Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu iyi güzelde şu başlığa iki harf fazla yazmak o kadar mı zor? ark gelinliği yerine arkadaşımın gelinliği desen ?????????
yahu iyi güzelde şu başlığa iki harf fazla yazmak o kadar mı zor? ark gelinliği yerine arkadaşımın gelinliği desen ?????????
bide ben görsem şu gelinliği gözrünmüyorkı ya bilmiyorumkismile
neymiş kuzum benim işim ??işini burada da yapmaya çalışıyorsun sanırım cnm.benim için başlık değil içindeki önemli.:))
Türkçeyi güzel kullanın tepkimi nasıl veriyim ??????ben saygımı duyuyorum.rahatsız olduğun bişey oluyorsa girmezsin tepkini verirsin.ama bu şekilde değil.vereliniortak
pardon ama ben açıyorsam bu konuyu başlığınıda istediğim gibi yazarım.tavrını koymak isityorsan girip bakmazsın olur biter.
:teytey:konu başlıklarıyla ilgili uyarıları oku o zaman ondan sonra konu aç ! konuyu geyik bölümüne açmıyosun üye olan olmayan biçok insanın faydalanma amaçlı baktığı bi bölümde açıyosun. o yüzden konu başlığını Türkçe yazmalısın yazım kurallarına uymalısın ...
pardon ama ben açıyorsam bu konuyu başlığınıda istediğim gibi yazarım.tavrını koymak isityorsan girip bakmazsın olur biter.