• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın derdi :(( görücü usulu tanışma...

çocuk kamu kurumunun birinde dış ticaretle ilgili birimde müdür.

kızımız başka kamu kurumunda düz memur.
evet olabilitesi olan bir birliktelik gibi.
En azından memur paydası ortak:KK30:
Çocuk çok sosyal biri de olabilir, aynı anda bir çok insanla da görüşüyor olabilir.

İşte mantık evliliği deniyor ama azıcık duygu kesinlikle lazım.
Sen zorlamışsın kendini ki görücü usulünde olan şeyler ama zamanla olmadığını hissedince söyleseydin daha iyi olurdu tabi.
Yine de insan bazen gerçekten yapamıyor. en basit rahatsızlıklarını bile birine dile getirmeye çekiniyor ki özel zaman geçirdiğin biri için daha zor olabilir.
Iste ben alisirim diye ugrastim cunku cok iyi bir insandi aile babasi olucak tipte..ama yapamadim alisamadim..bide görücu olunca daha zor...bu isler zor ne diyeyim..kismet..

sevgi zaten olmamış. daha çok arkadaşlık gibi görüşülmüş. yanında rahat ettiği bir kanki gibi. 3 buçuk ay bu şekilde görüşülmüş. ve adam sanırım duygularını dinlemiş. duygunun olmadığını anlamış yada birine bunu hissetmiş ve bitirmiş.
sadece adamın ayıbı bunu belirtmemek. kaçmak. buda onun kişiliksizliği.
sevgili editörüm bende sizin gibi düşünüyorum.

Demekki kerem ayseyi sevgili gozuyle degilde,bi sureligine guzel vakit gecirebilecegi bi arkadas gibi gormus. Yada konusup gezdikleri sira evlilik amacli tanimaya calismis gercekten,bi eksiklik hissedincede,cevreside genismis keremin kizlar vs.surekli muhabbet icinde filan.belki aklina yatan baska birilerini tanidi ve ayseyede hicbir aciklama yapmadan aradan siyrildi.
Ayse de madem surekli keremi dusunup uzuluyor,arasin bir sorsun ne var ki.ne oldu da bir anda irtibati kestin benimle desin.bunda gurur yapacak birsey yok ki.verecek bir cevabi yoksa,yaptigina kerem utansin.ayse de hayatina yeni bir yon verir bundan sonra,beklenti icinde olmaz.

• Beğen
Reactions: zkc
kaçıyorsa arayacak kız konuşacak. 4 aylık beraberlik var. netleştirecek. bunun gururu falan yok
niye beklesin. onun keyfinimi bekleyecek. oda başkasını bulur belki. adam demiyor diye neden vaktini harcasın.
Evet bencede kiz arasın.bir açıklama yapmak zorunda..bu kizin duygulari var belli..bu aciklamayi hak ediyor..

• Beğen
Reactions: zkc
kaçıyorsa arayacak kız konuşacak. 4 aylık beraberlik var. netleştirecek. bunun gururu falan yok
niye beklesin. onun keyfinimi bekleyecek. oda başkasını bulur belki. adam demiyor diye neden vaktini harcasın.
Aslında adam demiyor da bir tek demesi eksik kalmış. Yani bir tek kelimeye dökmesi eksik kalmış gibi.

Onu da duymamak insana az da olsa umut veriyor. Bu da bir gerçek sanırım.

Arama sonunda Yeşilçam sahnesi gibi adam bir hastane odasında değilse bence muhtemelen bu işin devamı olmayacak.

Ama tabi yine de aramalı.

evet kızımız biraz biraz hoşlanmaya başlamıştı. o yüzden şu an bitik...
bende bugun onu ikna edeyim bakayım arar inşallh.

ayşe şuan diyorkı 7 gun öncede kerem aracı olan öz ablasına yıne olumlu konuşmuş.

ayşe şuan diyorkı 7 gun öncede kerem aracı olan öz ablasına yıne olumlu konuşmuş.
Ya o zaman arayıp "nasılsın bir şeyler yapalım mı?" demek bu kadar zor mu?
Hani kadın erkek eşitti?
Hep erkek mi adım atmalı.
İşte yatakta da böyle düşünen kadınlar hüsrana uğruyor.

kızlar son gelişmede kerem faceden resmini kaldırmış facesınde görüşmedıklerını silmiş.
watsuptanda fotosunu falan kaldırmış hatta faceden ekle butonunuda kaldırmış.
bunlar bugun oluyor.bu arada kız oğlanı hıc eklememiş ama yınede dısardan takıp etmişti.simdi edemıyorda.

kızlar son gelişmede kerem faceden resmini kaldırmış facesınde görüşmedıklerını silmiş.
bunlar bugun oluyor.bu arada kız oğlanı hıc eklememiş ama yınede dısardan takıp etmişti.simdi edemıyorda.
O zaman hayatında biri var gibi.
Yoksa bu kadar ani geçişler yapmazdı bence.

kendine bir an önce yeni bir apple kimliği alsın
bonkörlükle çiçek bağlantısını çözememiştim ama planlarına dahil etmesi, çiçekten daha önemli, mesele çiçek değil anlıyorum ama planlarına dahil edilmeyi, klişe sevgililik simgesinden daha önemli görüyorum.

Biraz hoslansa su an bitik olmaz..kiz epey kaptirmis gibi...

Arayıp yada mesaj atıp gayet de nedini sorabilir. Yaşıni başını almış olgun insanlar sonuçta. Bunda düşünülcek birşey yok.

Kerem bey oğlunuzu rahat bırakın adam sıkılmış belli :KK14:
Ayşe arkadaşınızda beklemede kalsın

Belkide adam adım ata ata sıkılmıştır. Ayşeden bir mesaj bekliyordur. Bir adım...

Back