- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi lou salome
Aslında konu sahibi Erdal bakkalmış...Hemen başla o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında konu sahibi Erdal bakkalmış...Hemen başla o zaman
Kocası anasının yattığı kanepeyi yakmıştı aynen :))
Kocası anasının yattığı kanepeyi yakmıştı aynen :))
Biz de höh demiştikHöh ne
Yehhuuuuu!Epey konu dışı var demek ki kelime-i şehadet getirmeye kadar gelindiğine göre :))
Kib yok, valla şanslı gününüzdesiniz, konuyu taşıdım çünkü ana konuya sadık kalınsa da dağılmış gibi, burada devam edin bari.
Bu Zeynepte kanepeli konuydu heralde, işin içine fazla dram girip arabeske bağlayınca ben yazmam ona da yazmamıştım ama uzayan konuları ne oluyo diye girer okurum, ne çok manyak gördü şu kk, iyiki benim gibi aklı selim bi üye var
Neymiş ya anlayamadımO kadarını bilmiyoruz :)
Hohle kalsam iyidi oturup aglamistim kv si gelemsin diye taktik versik aha kadin oldu katil olduk galiba diye vicdan azabindan geberecektim:/Biz de höh demiştik
Aynen öyle ama gerçekten o konu çok degısık ve üzücüydü herkes hergün merak edip soruyordu umarım gerçekten öyle bişey yaşanmamıştır neler okudum su kk da neler...Aslında ne kadar korkutucu yazdığın insanların kim olduğunu bilmemek biri burdan birine kafayı taksa mesela...ürperdim
Ben de dışardan okuyordumOhh be mune abla gelince korkumdan olu taklidi yapmistim:)
Konu sahibi lou hanim siteye giriyor ama bisey yazniyor neden olaki
Valla kiz olabilir ortaua karisik olacak hali yok yaNeymiş ya anlayamadım
Anaa mesaj tekrarıOhh be mune abla gelince korkumdan olu taklidi yapmistim:)
Ohh be mune abla gelince korkumdan olu taklidi yapmistim:)
Seni pembis yaazili bende sacini kizila boyamaya gittin oradanda topuklu sandaletlerinle spora gittin sandim meger arkama saklanmisBen de dışardan okuyordum
Yaa onu demiyorum:)) olayı neymişValla kiz olabilir ortaua karisik olacak hali yok ya
Galiba violetto nun 4 hesabı varmıs birleştirilmiş falan ben de anlamadım yanı hesabı pasif şu anda. Fake mi degıl mi bende anlayamadımNeymiş ya anlayamadım
Haa hangi olayYaa onu demiyorum:)) olayı neymiş