- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
-
- Konu Sahibi patilianne
böyle bit seyi naskl sorarım diye utanıyordu, sotmanın yollarını arıyordu en son ,biz de eşi görür diyr aslıya sorasoramıyoruz mesaj atmaya korkuyoruz şu sıra en son dün konuştuk4 yıldır esını tanıyamadıysa pessss.
En güzeli Aslı DNA ya versın onu çıkan sonucuda yüzüne fırlatıp boşanma davasınıda açsın. Sımdıden evi terkesttsın. Güzel bı cvp vermıs olur.
Hayır anlayamadığım konu kardesı nıye arkadaşına soramıyor. Ayrı bı oda da 1 saat yalnız kalmasını bılıyor.
Ben de onu yazacaktım şimdi. Yıl oldu neredeyse, hiç mi o koltuk çekilmedi, temizlenmedi? Bi de kokarBaşak burcu olmamdan kaynaklı sanırım algıda seçicilik olsa gerek kızkardeşe anahtarı vereli aylar oldu di mi o koltukların altı hiç mi temizlenmedi? Yeni bir olay olabilir.paket açılmamış olsa evliliklerini kıskanan birinin oraya atması muhtemel derdim.gerçi kullanılmış atması da olası böyle bir kıskançlık durumunda.karışık bir durum cidden
Daha önce temizlemiş arkadaşım da koltuğu çekerken düşmüş bu sefer . araya falan girmiş demekki :/Başak burcu olmamdan kaynaklı sanırım algıda seçicilik olsa gerek kızkardeşe anahtarı vereli aylar oldu di mi o koltukların altı hiç mi temizlenmedi? Yeni bir olay olabilir.paket açılmamış olsa evliliklerini kıskanan birinin oraya atması muhtemel derdim.gerçi kullanılmış atması da olası böyle bir kıskançlık durumunda.karışık bir durum cidden
Sanmıyorum . O yüzden buraya yazdım belki düşünemediğimiz şeyler vardır diye.Diyelim kullanan kişileri buldu arkadaşınız, kocası inanacak mı onlara?
Şimdi inanamıyorsa kanıtı zor bir konu.
Ay kısmını hesaba katmadık aklımıza gelmedi vallahaYaz tatilinde verilen anahtar ve o zamana ait olduğu düşünülen bi prezervatif
Kaç ay sonra bulunmuş ne dna si ya ?
Kullanılmış :/
Döşemenin arasından kağıdı da çıkmış sanırım o ayrıntıyı hatırlamıyorum yalan olmasınöğğğğğğ
ee markasını ne bildiler ki kullanılmış şeyin
koltuğun arasından çıkan kullanılmış prezervatifin karısının karıştığı bi olayda kullanıldığını düşünmez herhalde
o kız kardeş işler karıştırmış
insan kedi bakmaya gittiği evde böyle işe girer mi ya
DNA yıllar sonra bile yeterli materyal varsa bulunabilir kiAy kısmını hesaba katmadık aklımıza gelmedi vallaha
Misafir odası ,o odayı çok kullanmıyorlar o yüzden sürekli sildiklerini falan düşünmüyorum.Şimdi ince düşünce bir kere öyle ulu orta koltuğa sıkışmış falan olması zor. Çünkü hiç mi koltuk altı üstü silmedi. Eşi temizlik yapıyorsa toz almıyor ya ??? Ya bir şey çeker iter (benim eşimin temizliğe yardım mantığı bu bunun için diyorum) bence bu işin içinde başka bir şey var. Koltuğun altından çıkıyorsa bence işin içinde bir şey var.
Eşime guvenırdım ben şahsen.
Yazın evde gençler kalmış.
Bırde bırılerı kötülük yapmak ıstemısde olabılır. Sırf araları bozulsun boşansınlar dıye de olabılır.
Misafir odası ,o odayı çok kullanmıyorlar o yüzden sürekli sildiklerini falan düşünmüyorum.
Hmmm karışık işler. Aslı kardeşini sıkıştırsın. Kedi bakmaya gittiği eve misafir davet edilmez kaldı ki ablanızın eviyse. Arkadaş falan bahane bence zaman kazanıyor.Misafir odası ,o odayı çok kullanmıyorlar o yüzden sürekli sildiklerini falan düşünmüyorum.
Bu ne kadan saçma ve komik bir tartışma allaseniz? Eve gelen misafir bile cebinden düşürmüş olabilir, hala garipseyenler olabilir, ama anne babanız dahil herkesin bir seks hayatı var ve kim cebinde, çantasında ne taşıyor bilinmez. Eve giren hırsızın portakal soyup yediği bir dünyadayız, insan neden hemen karısından şüphelenir? Bu nasıl malca bir düşünce şeklidir? Aslı nasıl bu ithamlara karşılık hala o evde kalabiliyor, nasıl o kondomu herifin boğazından aşağı itip ağzına terlikle çarpıp kapıyı çıkıp gitmeyebiliyor?
Dipnot: Naneyi kız kardeş yemiş, henüz yalanlar ve yalancı şahitler silsilesini organize edemediği için "daha soramadım" ayağına yatıyor. Başkasının yediği naneden sen neden utanasın ki, madem ablanın evine getireceğin kadar yakın arkadaşınsa "kız bana bak bir nane yediysen söyle, çünkü paketini düşürmüş olabilirsin" demek zor değil.
Aslı, o kız kardeşten aradığınız cevap çıkmaz, baskılara dayanamayıp bir cevap verse bile çareyi yanlış yerde arıyorsun. Sıkıntı senin kocada anacım.
kullanılmış şeyi koltuk arasına mı sokmuşlar pis mikroplar yaa iğrenççç..Bayağı koltuk arasından falan çıkmış ama bilemiyorum ben de burda okuduğum hikayelerden sonra her şeyi bekliyorum
Evet bu olayla ortaya çıktıevde gençlerin kaldığı sonradan ortaya çıkmış sanırım