyileşti amaçok ağır utanılacak cinsel suçlar yaptığı için arkadaşım hala affedebilmiş değil...bu 2 adam bunu yaptı ise artık herkes herşeyi yapar diyebiliyorum .kimseye güvenim yok artık ne kadına ne erkeğine...insan nefsi korkulacak ve asla güvenilmeyecek bir şey.herşeyin fazlası zarar ,hastalıklı bir toplumun içerisindeyiz çok dikkat etmeliyiz herşeye.. sizin yerinizde olsam ,bu sırtımdaki kambur canımı acıtmaktan öteye gidemezdi sanırım,şuan ebru nun gözünde kocası eşsiz ve sıradışı bir adam ve buna asla inanmak istemeycektir aslaa..:5:

Üzüldüm ya arkadaşına hiç bişey yapmasın işten eve evden işe gelsin yeter eşim :(

Söylesen bi dert söylemesen bi dert. Hiç mi açık vermiyor bu adam ya

Bu devirde kadına da erkeğe de güven olmuyor artık. Evliyse nolmuş diyen kadında çok aman anlamaz diyen erkekte...

Bence de hiç karışmayın. Olan size olur, eşinizde aranız bozulur. İftiracı olduğunuzla kalırsınız. Biz kadınlar için sevgililerimiz, eşlerimiz asla aldatmaz bizleri. Siz söylerseniz ebru dayanamayıp mustafaya söyleyecek, kavga edecekler ve mustafa bi şekilde yine yeminlerle, hediyelerle, pırlantalarla bu olayın üstünü kapatacak :31: Ebru'ya göre de siz fesat , onun mutluluğunu kıskanan biri olacaksınız.

böyle namazında niyazında adamın karısı dışında biriyle zevk delisi olması tahammül edilir değil...
Hiç kimseye güvenmeyelim o zaman..
seven erkek aldatır...
sevmeyen zaten aldatır....
namazında olan aldatır...olmayanda aldatır...
bunun 1 yılı 2 yılı 20 yılıda yok....
yazıklar olsun.........
hayattanda soğudum.
Evet cesit cesit erkek var
Ama Hepsi herseyin yapcak kapasitede
Haci hoca dininde namazinda farketmiyo artik
Ici pisse kisiligi bozuksa herseyi yapar
Gorunuse aldanmican erkeklere guvenmicen yllarinida versen 5 cocukda versen farketmez yine yaparlar
Erkek nefsi hayvan nefsi gibidir diye bosa dememisler

Kadının kocasını yatakta yakalaması sizin söylemenizden daha hayırlı. Alttan alttan öyle cekememezlikle doluymuşsunuz ki esiniz sizden bu durumu saklamakla en güzelini yapmış. Keşke biraz daha cenesini tutsaymış.

Ben de zamanında aldatıldım ama kendi ic güdülerimi takip ederek öğrendim. Sizin gibi bir arkadaştan öğreneceğime salak gibi yaşamayı tercih ederdim. Alt metinle verdikleriniz cok ürkütücü.

aman sakın karışmayın siz... bir arkadaşımızın eşide aldatıyordu , hatta elimiz de kanıtta vardı.. arkadaşımızı uyardık dedik kocan aldtatıyor kanıtlarımızı da bir bir gösterdik , inandı çünkü gerçekten herşey bariz ortada idi..
ama kocası bir araba aldı bir kaç tanede hediye felan aldı , herşey unutuldu gitti olan bize oldu biz kötü olduk sonra.. hatta kocası bizi kaç kere tehtit felan etti , bence boşverin hiç bulaşmayın..

Evet cesit cesit erkek var
Ama Hepsi herseyin yapcak kapasitede
Haci hoca dininde namazinda farketmiyo artik
Ici pisse kisiligi bozuksa herseyi yapar
Gorunuse aldanmican erkeklere guvenmicen yllarinida versen 5 cocukda versen farketmez yine yaparlar
Erkek nefsi hayvan nefsi gibidir diye bosa dememisler

off böyle güvensiz bi hayatta yaşamakta ne kadar anlamsız geliyor..
Ben şimdi sevdiğim adamın gözlerine acaba beni ne zaman aldatacak diyemi bakmalıyım...bu kadar şüphe ve yaşanmış olayla...
birileri sadık ve eşini zihinlede bedenlede aldatmayan erkek var desin.......
:43::43::43:

Biraz kıskançlık varmış sanki sizde de, böyle bir olaya üzülmek yerine, kocasının ahlaksız olmasına sevinmiş gibisiniz...

