Merhaba kızlar, ben direk konuyu anlatmak istiyorum,
Ben yeni evlendiğimde ilk misafirim olarak liseden beri tanıdığım çok yakın arkadaşım ve onun 2 kuzeni evime geldiler. bu yakın arkadaşımın (3 veye 4 yaşlarında) cocugu var.
Biz mutfakta otururken kzı yatak odasındaki ojeyi farkedip almak istedi ve ağladı bende annesi olmaz vs birşey demeyince kapağını açmamak şartıyla oynayabileceğini söyledim.
Fakat oturma odasında TV,Ünite, koltuk, halı, puf, süs eşyaları olmak üzere her yeri boyamış. biz bunu farkettiğimizde herkes eline bir bez ve aseton alıp ojeleri cıkarmaya calıştı ama benim koltugum ve mobilyalarım aşındı ve beyazladı. arkadasım temizlik işleminden sonra apar topar evden çıkıp gitti bende zor ve stresli dönemler geçirmiştim duygusal patlama yaşadım ve çok ağladım zaten o eşyelarıda zar zor alabilmiştik. koltuğu ve pufu yeniden yüzletmem gerekiyordu (daha hiç oturup keyf bile yapamadan) ve inanınki büyük bir araba cevremize sormamıza ramen bulamadık. bu arkaşdasımın da eşinin kamyonu var en son ona rica ettim. (eşim yanlış anlaşılabilceğimi söyledi ama ben o benim kardeşim içimi dışımı bilir deyip aradım) sonra tabiki yardımcı oluruz vs dedi hatta parası neyse ben karsılarım vs dedi ama asla kabul etmezdim. sonrasında eşimle eşi izinli oldugu günleri uyduramadılar ve biz başka bir araç bulup götürdük mobilyacıya.
sorun şu ki arkaşım o günden sonra beni aramaz oldu ben gecelerce düşündüm yanlış birşey ypmadıgımı biliyordım bir hatamıda bulamadım asla kalbini kırcak birşey söylemedim üzmedim ama arayıp sormasınıda bekledim açıkcası. ben aradıgımda da soğuk davrandı.
bunun nedenini çok sonra öğrendim meğer ben arac için aradığımda yanında beni bir kez gören uzak bir akrabası varmış oda demişki yani ben olsam böyle birşey için aramazdım yaptığı ayıp olmuş demiş oda onu haklı bulup benim yaptıgımı ayıplamış. ( bu konuyu öğrendiğim kişden arkamdan konuştugu herşeyide öğrendim ama hiç beklmezdim çok şaşırdım.)
Kimsenin arkasından konuşmayı sevmem evine gidip herşeyi yüzüne söyledim sonra benim çok haklı olduğumu onun çocuklarla vs uğraşmaktan pskolojisinin bozuldugunu söyledi ama bir özür bile dilemedi bende bir süre düşünelim yaptıklarımızı dedim cıktım evden.
Şimdi sizce de ben yanlış birşeymi yaptım yardım isteyerek ama hiç kötü niyetle aramadım ve benim kardeşim dediğim insan neden beni hiç tanımayan birinin yorumuyla değişir anlam veremiyorum..