• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın derdi :(( görücü usulu tanışma...

Aslında birbirlerine uygunlar zaten mantk olarak temas olayı olmamalı daha 4aylk bi görüsme. Niyet belli eded ztn. Evlilik arifesnde konuslmalı bu tür seyler. Tavrı net olsn dönerse niyetin ne die sorsun yanı.

kızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış. :KK43:( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...

Bence itiraf edeceği başka şeylerde olabilir. Ama siz arkadaşınızdan daha çok düşünüyorsunuz bu meseleyi
kaçtığına göre...

Açmadiysa sallayin...adam başkasını buldu kesin...hesaplarini bile degistiriyor yakalanmamak icin...

o zaman bu iş bitmiş.. ne arasın ne iletişime girsin. adam bitirmiş ama bunu söyleyemeyecek kadar korkak ve kişiliksiz. değmez. hayatına baksın arkadaşın
ya aynençok üzüldüm. arkdasım utadığı için bana söylememiş. bukadr yorum gelınce simdi dedi. yani okpete o kadar haklısınki kişiliksiz dmekte.ayn düşüncelerdeyimmm.. en son yaptıklaı şeyde şu: birlikte incir reçelini izlemişler önceinde sonrasında bır muhabbet yok izleyip ayrılmışlar.

evet kızımız biraz biraz hoşlanmaya başlamıştı. o yüzden şu an bitik...
bende bugun onu ikna edeyim bakayım arar inşallh.

ayşe şuan diyorkı 7 gun öncede kerem aracı olan öz ablasına yıne olumlu konuşmuş.

arkadaşlar kaçıncı yy da yaşıyoruz, aracıyla olmaz artık bu iş yani ondan bilgi almanın anlamı yok
ayşe keremi arayıp ne zamandır haberleşemiyorz ne var ne yok diye açık açık soracak. hem bunlar neden kanki olsun. kanki dediğin kendiliğinden olur biriyle kankin olsun diye tanıştırılmazsın ki

ya aynençok üzüldüm. arkdasım utadığı için bana söylememiş. bukadr yorum gelınce simdi dedi. yani okpete o kadar haklısınki kişiliksiz dmekte.ayn düşüncelerdeyimmm.. en son yaptıklaı şeyde şu: birlikte incir reçelini izlemişler önceinde sonrasında bır muhabbet yok izleyip ayrılmışlar.
valla arkadaşın 2 kanki gibi çıkmış. arkadaş istese dolu arkadaşı olduğuna eminim.onun arkadaşlığınamı kalmış kendisi
şahsen ben 4 ay çıkmazdım bile.

incir reçelinde bir konu geçmiş.
bir adam demişki filmde ben ızlemedım bu arada net yazamaya bılırım.
"abi 3aydır bir kızla takılıyorum daha cıt yok demiş. "diğer adamda sende sorun var ozaman demiş. adam bundan sonra gururumu ıncındı bılemedım.
evet üzüldüm arkadaşımı çok sevıyorumve bu aşa kadar doğru dürüst kimseyle çıkmamış... tüm arkadaslrı evli çocuklu .ben ondan 6 yaş küçüğüm evliyim ama evlenmenın çokta önemli olmadığını anlatmaya çalışıyorum.

belki bu güne kadar hep ilk adımları kerem atmıştır. ayşeden tık yoktur. naza çekmiştir kendini keremden beklemiştir. kerem de sıkılmış işin peşini bırakmıştır. olamaz mı

• Beğen
Reactions: zkc
Aracılar başka bir Ayşe bulmuştur. Benim anlamadığım etrafında Türk yabancı onlarca kadın var neden aracılar tanıştırıyor hala?

kızlar şuan ayşeden bir itiraf geldi. banada şimdi soyledı ve yemeğe kaçtı...
dün akşam dayanamayıp aramış ama açmamış. :KK43:( sonrada gece face wats kaldırmış. off ya dediğiniz tüm olumsuz düşünceleri doğru çıkarıyor bu...
eee bunu arkadaşın neden sendne sakılıyor ki?
face mace diyeceğine bunu deseydi sana arıyorum açmıyorum diye.
başka sakladıkları da olabilir.
bu sebeple yorumlar havada kalacaktır.
ayrıca adam demek ki ilişkiyi devam ettirmek istemiyor bunda anlaşılmayacak bişey yok.
arkadaşın naz yapayım derken adamı elinden kaçırdı heralde:))
naz derken pek konuşmamışlar paylaşımları kısıtlı tutumuş manasında söyledim bu arada.

