• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Cinsellik yaşamak isteyen erkekeğe şüpheyle yaklaşmak gerek , zaten sonu da hep hüsran oluyor ya evlenmiyor yada evli çıkıyor

Vive ile şişkoanne neden gittiler ben de merak ediyorum. Vive benim arkadaş listemdeydi bayağıdır yorumlarına denk gelmiyordum. bb için gittilerse üzülürüm ikisinin de yorumlarını çok beğenirdim.

Evet ya o tartismaya ben de baktim. Biri konu acmisti. Siskoanne suphelenmis bu bb diye. Tartistilar falan. Hepsi banlandi. Süresiz mi banlandilar bilmiyorum.
ayrica zipzip sana soru sormus ama bu sefer bb ne demis :KK53::KK53::KK70::KK70:

Evet ya o tartismaya ben de baktim. Biri konu acmisti. Siskoanne suphelenmis bu bb diye. Tartistilar falan. Hepsi banlandi. Süresiz mi banlandilar bilmiyorum.
ayrica zipzip sana soru sormus ama bu sefer bb ne demis :KK53::KK53::KK70::KK70:
Pardon siz kimsiniz?moderatörler Benum ikinci uyeligim olsa siteden atarlardi dimi?bos konusuyorsun....artik suss

Olabilir kizcagiza cok gecmis olsun.
Yalniz benim dikkatimi ceken bir mevzu var.
Zerrin kardes sen bakirelikle alakali konularda oldukca katisin. Bir kac konuda sayip saydirmistin evlenmeden birliktelik yasayanlara. Yanlis mi hatırlıyorum?
Ama bu arkadaşını bayagi koruyup kolluyorsun ve oldukca samimisin.
Eleştirenlere de kiziyorsun.
Yalniz ben senin kadar nikahsiz beraberlik yasayanlara karsi kati olsaydım, emin ol degil savunmak etrafimda barindirmazdim bile. Yasam tarzi o sekilde olan insanla samimiyet kurmazdim.
Yoo hic de degil..sen ve senin gibiler yanlis anliyor.ben insanlarin ozgurluginu savundum.bakir olmayan erkek bakire kiz isteyemez denildi bende isteyebilir kendi tetcihi demistim...tabi siz abarttin iz

Arkadaskar! Konu sahibine neden bukadar yükleniyorsunuz anlamadim..

Ha arkadasi icin yazmis ha kendi icin ne fark eder?

Sonucta icine bir dert olmus bu konuyu acmis, konu sahibini teselli etmeyecekseniz yazmayin olsun bitsin derdi neden sizi düsündürüyor ki okumayin yorum yapmayin...

Gercekten konu acmak icin, dert paylasmak icin 30 defa düsünüyor insan sirf bu yüzden...
Kac arkadas konusuna baslamadan "cok düsündüm yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim" diye cümlesine basliyor bir dikkat edin bakalim!
Valla aynen oyle..baska konuda tartistiklarim firsat kolluyor.
Benim Hikayem değil ciddenn olsaydi yazardım zaten..

Neden bu hallerin? Neden bu kadar agresifsin? Bir sorunun mu var?
Bence sizde bir sorun var..benim ikinci uyeligim oldugunu iddia ediyorsunuz.benim burda tek uyeligim var.diyet topiklerinden bakim topiklerine fal topiklerine bir sürü topige takiliyorum.ilginc buldugum konularida acip burda vakit geçiriyorum.masa basi bir isim var.burda amacim vakit gecirmek...bunu bu kadar büyütmeyin...neden değişik isimlerle uye olayim buraya...hayret ya..

Back