- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- Konu Sahibi lou salome
-
O zeynep i allaha havale ettim kv si olunce tum kk kiza kv grlemisn diye enerji yolladik kadin bizim yuzumuzden oldu galiba diye vicdan azabi cekmistim:/Cevap bana mıydı bilmiyorum da konularına ben de üzülmüştüm ya bi de Zeynep vardı ona da üzülmüş hergün takip etmiştim ay nasıl şaşırdım ona da nasıl....
Bana kafan atıyorsun kızım senMune gelmiş bile mesajımı da beğenmiş kafa bulmuş sağ olsun
Kaçın kaçın kaçınnnnnnn
Link bilmem de violetto diye aratınca çıkar kv desi tükürmüştü bebegını aldıracan falan demiştiViyoletta kimdir yahu ben onu tanımıyorum
Banlıyken kaçırdım herhal
Hayrına link atacak var mı?
AynenO kız kayınvalide bana tükürdü dna istediler diyen değil miydi
Ayyy tüylerim diken diken oldu o günler geldi aklıma tüh nasıl inandikO zeynep i allaha havale ettim kv si olunce tum kk kiza kv grlemisn diye enerji yolladik kadin bizim yuzumuzden oldu galiba diye vicdan azabi cekmistim:/
Sonra baska nickle esim parasini kv ye yediriyor diye konu acti
Olmus kadin nasil para yiyor eside bosamisti gua bunu
Ben bu tip insnlarin ciddi psikolojik tedaviye ihtiyaci oldugunu dusunuyorum demmeki reelde yapacaklari hic bir sey yok serneryo yazip gelip oynuyorlar
Epey konu dışı var demek ki kelime-i şehadet getirmeye kadar gelindiğine göre :))Eşhedü...diye başlayalım bayli
Hemen başla o zamanbağlanmazsam papağanıma "mune çok yaşa" demeyi öğreteceğim
:/
Kocası anasının yattığı kanepeyi yakmıştı aynen :))Bu Zeynepte kanepeli konuydu heralde, işin içine fazla dram girip arabeske bağlayınca ben yazmam ona da yazmamıştım ama uzayan konuları ne oluyo diye girer okurum, ne çok manyak gördü şu kk, iyiki benim gibi aklı selim bi üye var
Ne yazık kı ...Kızlar yeni üye oldum ama o kayınvalidesi ölünce eşi depresyona giren kadının konusunu okumuştum biliyorum.Ayy ne dua etmiştim ya şimdi öğrendim fake çıktığını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?