Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anneme anlattım şimdi kadın şoklara girdi.ya ben söylemiyeceğim arkadaşıma ama bir ağzını aramadan da rahat edemem.ona "bir arkadaşımın sevgilisi gay çıkmış" diyeceğim bakalım tepkisi ne olacak?
canım hem resim,hem isim ,hem abisiyle ortak arkadaşlar.bu kadarı fake olamaz gibi.
o zaman abi, kardeşinin gay olduğunu biliyordur..ne diyelim..
selam arkadaşlar.
uzun zamandır aramak istediğim bir arkadaşım vardı eski oturduğum yerde samimiydik.telini kaybettiğim için facede aratayım dedim neyse kızı bulamadım.sonra kocasını aratayım dedim ki onla da samimiydik bize sık sık gelirlerdi pikniğe giderdik vs...kocasının facesine ulaştım orada hobiler ve ilgi alanları bölümüne "gayler ve ankaralı gayler" yazmış ve bir gay sitesini paylaşmış.ya şok oldum böyle birşey nasıl olur.insan herkesin göreceği bir yere bunu nasıl yazar.karısının veya oğlunun fotosu yoktu sadece kendi bir tane fotosunu koymuş.
hemen aklıma şey geldi.ben bu kızla (eşiyle)bir keresine ilişki sıklığını konuşmuştuk ve o bana 3 ayda bir yaptıklarını söylemişti.hatta şok olmuştum bir erkek üç ay nasıl dayanır diye.
şimdi biz bunlarla illaki göürüşeğiz.ben bu kıza söylesem mi böyle böyle diye.
selam arkadaşlar.
uzun zamandır aramak istediğim bir arkadaşım vardı eski oturduğum yerde samimiydik.telini kaybettiğim için facede aratayım dedim neyse kızı bulamadım.sonra kocasını aratayım dedim ki onla da samimiydik bize sık sık gelirlerdi pikniğe giderdik vs...kocasının facesine ulaştım orada hobiler ve ilgi alanları bölümüne "gayler ve ankaralı gayler" yazmış ve bir gay sitesini paylaşmış.ya şok oldum böyle birşey nasıl olur.insan herkesin göreceği bir yere bunu nasıl yazar.karısının veya oğlunun fotosu yoktu sadece kendi bir tane fotosunu koymuş.
hemen aklıma şey geldi.ben bu kızla (eşiyle)bir keresine ilişki sıklığını konuşmuştuk ve o bana 3 ayda bir yaptıklarını söylemişti.hatta şok olmuştum bir erkek üç ay nasıl dayanır diye.
şimdi biz bunlarla illaki göürüşeğiz.ben bu kıza söylesem mi böyle böyle diye.
Ben anlamadım, erkek karısını baska kadınla Aldatinca oooo buyuk olay, erkekle Aldatinca kendi tercihi. Hakikaten çözemedim