• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Neden kızacakki rüya görüyordum anlatmak için arıyordum oda beni arardı ilk başta gecenin üçünde tel çalıyor panikliyordu ama sonra alıştı.. Sevdiğim adamı aramam için görüş saatimi var, sık sık görüşmüyorduk yüzyüze aylar geçiyordu.
Seven insan saat üçe , beşe mi bakar değil mi ?

aynısı benım en yakın arkadasımın basına geldi.yigenime beşik alcaz deyip sevgilisine yanı bnm arkadasıma adam kendı bebegının besıgını sectırdı.biz yigeni sanarken adamın kendı bebeğı cıktı.haa bırde arkadasıma 2 ısım sundu sance yigenimin adı ne olsun dedı.arkadasımda ayaz ısmını sectı.kısacası sevgılısının bebegıne o ısım verdı tbı bılmeden.

Yapılan tamamen adilik de isim seçtirmek beşik seçtirmek ne tür hastalıklı bi ruh hali. Ben buna daha çok şok oldum :o

Benim arkadaşlarımın veya benim başına hiç böyle bir iş gelmedi ama neden gelmediğini anlayabiliyorum. Biriyle ilişki yaşamaya başladığımızda ve bu ilişki hakkında yorum yaparken veya bir sorun çıktığında dertleşirken seni tek bir şey için kullanıyor diye kestirip atmazdık, o kadar hukuğumuz var ki, bir sorun çıktığında bütün bildiklerimizi hep beraber detaylı detaylı düşünür, konuşur ona göre yargıya varırdık, az çok biliyorum kendimizi, taa en baştan bu adamı bu kadar tanımıyorsun güvenme derdik mesela, neden henüz tanımadığının sebeplerinin altını çizer, tanımama sebepleri olgunlaşana kadar da yaptıklarının sorumluluğunu devamlı hatırlatırdık. İyi ki varlarmış yanımda değerlerini hep biliyorum. Onlar da söyler eski konular açılınca iyi ki benim aklımın yetmediği durumlarda yanımdaydınız diye. Hiç aşık olmamışsın bilmem ne diye savunmaya geçenimiz de olmadı şimdiye kadar, ne demek aşık olmamışım ben, kendi sorunumu anlatırken neyi dinlediğini sanıyordun gerzek misin cevabını kullanmaktan çekinmiyoruz çünkü birbirimize karşı.

Özet olarak; ben şok olmazdım böyle bir durumda, devamlı küsüp barışılan kesik kesik bir ilişki var, hesap sorup sormamayı çok yanlış anlayan bir insan var, aşiret hayatı ve sorun çıkabilecek yerleri var, paylaşımın bu kadar tek konu üzerinde yoğunlaştığı ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulmadığı belli; sonuç ben geliyorum demiş, böyle bir ilişki hikayesinden mutlu son ummak bence çok saçma. Herkesin aşk durumundaki yaklaşımı farklı tabi, duygularının yanında endişelerini ve kafasına takılanları anlatıp çare aramayan insana neden extradan çaba sarfedeyim, şok olunacak yerleri kendimce daha mühim yerlere saklıyorum ki gereken bir olay karşısında duyarsız biri diye yaftalanmayayım. Burada kadın tarafına tamamen yüklemiyorum suçu tabi, bana da yalan söylendi, yalan olabileceğine kendim inanmadım, ikinciyi bu sefer anlattığımda ilkinde hatan yarı yarıyaydı ama şimdi sence kim suçlu sorusuyla karşılaştım hep, öyle öyle ilk söylendiğinde inanmama yeteneğim gelişti zamanla, kimsenin bu konuda doğuştan üstün yetenekleri yok.

Safkelebek hanım, yazılarınızı okudukça, dizinize yatıp ve sizin saçlarımı abla sevgisiyle okşayıp bana da böyle tavsiyeler vermenizi , sonra "hepsi geçecek kızkardeşim" demenizi hayal ediyorum.

Hata üstüne hata ..sonrası gelmiş bağımlılık olmuş..yazık etmiş ..

adamlardaki cesarete bak artık yuzde kalmamıs nasıl idare etmiş nasıl saklayabilmiş arkadasın kendisine ulasabilcegi her yol kapatsın hicbirsekilde muattap olmasın cıkıp karısına soylemeyede yeltenmesin canı daha cok yanar

Su erkek milletine guvenim iyice azaldi.bir arkadasim bundan 3 yil once biriyle tanisti.cocukla bir kus bir baris 3 sene iliskilerini götürdüler...cocuk istanbula geldiginde bunu arar bulusurlar sonra memleketine donerdi.ikiside istanbulda okudu bu arada.cocuk okul bitince memleketine dondu.kizin yasi biraz daha küçük adamdan..bize anlatır di bizde gitme seni cinsel anlamda kullaniyir derdik ama yine giderdi.kiz cok asikti.5-6 aydan beri cocuk yok ortada.arkadasim gururlu bir kiz ne kadar sevsede aramaz sormaz hesap sorar gibi aramazdi.hep ondan beklerdi.cocugun facebboku yok biliyorduk.gecenlerde kiz facebbokunu buldu bir kizla ortak facebook.vee adam 2011 denn beri evli.yani bunlar tanistiklarinda adam evliymis.soook oldim.birde bebegi var.arkadasim cok uzuldu.hala bir umut bekliyordu çünkü...bu erkekler neden boyle anlamiyirum..
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...

