Ben toptan erkek milletinden biktim vallabenimkini o hale getiren de aile oluyor bana göre işte, yoksa kısa zamanda da evlilik teklifini almıştım, dışarıdan hiç bir sorun yoktu. İyi aile, iyi yetişmiş, maddi durum yerinde falan filan çok ilgili ama evlenilir mi gerçekten? Hayır. Onun olgunlaşmasını beklerken ben yaşlanacağım, bir gömleğini bile ütülemeyecek ben yokken vs. veya maaşını nasıl harcayacağını babasına soracak en çok o biliyor diye, ben neci olucam? Çocuğuyum ya ben onun, büyükler varken sen sus derdi annesinin babasının yanında. Ben de haddinden fazla yakışıklı kocamla gurur mu duysaydım
seninkinin apayrı şeyleri vardır, haklısın, hepsi çeşit çeşit sonuçta :)
watsup yazısmalarınıda görür mü??Şaka mı yapıyorsun? Apple kimliği oluşturmak için email adresi gerekir ve saniyeler sürecek bir işlem bu. Adam kendi apple kimliğini verecek kadar yakın madem, bu kadar dram niye? O sevgili arkadaşın Ayşe'ye gelen tüm aramaları, iMessage'ları, kişi listesini, fotoğraflarını, kısacası herşeyi görebilir. Aktif edildiği sürece iki telefonda da aynı arama görünebilir. Babamın telefonuna ben aynısını yapmıştım yenisiyle uğraşmamak için. Ona gelen her iMessage ve görüntülü görüşme bana da geliyor. Yani daha ne kadar açık anlatabilirim bilmiyorum ama konunuz hiç inandırıcı gelmedi.
Ben toptan erkek milletinden biktim valla
mesela bu hareket bana göre sorun, bana öyle davranan biri vardı, bir oldu iki oldu, neden böyle bana çocuk gibi davranıyorsun dedim gülerek. O da seni tabi ki çocuğum gibi görüyorum, hayata karşı ben seni koruyacağım dedi. peki ya sen olmayınca ben ne yapacağım dedim, o da merak etme bensiz bir hayatın olmayacak dedi peki dedim, ailesiyle ilgili konuştum çaktırmadan, annesi babasından izinsiz okumuş, etmiş bir insan olmasına rağmen tek bir adım bile atamıyordu, hadi bye bye. Neyine aşkım için savaşıcam şimdi, anasını babasını mı düzelteyim bu saatten sonra, onu mu? Annem-babam, seninkilerin mesleklerini merak ediyor demişti bir de ahahahh, sanki oyun saati yapıyoruz da, kendine cici arkadaş arıyor, velin gelsin sen daha olmamışsın dedim. Hep iyi niyetimden kaybettim
Sonra da kiymet bilmeyen, iyi (!) davranilmayi haketmeyen eski sevgili ve tum kadinlar diye genellemeleree maruz kalmak var.
Keza cocugu gibi bakan kadinlarin donup dolasip vardigi nokta pek farkli degil.
Maalesef agzini bukerek konusup sefkati sevgiyi oyle hakettiklerini dusunen genckizlarin evlenince ben bilirimci tavrinin tutarsizligi ve sonra degisen tek sey medeni halmis gibi iliskimiz eskisi gibi degil diye yakinmalari da ayni kaynaktan besleniyor.
Simdi sen whatsup yazismalarini gorup, o tuzden iletisimini kestigini dusunuyorsun bence. Bu is biraz karisik gibi. Bize anlatmak istedigin baska bisey var miwatsup yazısmalarınıda görür mü??
Noldu bir degisiklik var mi merak ettim. Gorucu usulu tanismalar bana ilginc gelirayşenin başka arkadaşıda aynı hafta başkasıyla tanıştı 2. ayda nişanlandılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?