"ohhh onun kocası mükemmel değilmiş" gibi düşünen bir havanız var...

Kocanıza da şaşırdım, adam sevgilisini özlediğini kocanıza ne kadar rahat söyleyebiliyor...

Farklı bi numaradan mesaj at, tatilinin ortasında geri dönsün evine gerçeği görsün.
En azından şüphelenir bu bile yeter.

Bana da çok üzülmüşsünüz gibi gelmedi. O çok övünüyordu ama kocası öyle değilmişş ohh gibi bi haliniz var.
Hala uçuyordu, havalardaydı bilmem ne diyorsunuz. Erkek şerefsizse kadın ne yapsın? İnandırmış demek ki adam.
Bence de siz söylemeyin zaten. Elbet o adamın yaptıkları ayağına dolanır, kadın bir şekilde öğrenir.

canım düşündüm öyle yapmayı ama ebrunun egosu tavan yapmış durumda kocam bana şunu aldı kocam bana şöyle iyi aileme karşı şöyle sıcak ve samimi diyip duruyor. inanın eşimden duymaam başkasından duyam adama iftira atıyorlar çekemiyorlar derdim. ama eşim bu yüzden mesafe koymuş araya bu yüğzden uzaklamşmış. 1,5 senedir yeni anlattı bana . burdan tayinleri çıkıp 2 saat uzaklıktaki başka bir ile gittikleri için. ebruyu hamileyken yemke yapmasın krliçeler gibi doğursun şehzademi diye yine annesine göndermişti batmanda iken. acaba o sıralardada mı aldatıyodu. ebru 4 ay ailesinde kalmıştı . Prensesler gibi davranıyor eşim bana diyordu. eşinin tek eleştirsi ebrunun kilolarıydı. :26:
Ben ebruya söylesem şimdi bilemiyorum inanırmı .

arkadaşınızın aldatılmasına ne kadar sevinmişsiniz yazık...
benim görümceminde bi arkadaşı aynı bu durumdaydı onun kocasıda görümcemin kocasına fotoları yollamış whatsappdan sevgilisyle olan
görümcemin arkadaşı kocasından bahsederken sevgililer gününde ona yaptıgı süprizi anlatırken görümmcem pat diye yüzüne vurdu kıskançlıktan kuduruyodu zaten niye onun kocası ona değer veriyor benimki benimle ilgilenmiyor diye ...
herşeyi anlattı kadıncağıza orda hemde iğrenç bir küçümseme ve içten içe sevinerek
sonuçta ne oldu görümcem kötü oldu kadın ona sen zaten bizi kıskanıyormuşsun şimdi belli ettin dedi
görümcemin kocasıda görümceme ağzına geleni saydı hagtalarca konuşmadılar hala bile her ortamda görümcemin kocası ona der sana bişey anlatılmaz diye
sizde kendinizi tutamıycak ve mustafa ebruyu bi kez daha mutlu ettiğinde kıskanıp bunları gün yüzüne çıkaracaksınız
arkadaşınıza üzüldüm aldatılmasından çok arkadaşı sandığı kişilerin tutumlarına üzüldüm

Kadının kocasını yatakta yakalaması sizin söylemenizden daha hayırlı. Alttan alttan öyle cekememezlikle doluymuşsunuz ki esiniz sizden bu durumu saklamakla en güzelini yapmış. Keşke biraz daha cenesini tutsaymış.

Ben de zamanında aldatıldım ama kendi ic güdülerimi takip ederek öğrendim. Sizin gibi bir arkadaştan öğreneceğime salak gibi yaşamayı tercih ederdim. Alt metinle verdikleriniz cok ürkütücü.

sonuna kadar katılıyorum sevgili elmayra ...

Adamın eşini aldatıyor olmasına sevinmiş gibi bir haliniz var :44:
NEyse arkadaşınızım bir şekilde, eşi onu aldatırsa boşanır mıymış bunu öğrenebilirseniz
Eğer aldatırsa boşanırım düşüncesindeyse yine bir şekilde aldatıldığını anlamasını sağlamalısınız
Kendiniz direkt söylemeyin yoksa daha kötü olur diye düsünüyorum

Adam da manyak mıdır nedir ya..

Son düzenleme:
Gönül söylemekten akıl karışmamaktan yana olur böyle durumlarda. Barışırlar siz kötü olursunuz , ayrılırlar yine siz kötü olursunuz belki bir seferlik olsa anlamayabilir ama uzun zamandır devam eden bir şeyi eninde sonunda anlayacaktır.

Back
X