• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşımın gelinliği çok güzeldi

istediğin gibi başlık atamayacağını düşünüyorum

çünkü forumda 'imla hatalarıyla açılmış başlıkları buradan bildirin' diye ayrı bir topik var ve buradan üyeler imla hatası gördükleri mesajları yönetime bildirip düzeltilmesini talep edebiliyorlar :1closedeyes:

tamam ama arkadaşın söyleyişi farklı o bunu kastetmiyor cnm.o türkçeyi düzgün kullanın diyor.sonuçta burada yamuk bi türkçe yok sadece kısaltma var.ama sor bana neden böle yazdın diye bilmiyorum bende acelem varmış belki:))

tamam ama arkadaşın söyleyişi farklı o bunu kastetmiyor cnm.o türkçeyi düzgün kullanın diyor.sonuçta burada yamuk bi türkçe yok sadece kısaltma var.ama sor bana neden böle yazdın diye bilmiyorum bende acelem varmış belki:))

ama Türkçe de böyle bir kısaltma yok

arkadaş da bunu kastetmiş Türkçeyi düzgün kullanın derken

eğer başlığın düzeltilmesini istiyorsan moderatörlerden rica edebilirsin yerimseniben

bu arada gelinlik fena değil

sade ve şık.. çok güzel.. Allah mesut etsin canım..darısı başına

ne kadar farklı bir gelinliğin var doğrusu daha detaylı incelemek isterdim Allah mesut etsin :)

Sade ve güzel.:asigim:
Ama sacindaki tuhaf sey bozuyor. O olmasa daha iyi olurmus.

zevkim değil ama arkadaşınızda güzel durmuş yerimseniben

ya bu gelınlık cok hoşuma gıttı bende yakında evlenıcem gelınlıgı daha bellı net gösteren foto varsa koyarmısın lütfennnn:)

Gerçekten güzelmiş ama bu modeller büyük göğüslüleri daha kötü gösterir diye düşünüyorum.

Back