Arkadaşımın Evliliği Tehlikede Biz İçinden Çıkamadık

+1 banada oyle geldi konuyu okur okumaz,bence aylar oncesininde isi degil bu illaki ablasina gelip gidiyor yani cikar kokusu yakinda alsin ifadesini uzerine dusun bu kizkardesin bence..

Kesin kızkardeşi veya onun arkadaşlarının işidir ama böyle hemen eşinden şüphelenen bir adamla da evli kalabilmek ne derece doğru? Eşine güvensiz mi bu kadar? Cevap evet gibi ve evliliklerinin temel taşı sarsılmış zaten .

Eşi buluyor o başka odayı temizlerken. Aslı' da söylemiş ama ben salak mıyım getirip sana sorayım ,ben yapmış olsam çaktırmadan atarım çöpe demiş ki mantıklı bence de .

Aslı nın kocasına aitse peki??
Suç bastırmak adına , kendini koruma potansiyeli vardır adamın mutlaka..
Çok istiyorsa inceletsin bence kim kullanmış bulunur Aslı’yla kullanılmış bişeyse illa ki iz vardır Aslı’dan

Yorumlarınız için teşekkürler. Pazartesi görüştüğümüzde bu şüpheleri de dile getireceğim .

Biz de bu ihtimali uzak buluyoruz o yüzden iyice çıkamadık işin içinden :/
Ya da söyleseler bile enişte sırf eşini korumak için kardeşinin arkadaşlarına yalan söylettiğini bile düşünebilir.eş kişisi güvensiz eşine telefonunu bile takip etmeye başlamış ki daha ortada belli bir durum yokken.

Bunu ben de söyledim. Ses kaydı alırız dediler de bence ona bile inanmaz.

Aslı'nın sosyaliğini kıskanıyor belki de sosyal bir kadın olduğu için bu şekilde düşünüyor .

Doğru galiba burda cinsiyet ayrimciligi yapıyorum istemeden ama çok acı değil mi ya ne bileyim çocuğunun annesi belki başka adamları eve atmakla suclaniyorsunuz dusunsenize ne kadar ağır

Ben aslı olsam adamın agzını kırardım
Hem ne belli adamın nanesi olmadığı.
Temizliğe vs gelen var mı eve

Yaşadığım yerde bir bayan evine eşinin iş arkadaşını almış ,beyin fırtınası yaparlarken de kocaya basilmislardi.Orda bile açıklayabiliriz,biz sana dogum gunun icin sürpriz yapacaktik demişlerdi.Yani ben de suphelenirdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…