arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Bugün yanından geçtiğim bir çocuk açık olan camıma doğru brrrrrrrrr (aynen) diye bi ses çıkardı o iltifat sayılıyor mu? Küçük gösteriyorum da ben biraz
O da biseymi gecen yagmurlar da sahin marka araba yanim dan gecerken ustume bilere su sicrati fisttt diye gecti gitti
Iltifat sayilir sanirim dikiz aysaindan da gulerek bana bakti cok islanmmimi diye

görür görmez ne fake bi fake bu yazıcaktım ama baktım epey geç kalmışım :) yetişemedim,,,, hem güzel diilim, hem Avrupai diilim... spor salonuna ne giyilir onu bile unuttum; yine de yetişemiyorum şu topiklere

Geçen pazar biri yanlışlıkla omuz attı, "Sori" dedi. İltifat sayılır mı? Sonuçta beni İngiliz sanmış olabilir. Kendisi İngiliz de olabilir bilemedim ama sori dedi yani, üzgünüm tatlı bayan benim hatam, nazik omzunuzu göremedim dedi.

Aynen normalde banal

Burda entel tayfadan

Viyoleta konusu linki paylaşın nolur

Hızlıca sayfalarda link aradım YÖK
Yaa gördüm sağ ol

Zamanında ban yedim onun konusunda

Yine bana onu savunanlar, beni ceza sınırına itenler burda mı acaba?

Kedileri için hastalıklı gibi kendi doğurmuş, evladı muamelesi yapıyordu.

Ben de kuşlarıma oğlum, kızım derim severken, seslenirken de, gıyabında konuşurken kuş derim

Çünkü kuş, çünkü kedi.
Oh içimde kalmıştı bunu yazmak

Çok şükür

Cevap bana mıydı bilmiyorum da konularına ben de üzülmüştüm ya bi de Zeynep vardı ona da üzülmüş hergün takip etmiştim ay nasıl şaşırdım ona da nasıl....

L Live_Your_Life seni alıntılanmak istemiştim, kendimi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…