- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Biri rahatsız ediyordur belkide adami ondan boyle yapmistir..kızlar son gelişmede kerem faceden resmini kaldırmış facesınde görüşmedıklerını silmiş.
watsuptanda fotosunu falan kaldırmış hatta faceden ekle butonunuda kaldırmış.
bunlar bugun oluyor.bu arada kız oğlanı hıc eklememiş ama yınede dısardan takıp etmişti.simdi edemıyorda.
Degil tabide insan gıcık oluyor...ya da birazcık hoşlanmaya bu kadar bitikse kara sevda sonunda ayrılasalarmış ne olurmuş?
biraz sakinlik diyorum. Bir erkek hayatın sonu değil.
"gören de olsa 1950 lerde yaşıyoruz da kıza açılmaya utanıyor falan sanacak.."bu kerem dünyadaki son erkek sanırım.. neden bu kadar kaldırıyorsunuz ki totosunu? arkadaşınız hakkında birilerine sürekli olumlu konuşması da ayrı bir olay.. gören de olsa 1950 lerde yaşıyoruz da kıza açılmaya utanıyor falan sanacak.. bu kerem denen vatandaş ablasını da yiyor, ne yazık ki arkadaşınızı da.. bırakın arkadaşınız yoluna baksın, adam dengesizin dik alası.. verilmiş sadakası varmış daha hoşlanma aşamasındayken öğrenmiş ne mal olduğunu..
Bu kadar gurur iyi birsey degil...hayat kisa takmayin icinizden geldigi gibi yasayin.arasin arkadadin sorsun bunda ne var..galıba arkadaşım aşkından değilde gururunun bu kadar ayaklar altına alınmasına kızıyor. bunu yedıremıyor.
galıba arkadaşım aşkından değilde gururunun bu kadar ayaklar altına alınmasına kızıyor. bunu yedıremıyor.
yakışıklı olsa peşindemi koşcaduuuusizce arkadaşım aracı olan öz ablasını mı arasın, kendisini mi bunu soruyor?
şuan yorumlar işe yaradı ;aslında yakışıklıda bir tip değildi dıyor :)?
ya ablaya ne gerek var. arasın adamı. . düşüncen ne desin.sizce arkadaşım aracı olan öz ablasını mı arasın, kendisini mi bunu soruyor?
şuan yorumlar işe yaradı ;aslında yakışıklıda bir tip değildi dıyor :)?
canım yanlış mı yazdım 3,5 ay :)3.5 yıl diyosun
el ele bile tutuşmadılar diyosun
öyle ilişki olmaz ama bence
tamam tensel ölümüne temas olsun demiyoruz da
öyle 3.5 yıl kanki gibi mi geçti anlamadım ben
ay, yıl değil3.5 yıl diyosun
el ele bile tutuşmadılar diyosun
öyle ilişki olmaz ama bence
tamam tensel ölümüne temas olsun demiyoruz da
öyle 3.5 yıl kanki gibi mi geçti anlamadım ben
o zaman bu iş bitmiş.. ne arasın ne iletişime girsin. adam bitirmiş ama bunu söyleyemeyecek kadar korkak ve kişiliksiz. değmez. hayatına baksın arkadaşınkızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış.( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?