arkadaşımın cocugu koltuğumu oje yaptı annesi bana küstü.

Bir kere küçük çocuğa oje vererek birinci yanlışı yapmış,kapağını açacağını bilmeliydi.
İkincisi özür dilemeyip apar topar evinizden gitmesi de çok ayıp olmuş.
Arkadaşınız bu konuda yüzde yüz hatalı.

Bana göre siz de kamyon için onu arayarak resmen "senin yüzünden eşyalarım paralandı,gel götür" demek istemişsiniz.
Bunun aksini iddia etmeyin, kim olsa öyle anlar.başka kamyon mu yok ülkede?bakın sonra bulmuşsunuz.
O noktada haklı.Ama o da çocuğunun yaptığının bedelini ödeseydi.Bedel derken mahçupluk,özür filan.
Rahatlık işte,oje bu yahu,neden verirsin eline 3 yaş bebesinin.

Annem her cocuklu misafirden sonra cocuklu dostum yakasina kustum der.

Cok haklısınız nitekim meyve suyu dökmedi ama muz ve inciri hep koltuktara sürdü hiö bişey demedim yesin tek önemli değil dedim. Ve başka bir arkadasım var gelince asla cocugunun yanından ayrılmıyor dediğiniz gibi kendi rahat edemiyor onada ben kızıyorum cocugu rahat bırak biz yanındayız vs bunaltma diye. Onun düşünmesi benim için yeterli zarar ziyan olsa da olur cocuklara bişey olmasın yeterki.

Haklisiniz zaten odemeyi basta teklif etmesi lazimdi ama önlerinde agladiysaniz bu hic hos bisey degil. Ben de sogurum ve gorusmek istemem bir daha.
Evinde ki esyaya bisey oldu diye karsimda aglasa biri ucretini karsilar bi daha evine adim atmam.
Hayır tabiki önlerinde ağlamadım hiç tepki vermedim. onlar cıktıktan sonra tutamadım kendimi. Hatta onun kuzenin biri benimde yakın arkadaşım o aradı naptın nasılsın diye bende aglarken acmış bulundum tlfnu birinin desteğine ihtiyacım vardı. ama x e söyleme ağladıgımı üzülmesin dedim. Bu arkadaşa x arkamdan bieyler söyleyince kız ne kadar üzüldü sen hala kendini düşünüyosun ağladı vs demiş öyle öğrendi ağladıgımı ama onada kulp bulup ağlamamı bile ayıplamış.

Anne dediğin laklak yapmaz çocuğunu takip eder. Ya çocuk o ojeyi yutsaydı? Allah korumuş...
Allah korudu gerçekten iyiki yutmadı hatta televizyonu yeni almıştık ayaklıkları takılı değildi onu kopmle boyamış Allah korusun üstüne düşebilirdi. Görüncede öyle dedim iyiki ona bişey olmadı ben ona dayanamazdım.

İster inanın ister inanmayın ben o düşünceyle aramadım ve bayram öncesiyli evime gelimek isteyen birsürü insan vardı ve benim o koltukları hemen yüzletmem gerekiyordu. Evet bulduk bulmasına ama üstünden günler geçti. Ve hiç samimi olmadığımız insana muhtac olmuş olduk. Ben bunun yerine arkadaşım canla başla yardımcı olur diye düşünmüştüm ben olsan öyle yapardım.

Hep zaten 3kişiler arkaşlığı bozar eğer ki kişinin kişiliği zayıfsa . empati yeteneği olsaydı halen arkadaş kalırdınız ama buda her insanda mevcut değil

Off sallayın gitsin insanları bu kadar önemsemeyin küserse küssün

Sanirsiniz ki sizin cocugunuz onun esyalarina zarar verdi. Cocuktur yapar ama annelere noluyo anlamiyorum.Birgun banada cocuklu misafir geldi yemege.Cocuklari yagli ellerini koltuga surdu defalarca annesi gordu birsey demedi.Ben mutfaktayken oglunun eline gukenmez kalem vermis tekli koltugumu boydan boya cizdi cocuk.Ama annesinde tepki yok.Koltuklarimda yeni bu arada. Cocuk gidiyo perdemi tutup asagiya cekiyor annesi sadece oglum yapma.Bunum gibi bir suru sey. Onlar gidince gece 4 e kadar etraf topladim yagli yerleri sil et.Tabi o saatde etrafa ses gitmesim diye yavas yavas yaptim. Sonuc bu olay olali 2 yil oldu o gunden sonra mesafemi koydum gidip gelmiyorum.

Benim de bir komsum var iki cocugu var cok yaramazlar.. gecen geldigi bahceme cocugu ayakkabiyla eve girdi baktim annesi goruyo ama sesini cokarmiyo.. baktim bir daha ayakkabiyla girdi tuttum cocugu kolundan cikardim disari bana diyo napiyon cocuk daha o... dedim iceri kirletirken sesin cikmiyo simdi mi cikiyor sesin... sonra baktim bana tripli davraniyo... dedim valla kusura bakma da hadi o cocuk sende mi cocuksun.. cocuguns hicbirsey ogretmiyorsun bana carliyorsun ben ne zahmetle temizliyorum bu evi... bana diyor cocuk onlar ben cocuklara ses etmem benim evimi kirsa da... dedim orasi senin evin kendi evinde ses etme... tabi cocugu da tavir yapmis 5 yasinda cocuk ben ccocugumu ittiriyo baktim bagirdim cocuga... ittirme diye... bir daha da evime almadim ne onu ne cocugunu

Cok haklısınız ama tahmin edemedim yeni evliydim ve ilk misafirimdi bende düşünmeliydim. Zamanla bilinçlendim böyle durumlara.

Zaten venim kizdigim da bu tamam cocuk cocuga birsey demiyoruz da yahu sen kac yasinda kadinsin.. cocugun bunu yaparken niye sessiz kaliyorsun engel olsana...

Kesinlikle sucunuz yok. Ve bence arkadaslarınızı iyi secmelisiniz. Çok tuhaf geldi hareketleri bana. Bnm arkamdan konusana ben arkadas demem.

Bide ban diyor senin evin ne kiymetliymis... dedim valla kiymetli.. oyun parki degil burasi... terbiye edep bilmeyen insan.. yazin cocugu baya baktim ciplak disarda dilasiyo... kizdim bende ya dedim giydirsene bu ne boyle bana diyorki giymiyor istemiyor... ya dedim sen herseyi cocugun insiyatifine gore mi yapiyon ne demek giymiyor... ciplak birakilir mu... ayaklarda ayakkabi corap yok birde oyle dolasiyorlar sokakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…