• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşımın gelinliği çok güzeldi

Gerçekten güzelmiş ama bu modeller büyük göğüslüleri daha kötü gösterir diye düşünüyorum.

yok cnm arkadaşımın bu konuda biraz sıkıntısı vardı biraz büyük ve hafif sarkıktı göğüsler bu şekilde göze fazla çarpmıyor ama stralez olmuş olsa idi daha çok dikkat çekerdi diye düşünüyorumyerimseniben

çok güzelmiş gerçekten. beğendiğim nadir gelinliklerden,çok da yakışmış.allah ömür boyu mutlu etsin zemuszemus

gerçekten çok şıkmış gelinliği.....

yalnız ben damatlığıda çok beğendim...bayanssulusmile

mutluluklar dilerim....

kabarık olmayan gelinlikleri pek sevmem ama bu güzelmiş. kumaşı kaliteli belli, işçiliği güzel ... :nazar:

merhaba Gelinliği çok beğendim ben gelinlik araştırıyodum gerçekten çok hoşş rica etsem ban daha farklı resimleride atarsanız diktiricem bende atarsanız çok mutu olucam a.s.

kızlar internetimde bi problem var ekleyeceğim fotoğraf fakat olmuyor en kısa zamanda halledeceğim inşallah:)

yaaa en kısa zamanda eklersen çok sevinicem çok beğendim diktiricemmm nisanda düğünüm varrr saol tekrar bekliyorum mailimede atabilirsin çok sevinirim :)sssofuq@gmai.com

hangi gelinliğe baksam tutumuyor gözüm benim bi kişiye yakıştırdığım en güzel gelinlik herhalde:)

Back