valla arkadaşın 2 kanki gibi çıkmış. arkadaş istese dolu arkadaşı olduğuna eminim.onun arkadaşlığınamı kalmış kendisi
şahsen ben 4 ay çıkmazdım bile.
Eminim surekli gorusmemistirler..arada takilmistir adam...arada aramistir falan..bu klasik erkek tripleri..bunlardan cok var..ayni anda bir kac tane kizla gorusuyorlar..arkadas diyorlar sadece..yani bilerek adini koymuyorlar ...o yüzden bunu yapan kizlarda var ve ben hic acimiyorum erkeklere artik..

ne iyi arkadaşlar var arkadaşının derdiyle kendisinin derdiymiş gibi dertleniyorlar:KK53:

artık üyelerden çok üye arkadaşları/avukatları konu açar oldu. bugün kaçıncı üyenin arkadaşının konusu?
evet ya yeni moda bu oldu, ben buna yorum yapamıcam arkadaşımı çağırayım o yorumlasın:KK52:

hatta 2 kez aradım dun aksam dedi.

Geçti Bor'un pazarı durumu bu bence hala, 3.5 ay içinde ay ne süper ilişki deyip hiç bir şey yapmayayım denilirse öyle olur, karşısındaki onursuz mu yani, arıyor soruyor buluşma teklif ediyor falan filan diye. Lafım başka tarafa çekilmesin bu arada, kendi prensipleri vardır, tamamen hak veririm başka kadınlar ne yapıyorsa hiç bir zaman o şekilde davranmak zorunda değil ama paylaşım/karşılıklılık deniyorsa, erkeğin attığı adımlara karşılık gelmiyorsa ne yapsın bu adam? Zaten yakışıklı da değildi zaten yorumu abes, o kadar muhabbet ederken de o kadar yakışıklı değildi bu adam sonuçta. Doğaldıysa ve kendiliğinden gelişimden kaynaklanan bir şeyler vardıysa birinci gün değil belki ama 2. gün, "naber? bugün nerede buluşuyoruz?" diye ben arardım. Olmuyor mu, olmaz zaten, muhabbet iyiydi fakat gerisi gelmedi diyerek hayatıma devam ederim. Üzülmesin ama arkadaşınız, kişiliksiz diye düşünürse bu sefer beraber geçirdikleri güzel anları neden öyle bir insanla geçirmiş olsun?

Son düzenleme:
belki bu güne kadar hep ilk adımları kerem atmıştır. ayşeden tık yoktur. naza çekmiştir kendini keremden beklemiştir. kerem de sıkılmış işin peşini bırakmıştır. olamaz mı
evet aslında kerem alacağı evden arabadan bahsetmiş bizimki karışmamış. atlamak ıstemedım dıyor.
belkıde bırlıkte oturacakları ev için kızdan yorum ıstedı...
çünkü bu semt nasıl falan demıs.
bu arada kızımız yıkıyorum çıkıyorum modunda süs püs nedır bılmez. benı seven böyle sevsın modunda ama çocuğun facesındekıler cogunlugu rus zaten okadar bakımlı süslü ki.. rhatkı ben hep bu ilişkının doğaya aykırı olduğunu düşünüyordum...

Bir hikayenin daha sonuna mı geldik??
Gece aramış açmamış, sonra tüm sosyal ağlarda engellemiş...
O zaman???

evet aslında kerem alacağı evden arabadan bahsetmiş bizimki karışmamış. atlamak ıstemedım dıyor.
bu arada kızımız yıkıyorum çıkıyorum modunda süs püs nedır bılmez. benı seven böyle sevsın modunda ama çocuğun facesındekıler cogunlugu rus zaten okadar bakımlı süslü ki.. rhatkı ben hep bu ilişkının doğaya aykırı olduğunu düşünüyordum...
şaka mı yapıyorsun? bu kadar da kendine çekmez bir insan konuşulanları..
Oturacakları ev hayali kuran adam önce ilişkinin adını sanını koyar, sahiplenir, ortada ne olduğu belirsiz bir şey olmaz.

Ya iyide adam rus meraklısı olsa alir evlenirdi bence onlarla takiliyor sadece..

Nasıl doğaya aykırı olduğunu düşünüyordun?
Arkadaşını yakıştırmıyor muydun çocuğa?

Back