- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
konuları bana da ilginç geliyor. yoksa kesinlikle 24. sayfaya kadar yazmamZerrin ilginç biri ama bak orjinal diyemiyorum.
aksini düşünen yok sanırsam
Ya onun tercihi..o ilişkilerinde cinsellik yasiyorvicdansız yaaa...3 sene olmuş diyosun hiçmi farketmedi acaba..birde cinsel anlamda kullanıyor demişsin..kullandırtmasaydı diyorum kusura bakma ama..çocuk için bir var bir yok diyosun..tabiki adam suçlu ama arkadaşında masum deil..
Hayir daha once kisisel olarak bana gicik olanlar ustume geldi.burda bir tayfa var bana sinir olan..ama vir okadarda sevenim var...yaptigim yorumlari begenen...Anam kadın heryerde kadın konu nerelere geldi. Zerrin çok agrasif cevaplar verdiğin için millet üstüne geldi. Ha birde büyük konuşma evlenirsin orta okul mezunuyla söylediğin lafı yersin, bak adamda okumuş ama keşke ıkumasaymış cahilin teki bunun okumakls ilgisi yok görüyorsun..
Cok sahtekar insanlar...Oluyor böyle şeyler
arkadaşımın ablası da ilçeye yeni gelen bir askerle sözlenmişti
anne babası istemeye dahi gelmişti
ama adam 2 sene sonra eşini ve çocuklarını kızın olduğu ilçeye getirdi
2 yıl evli olduğunu kimse anlamadı
artık sevgili olunca kimliğine falan bakmak gerekiyor herhalde
başka türlü güven yok
adam kızmıyormuydu hiçBen eşimle görüşüyorken gecenin üçünde bile arardım, uzaktaydık ben kimseye kayıtsız şartsız güvenmem, hep söylerim güven alınmaz verilir ..
Istanbulda okudu cocuk evet...is baglantilarida burda...bir gezide tanistilar..orda basladilar oda surekli gelmeye basladi..anlamiyorsun vir türlü..cocukla ilgili bilgi verdim..ne var bunda..inanmiyorsan yorum yapma hayret birsey bee..
E tamam yorum yapmayin..gidin geyiginizde takilin madem...kavgaya adam tooluyor gibi triplere girmeyin...bana yorumu benle kisisel sorunu olmayanlar yapsinn
He guzelim he...bende egitimli biriyim cok sukur..ne ariyorsam kendimdede var..istemeyeni zorla tutmayiz biz...arkadasimda sorun yok olsada arkadasimi korurum..Anlamiyorum degil anlatamiyorsun.
Ayrica buraya konu acip yorum almak istemiyorsan ya konu acmicaksin yada konuyu kapattiracaksin..
Senin hosuna gidecek tarzda yorum yapmak zorunda degilim..
Kaldi ki ben seni hic tanimiyorum eski konularinin birine bile denk gelmemisimdir en azindan nickini hic hatirlamiyorum..
Dolayisiyla seninle alip veremedigim hic bir sey yok... Dolayisiyla kisisel bir sorunumda yok..
Bu konudada ilk yorumuma bakarsan benim kafam karisti diyip sadece soru sordum..
Duzgun bir insan olsan zaten adam akilli cevap verir kusura bakmayin ben karisik yazmisim dersin..
Sen nasil bir komplekse girdiysen herkes seni kiskaniyor cekemiyor tribindesin..
Senin neyini kiskanicam ben..
Uslubun cok cirkin zaten.
Sunuda ekliyim "beee" li konusmalar okumus egitimli gorgulu bir hanim efendiye hic yakismiyor..
Hani sen egitimli gorgulu koca ariyorsun ya bir bakmissin birde o egitimliler seni begenmemis.
Bir arkadasinda yorumunu guncellestirim "Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim"...
Selametle..
konunun neyi + 18+ 18 konu açmayın buralara ayıp denen bir şey var .Genç kızlar da okuyor .Kötü örnek olmayın lütfen
Neden kızacakki rüya görüyordum anlatmak için arıyordum oda beni arardı ilk başta gecenin üçünde tel çalıyor panikliyordu ama sonra alıştı.. Sevdiğim adamı aramam için görüş saatimi var, sık sık görüşmüyorduk yüzyüze aylar geçiyordu.adam kızmıyormuydu hiç
Anlamiyorum degil anlatamiyorsun.
Ayrica buraya konu acip yorum almak istemiyorsan ya konu acmicaksin yada konuyu kapattiracaksin..
Senin hosuna gidecek tarzda yorum yapmak zorunda degilim..
Kaldi ki ben seni hic tanimiyorum eski konularinin birine bile denk gelmemisimdir en azindan nickini hic hatirlamiyorum..
Dolayisiyla seninle alip veremedigim hic bir sey yok... Dolayisiyla kisisel bir sorunumda yok..
Bu konudada ilk yorumuma bakarsan benim kafam karisti diyip sadece soru sordum..
Duzgun bir insan olsan zaten adam akilli cevap verir kusura bakmayin ben karisik yazmisim dersin..
Sen nasil bir komplekse girdiysen herkes seni kiskaniyor cekemiyor tribindesin..
Senin neyini kiskanicam ben..
Uslubun cok cirkin zaten.
Sunuda ekliyim "beee" li konusmalar okumus egitimli gorgulu bir hanim efendiye hic yakismiyor..
Hani sen egitimli gorgulu koca ariyorsun ya bir bakmissin birde o egitimliler seni begenmemis.
Bir arkadasinda yorumunu guncellestirim "Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim"...
Selametle..
iyiNeden kızacakki rüya görüyordum anlatmak için arıyordum oda beni arardı ilk başta gecenin üçünde tel çalıyor panikliyordu ama sonra alıştı.. Sevdiğim adamı aramam için görüş saatimi var, sık sık görüşmüyorduk yüzyüze aylar geçiyordu.
Sanirim evliyken..yil dönümü yaziyor facede..ben bir şeyi merak ettim,nişanlı iken mi arkadaşınla tanışmış?
evliyken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?