kızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış.( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...
ya aynençok üzüldüm. arkdasım utadığı için bana söylememiş. bukadr yorum gelınce simdi dedi. yani okpete o kadar haklısınki kişiliksiz dmekte.ayn düşüncelerdeyimmm.. en son yaptıklaı şeyde şu: birlikte incir reçelini izlemişler önceinde sonrasında bır muhabbet yok izleyip ayrılmışlar.o zaman bu iş bitmiş.. ne arasın ne iletişime girsin. adam bitirmiş ama bunu söyleyemeyecek kadar korkak ve kişiliksiz. değmez. hayatına baksın arkadaşın
evet kızımız biraz biraz hoşlanmaya başlamıştı. o yüzden şu an bitik...
bende bugun onu ikna edeyim bakayım arar inşallh.
ayşe şuan diyorkı 7 gun öncede kerem aracı olan öz ablasına yıne olumlu konuşmuş.
valla arkadaşın 2 kanki gibi çıkmış. arkadaş istese dolu arkadaşı olduğuna eminim.onun arkadaşlığınamı kalmış kendisiya aynençok üzüldüm. arkdasım utadığı için bana söylememiş. bukadr yorum gelınce simdi dedi. yani okpete o kadar haklısınki kişiliksiz dmekte.ayn düşüncelerdeyimmm.. en son yaptıklaı şeyde şu: birlikte incir reçelini izlemişler önceinde sonrasında bır muhabbet yok izleyip ayrılmışlar.
eee bunu arkadaşın neden sendne sakılıyor ki?kızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış.( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...
ya aynençok üzüldüm. arkdasım utadığı için bana söylememiş. bukadr yorum gelınce simdi dedi. yani okpete o kadar haklısınki kişiliksiz dmekte.ayn düşüncelerdeyimmm.. en son yaptıklaı şeyde şu: birlikte incir reçelini izlemişler önceinde sonrasında bır muhabbet yok izleyip ayrılmışlar.
Eminim surekli gorusmemistirler..arada takilmistir adam...arada aramistir falan..bu klasik erkek tripleri..bunlardan cok var..ayni anda bir kac tane kizla gorusuyorlar..arkadas diyorlar sadece..yani bilerek adini koymuyorlar ...o yüzden bunu yapan kizlarda var ve ben hic acimiyorum erkeklere artik..valla arkadaşın 2 kanki gibi çıkmış. arkadaş istese dolu arkadaşı olduğuna eminim.onun arkadaşlığınamı kalmış kendisi
şahsen ben 4 ay çıkmazdım bile.
evet ya yeni moda bu oldu, ben buna yorum yapamıcam arkadaşımı çağırayım o yorumlasınartık üyelerden çok üye arkadaşları/avukatları konu açar oldu. bugün kaçıncı üyenin arkadaşının konusu?
hatta 2 kez aradım dun aksam dedi.
evet aslında kerem alacağı evden arabadan bahsetmiş bizimki karışmamış. atlamak ıstemedım dıyor.belki bu güne kadar hep ilk adımları kerem atmıştır. ayşeden tık yoktur. naza çekmiştir kendini keremden beklemiştir. kerem de sıkılmış işin peşini bırakmıştır. olamaz mı
şaka mı yapıyorsun? bu kadar da kendine çekmez bir insan konuşulanları..evet aslında kerem alacağı evden arabadan bahsetmiş bizimki karışmamış. atlamak ıstemedım dıyor.
belkıde bırlıkte oturacakları ev için kızdan yorum ıstedı...
çünkü bu semt nasıl falan demıs.
bu arada kızımız yıkıyorum çıkıyorum modunda süs püs nedır bılmez. benı seven böyle sevsın modunda ama çocuğun facesındekıler cogunlugu rus zaten okadar bakımlı süslü ki.. rhatkı ben hep bu ilişkının doğaya aykırı olduğunu düşünüyordum...
Ya iyide adam rus meraklısı olsa alir evlenirdi bence onlarla takiliyor sadece..evet aslında kerem alacağı evden arabadan bahsetmiş bizimki karışmamış. atlamak ıstemedım dıyor.
bu arada kızımız yıkıyorum çıkıyorum modunda süs püs nedır bılmez. benı seven böyle sevsın modunda ama çocuğun facesındekıler cogunlugu rus zaten okadar bakımlı süslü ki.. rhatkı ben hep bu ilişkının doğaya aykırı olduğunu düşünüyordum...
Nasıl doğaya aykırı olduğunu düşünüyordun?evet aslında kerem alacağı evden arabadan bahsetmiş bizimki karışmamış. atlamak ıstemedım dıyor.
Engellememis ekli degilmis kiz zaten.Bir hikayenin daha sonuna mı geldik??
Gece aramış açmamış, sonra tüm sosyal ağlarda engellemiş...
O zaman???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?