Gelinlik Modelleri Arkadaşımın gelinliği çok güzeldi

canım gelinlik çok hoş modeli nereden bulmuş ya da gelinliği nereden almış bilgi verebilir misin?
bir de pek net belli olmuyor daha net bir resim var ya da modeli bulabileceğim bir yer özelden msj atabilir misin zahmet olmazsa?
benim de düğünüm var da ilk kez hoşuma giden bişi gördüm o nedenle bulmuşken yaklaşsam iyi olur :))

yahu iyi güzelde şu başlığa iki harf fazla yazmak o kadar mı zor? ark gelinliği yerine arkadaşımın gelinliği desen ?????????

hafif kabarık olmasına rağmen gerçekten çok şık çok zarif....

ben saygımı duyuyorum.rahatsız olduğun bişey oluyorsa girmezsin tepkini verirsin.ama bu şekilde değil.vereliniortak

pardon ama ben açıyorsam bu konuyu başlığınıda istediğim gibi yazarım.tavrını koymak isityorsan girip bakmazsın olur biter.

pardon ama ben açıyorsam bu konuyu başlığınıda istediğim gibi yazarım.tavrını koymak isityorsan girip bakmazsın olur biter.

konu başlıklarıyla ilgili uyarıları oku o zaman ondan sonra konu aç ! konuyu geyik bölümüne açmıyosun üye olan olmayan biçok insanın faydalanma amaçlı baktığı bi bölümde açıyosun. o yüzden konu başlığını Türkçe yazmalısın yazım kurallarına uymalısın ...

:teytey:

bende çok beğendim gerçekten çok asil durmuş..

istediğin gibi başlık atamayacağını düşünüyorum

çünkü forumda 'imla hatalarıyla açılmış başlıkları buradan bildirin' diye ayrı bir topik var ve buradan üyeler imla hatası gördükleri mesajları yönetime bildirip düzeltilmesini talep edebiliyorlar :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…