How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

arkadaşımın kocası gay mi?

anneme anlattım şimdi kadın şoklara girdi.ya ben söylemiyeceğim arkadaşıma ama bir ağzını aramadan da rahat edemem.ona "bir arkadaşımın sevgilisi gay çıkmış" diyeceğim bakalım tepkisi ne olacak?:34:

anneme anlattım şimdi kadın şoklara girdi.ya ben söylemiyeceğim arkadaşıma ama bir ağzını aramadan da rahat edemem.ona "bir arkadaşımın sevgilisi gay çıkmış" diyeceğim bakalım tepkisi ne olacak?:34:

olayın gerçek olup olmadığına emin olmadan(gerçi emin olsanızda)neden herkese anlatmak ihtiyacı duyuyorsunuz ki.belki de amonra nın dediği gibi hacklenmişte olabilir.ayrıca bu kadar araştırmanın size düşmeyeceğini de düşünüyorum:34:

intikam almaya çalışan bir arkadaşı veya sözde şaka yapmaya çalışan bir arkadaşı ona hesap açmış olabilir..

face hesabını onun açtığı ne malum canım... belki bir arkadaşı şaka yapmıştır. belki uyuz olan biri... belki karısı ile arası kötüdür bizzat karısı yapmıştır. belki adam kendi açmıştır ama virüs gibi bir şey vardır... kazara paylaşmıştır anlamıyordur netten... herşey olabilir. siz kaç senedir görüşmüyorsunuz ki...

o zamanlar 3 ayda 1 oluyordur belki bir dönemdir şimdi sıktır ya da azdır... psikologla evlilikte cinselliğin kişiye göre değişeceğini söyler yani her gün birlikte olmak da normal, senede 1 de normalmiş. çiftten çifte göre değişirmiş.

neyse siz karışmayın. bir şey de demeyin. kadın zaten face hesabını biliyordur kocasının. sahte ise adamın haberi yoksa o zaman dersiniz.

Arkadaşınızın eşinin düşmanı tarafından onu rencide etmek maksatıyla sahte hesapta açılmş olabilir...böyle şeyleri duymuştum daha önce..olmayacak bişey değil..Ailesi,çoluğu çocuğu,arkadaşları,sosyal çevresi olan hiç kimse bunu böyle bir ortamda paylaşmaz..

siz neden illaki söylemek derdindesiniz ben onu anlamadım tek sorun kocanıza asılma ihtimali mi?kocanızda hemen o asılınca gay mi olacak?ayrıca bence gay falan değildir biri şaka yapmıştır salak mı o kadar aleni birşekilde yapsın ismini bile değiştirmeden çok saçma...yani adamı facebookta aratan herkesin görmesi lazım bunu az biraz akıllı olan bir insan yapmaz.siz de başkalarının hayatına bu kadar müdahale etmeyin bence

selam arkadaşlar.
uzun zamandır aramak istediğim bir arkadaşım vardı eski oturduğum yerde samimiydik.telini kaybettiğim için facede aratayım dedim neyse kızı bulamadım.sonra kocasını aratayım dedim ki onla da samimiydik bize sık sık gelirlerdi pikniğe giderdik vs...kocasının facesine ulaştım orada hobiler ve ilgi alanları bölümüne "gayler ve ankaralı gayler" yazmış ve bir gay sitesini paylaşmış.ya şok oldum böyle birşey nasıl olur.insan herkesin göreceği bir yere bunu nasıl yazar.karısının veya oğlunun fotosu yoktu sadece kendi bir tane fotosunu koymuş.

hemen aklıma şey geldi.ben bu kızla (eşiyle)bir keresine ilişki sıklığını konuşmuştuk ve o bana 3 ayda bir yaptıklarını söylemişti.hatta şok olmuştum bir erkek üç ay nasıl dayanır diye.

şimdi biz bunlarla illaki göürüşeğiz.ben bu kıza söylesem mi böyle böyle diye.:53:

hayret bişey niye özel hayatlarına müdahale etmeye çalışıyosunuz ki neden merak ediyosun sanane demezlermi sana alan razı satan razı onlar karı koca kabullenmişler olayı bişekilde çözmüşler heraldeki evliler ha öğrenmişin tesadüf görüşürsün yada görüşmessin
annene ona buna anlatmanda çok ayıp kalsın sende senin bi açığın olur anlatılırsa hiç hoşuna gitmez
milletin yatak odasına karışma

selam arkadaşlar.
uzun zamandır aramak istediğim bir arkadaşım vardı eski oturduğum yerde samimiydik.telini kaybettiğim için facede aratayım dedim neyse kızı bulamadım.sonra kocasını aratayım dedim ki onla da samimiydik bize sık sık gelirlerdi pikniğe giderdik vs...kocasının facesine ulaştım orada hobiler ve ilgi alanları bölümüne "gayler ve ankaralı gayler" yazmış ve bir gay sitesini paylaşmış.ya şok oldum böyle birşey nasıl olur.insan herkesin göreceği bir yere bunu nasıl yazar.karısının veya oğlunun fotosu yoktu sadece kendi bir tane fotosunu koymuş.

hemen aklıma şey geldi.ben bu kızla (eşiyle)bir keresine ilişki sıklığını konuşmuştuk ve o bana 3 ayda bir yaptıklarını söylemişti.hatta şok olmuştum bir erkek üç ay nasıl dayanır diye.

şimdi biz bunlarla illaki göürüşeğiz.ben bu kıza söylesem mi böyle böyle diye.:53:

uzun zamandır görüşmüyormuşsunuz zaten bırakın bundan sonrada görüşmeyin derim,siz şimdi meraktan bu olayları ortaya dökerseniz yani direk yada dolaylı olarak onrasında yine sizin başınız ağrır diye düşünüyorum.ben olsam görüşmem olur biter..arkadaşınızın haberi olursa günün birinde ne yamak isterse yaar ama aksi halde sizden duyarsa daha kötü olur..zaten arkadaşınız 3 ayda bir ilişkiye normal baktığına göre bunu öğrense de çok bişey değişmiyecekmiş gibi geldi bana..evli bir bayan olarak söylüyorum eşim benimle 3 ayda bir ilgilense boşardım yani sonuçta evlisiniz ev arkadaşı değil...

Ben anlamadım, erkek karısını baska kadınla Aldatinca oooo buyuk olay, erkekle Aldatinca kendi tercihi. Hakikaten çözemedim

Ben anlamadım, erkek karısını baska kadınla Aldatinca oooo buyuk olay, erkekle Aldatinca kendi tercihi. Hakikaten çözemedim

Kesinlikle katılıyorum. Tabii ki kendi tercihi kimse karışamaz ama eğer evlenmişse bu adam artık kendi tercihi olmaktan çıkıp arsızlığa girer sırf kendi tercihini saklamak için bir kadınla evlenmek o kadına yapılabilecek en büyük hakarettir, duygularıyla oynamaktır. Bu durumda da o erkeğin savunulacak hiçbir şeyi kalmaz kendi tercihi deyip kenara da çekilinemez..

ben olsam söyleyemezdim herhalde ama kadının da bilmesi gerekiyo sanki ben olsam bilmek isterdim.

Back