evet olabilitesi olan bir birliktelik gibi.çocuk kamu kurumunun birinde dış ticaretle ilgili birimde müdür.
kızımız başka kamu kurumunda düz memur.
Ama hep kaciyolar boyle...kolayi bu..birde düşün 4 ay çıkmışlar bunlar.erkek adam olmuyor diyebilmeli. kaçmak yakışmaz
Iste ben alisirim diye ugrastim cunku cok iyi bir insandi aile babasi olucak tipte..ama yapamadim alisamadim..bide görücu olunca daha zor...bu isler zor ne diyeyim..kismet..İşte mantık evliliği deniyor ama azıcık duygu kesinlikle lazım.
Sen zorlamışsın kendini ki görücü usulünde olan şeyler ama zamanla olmadığını hissedince söyleseydin daha iyi olurdu tabi.
Yine de insan bazen gerçekten yapamıyor. en basit rahatsızlıklarını bile birine dile getirmeye çekiniyor ki özel zaman geçirdiğin biri için daha zor olabilir.
kaçıyorsa arayacak kız konuşacak. 4 aylık beraberlik var. netleştirecek. bunun gururu falan yokAma hep kaciyolar boyle...kolayi bu..
sevgili editörüm bende sizin gibi düşünüyorum.sevgi zaten olmamış. daha çok arkadaşlık gibi görüşülmüş. yanında rahat ettiği bir kanki gibi. 3 buçuk ay bu şekilde görüşülmüş. ve adam sanırım duygularını dinlemiş. duygunun olmadığını anlamış yada birine bunu hissetmiş ve bitirmiş.
sadece adamın ayıbı bunu belirtmemek. kaçmak. buda onun kişiliksizliği.
Evet bencede kiz arasın.bir açıklama yapmak zorunda..bu kizin duygulari var belli..bu aciklamayi hak ediyor..kaçıyorsa arayacak kız konuşacak. 4 aylık beraberlik var. netleştirecek. bunun gururu falan yok
niye beklesin. onun keyfinimi bekleyecek. oda başkasını bulur belki. adam demiyor diye neden vaktini harcasın.
Aslında adam demiyor da bir tek demesi eksik kalmış. Yani bir tek kelimeye dökmesi eksik kalmış gibi.kaçıyorsa arayacak kız konuşacak. 4 aylık beraberlik var. netleştirecek. bunun gururu falan yok
niye beklesin. onun keyfinimi bekleyecek. oda başkasını bulur belki. adam demiyor diye neden vaktini harcasın.
Ya o zaman arayıp "nasılsın bir şeyler yapalım mı?" demek bu kadar zor mu?evet kızımız biraz biraz hoşlanmaya başlamıştı. o yüzden şu an bitik...
bende bugun onu ikna edeyim bakayım arar inşallh.
ayşe şuan diyorkı 7 gun öncede kerem aracı olan öz ablasına yıne olumlu konuşmuş.
O zaman hayatında biri var gibi.kızlar son gelişmede kerem faceden resmini kaldırmış facesınde görüşmedıklerını silmiş.
watsuptanda fotosunu falan kaldırmış hatta faceden ekle butonunuda kaldırmış.
bunlar bugun oluyor.bu arada kız oğlanı hıc eklememiş ama yınede dısardan takıp etmişti.simdi edemıyorda.
kızlar son gelişmede kerem faceden resmini kaldırmış facesınde görüşmedıklerını silmiş.
watsuptanda fotosunu falan kaldırmış hatta faceden ekle butonunuda kaldırmış.
bunlar bugun oluyor.bu arada kız oğlanı hıc eklememiş ama yınede dısardan takıp etmişti.simdi edemıyorda.
Biraz hoslansa su an bitik olmaz..kiz epey kaptirmis gibi...evet kızımız biraz biraz hoşlanmaya başlamıştı. o yüzden şu an bitik...
bende bugun onu ikna edeyim bakayım arar inşallh.
ayşe şuan diyorkı 7 gun öncede kerem aracı olan öz ablasına yıne olumlu konuşmuş.
ya da birazcık hoşlanmaya bu kadar bitikse kara sevda sonunda ayrılasalarmış ne olurmuş?Biraz hoslansa su an bitik olmaz..kiz epey kaptirmis gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?