Boylesine yapilck her kotuluk mubahtir.fazla fazla haketmis serefsiz adam

Dümbük... iste bunlarıın ağzından kızgin yağ dökcen var ya:)

Safkelebek hanım, yazılarınızı okudukça, dizinize yatıp ve sizin saçlarımı abla sevgisiyle okşayıp bana da böyle tavsiyeler vermenizi, sonra "hepsi geçecek kızkardeşim" demenizi hayal ediyorum.

"Hepsi geçmeyecek, sızıları biryerlerde kalacak." Cognitive kardeşim, yalan söyleyemem sevdiğim insana. Ama dayanmaya da alışacaksın, o zaman anlayacaksın uğruna gözyaşı dökmeye değer sevginin kıymetini, o günler beklediğinden de yakın. *safkelebek artık saçı örmeyi bitirip kız kardeşini tekrar sokağa yollamaya niyetleniyor*

cinsel anlamda seni kullanıyor tabiriniz ile 'bu adam bu olayı nerede yapıyor?' sorusu geldi aklıma.yokmu adamın kimliği.yokmu adamın iş adresi,arkadaşı,eşi,dostu.3 yıl bir adama aşık olacaksın cok gururlusun arayıp beni niye aramıyosun demeyeceksin ve evli olduğu cıktığında şaşıracaksın...
değişik...
google amcaya sevgilim böyle böyle yapıyor,neden? yazıp tıklayın ve yorumları okuyun..kalkıp istanbula giden bi kız bunu yapmamısmıdır?
kaç yaşındasınız?gercekten bu kadar iyi niyetlimisiniz bilemem.
ama benden abla tavsiyesi,beraber oldugunuz adam sizi belirli aralıklarla arar,arkadaslarıyla tanıstırmaz,kendisi hakkında kısa ve geçiştirmeli cevaplar veriyorsa DİKKAT DİKKAT TEHLİKE ! yazısı aklınızda bulunsun.
arkadasınıza geçmiş olsun,size ve okuyan herkese ders olsun.

Sizin konularınız her ne hikmetse hep evli erkeklerle ilgili,

bir arkadaşım diyorsunuz fakat,
sanki bir arkadaşınız değil de kendi ağzınızdan kendinizi savunuyor gibi bir tavrınız var.
bu arkadaşım dediğiniz kişi siz olmayasınız
Varsin kendisi olsun kime ne? Şiştim valla ben burda kiz hakli yani. Bi sey paylasmis pisman etmissiniz. yazik

Bi çok yorum yapılıor hepsine çemkiriyorsun. Ee nabalım. Evet okuduk konunu açıkçası senin kadar da şaşırmadık. Zaten sizde anlamışsınız ki arkadaşına seni kullanır demişsiniz. Tamm o zaman dağılalım mı ¿¿¿

Arkadaslarimin basindan gecenler hicde sizin kadar etkilemiyo beni
Pek bi etkilenmissiniz cok vefali gordum sizi
Dikkat edin siz(de) evli erkeklere emi
Ham yapmasinlar sizi(de)

Arkadaskar! Konu sahibine neden bukadar yükleniyorsunuz anlamadim..

Ha arkadasi icin yazmis ha kendi icin ne fark eder?

Sonucta icine bir dert olmus bu konuyu acmis, konu sahibini teselli etmeyecekseniz yazmayin olsun bitsin derdi neden sizi düsündürüyor ki okumayin yorum yapmayin...

Gercekten konu acmak icin, dert paylasmak icin 30 defa düsünüyor insan sirf bu yüzden...
Kac arkadas konusuna baslamadan "cok düsündüm yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim" diye cümlesine basliyor bir dikkat edin bakalim!

Çok yazık. Aynen benimde üniversitede ev arkadaşımın başına gelmişti aynı durum. Üstünden 3 yıl geçmesine karşı kız etkisinden kurtulamamıştı. İnsanın güvenini fena zedeliyor böyle şeyler.

Olabilir kizcagiza cok gecmis olsun.
Yalniz benim dikkatimi ceken bir mevzu var.
Zerrin kardes sen bakirelikle alakali konularda oldukca katisin. Bir kac konuda sayip saydirmistin evlenmeden birliktelik yasayanlara. Yanlis mi hatırlıyorum?
Ama bu arkadaşını bayagi koruyup kolluyorsun ve oldukca samimisin.
Eleştirenlere de kiziyorsun.
Yalniz ben senin kadar nikahsiz beraberlik yasayanlara karsi kati olsaydım, emin ol degil savunmak etrafimda barindirmazdim bile. Yasam tarzi o sekilde olan insanla samimiyet kurmazdim.

Sonucta icine bir dert olmus bu konuyu acmis, konu sahibini teselli etmeyecekseniz yazmayin olsun bitsin derdi neden sizi düsündürüyor ki okumayin yorum yapmayin...

Gercekten konu acmak icin, dert paylasmak icin 30 defa düsünüyor insan sirf bu yüzden...
Kac arkadas konusuna baslamadan "cok düsündüm yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim" diye cümlesine basliyor bir dikkat edin bakalim!

O herkese gereksiz yere yüklendiği için olabilir mi :)

çünkü o teselli aramıor anca konuyu anlamaya çalışan, fikir vermek isteyenlere ssanane, ben öylemi dedim, yorum yazmayın daha iyi falan yazıp duruyor. Kimsenin sorularını sallamıor. Sadece işine gelenlere bakıor gerisine full giydirmece. Bu yüzden millet yorumlarında terslior. Bence o 30 sayfayı sen oku bi bak değişcek fikrin.

Back