• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Keske kiz bilmeseydi bunlari.. Hic ses seda cikmasaydi adamdan bir daha gormeseydi tamam ama bunlari da ogrenmeseydi. Ne buyuk aci.

Benim arkadaşlarımın veya benim başına hiç böyle bir iş gelmedi ama neden gelmediğini anlayabiliyorum. Biriyle ilişki yaşamaya başladığımızda ve bu ilişki hakkında yorum yaparken veya bir sorun çıktığında dertleşirken seni tek bir şey için kullanıyor diye kestirip atmazdık, o kadar hukuğumuz var ki, bir sorun çıktığında bütün bildiklerimizi hep beraber detaylı detaylı düşünür, konuşur ona göre yargıya varırdık, az çok biliyorum kendimizi, taa en baştan bu adamı bu kadar tanımıyorsun güvenme derdik mesela, neden henüz tanımadığının sebeplerinin altını çizer, tanımama sebepleri olgunlaşana kadar da yaptıklarının sorumluluğunu devamlı hatırlatırdık. İyi ki varlarmış yanımda değerlerini hep biliyorum. Onlar da söyler eski konular açılınca iyi ki benim aklımın yetmediği durumlarda yanımdaydınız diye. Hiç aşık olmamışsın bilmem ne diye savunmaya geçenimiz de olmadı şimdiye kadar, ne demek aşık olmamışım ben, kendi sorunumu anlatırken neyi dinlediğini sanıyordun gerzek misin cevabını kullanmaktan çekinmiyoruz çünkü birbirimize karşı.

Özet olarak; ben şok olmazdım böyle bir durumda, devamlı küsüp barışılan kesik kesik bir ilişki var, hesap sorup sormamayı çok yanlış anlayan bir insan var, aşiret hayatı ve sorun çıkabilecek yerleri var, paylaşımın bu kadar tek konu üzerinde yoğunlaştığı ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulmadığı belli; sonuç ben geliyorum demiş, böyle bir ilişki hikayesinden mutlu son ummak bence çok saçma. Herkesin aşk durumundaki yaklaşımı farklı tabi, duygularının yanında endişelerini ve kafasına takılanları anlatıp çare aramayan insana neden extradan çaba sarfedeyim, şok olunacak yerleri kendimce daha mühim yerlere saklıyorum ki gereken bir olay karşısında duyarsız biri diye yaftalanmayayım. Burada kadın tarafına tamamen yüklemiyorum suçu tabi, bana da yalan söylendi, yalan olabileceğine kendim inanmadım, ikinciyi bu sefer anlattığımda ilkinde hatan yarı yarıyaydı ama şimdi sence kim suçlu sorusuyla karşılaştım hep, öyle öyle ilk söylendiğinde inanmama yeteneğim gelişti zamanla, kimsenin bu konuda doğuştan üstün yetenekleri yok.

Ben de sunu merak ettim; kiz da adami aldatmis mi? Bu kadar yil uzaktan ve de vok nasiren gorustugi adama hep sadik kalmis mi? Baska birisiyle tek seferlik de olsa biseler yasamis mi? Konu sahibi cevaplarsa sevinirim

Kadin de git ya...isin mi yok..tuhaf..gezide tanistilar bin kere dedim..hala okul diyorsun...az oku ya...

Banlanmışsın ama cevap vereyim artı gelince yazarsın onca yazdığım şeyde buna mı takıldın tek buna mı cevap verebildin. Öncelikle banaaa, bacım, bir git kadın diye hitap edemezsiniz böyle bir hakkınız yok bu bir,

İkincisi; zaten nerede tanıştılarsa tanıştılar sorun aynı okulda olmaları da değil diye belirttim dimi, dedim ki bu kişiler 3 senedir çıkıyorsa ve çocuk başka okulda olsa bile okuyorsa; hadi diyelim çocuğun okulunun son senesi tanıştılar 1 sene öyle çıktılar, çocuk sonuçta öğrenciyken evli olamaz, sonra döndü memlekete daha askerlik yapmadan ki bir de bunun askerliği var yani kısa dönemde olsa; iş kurmadan hemen ailesi bizim durumumuz iyi diye başını bağladılar çocuğun, ev aldılar oturttular peki bu iki sene içinde ki en fazla o kadar sürede apar topar mı evlendirdiler söz, nişan düğün zaten 6-7 ay eder. Sonra kız da işe bakın hemen hamile kalmış, doğurmuş çocuğu da var diyorsunuz ya. Ve bu adam hamile eşini bırakıyor şehir dışına geliyor üstelik kalıyor ama eşi şüphelenmiyor. Kaç ay soğuk konuşuyor şüphelenmiyor neymiş normal biri gibi konuşmuş yahu insan sevgiliyse tesisatçı ya da arkadaş gibi konuşamaz sürekli dimi çark eder insan yani. arkadaşınuz guruluymuş da aramamış üzerine düşmemiş yahu zaten ortada face bakmaya gerek yokmuş ki kaç ay adam soğuk konuşmuş zaten. Yani ne bahaneyle evli biri şehir dışına gidebilir sevgilini görmeye. Face adresini de yeni bulmuş kaç sene sonra ben olsam çoktan bakardım adresi var mı diye sırf bana yok dedi diye inanmazdım o da ayrı saçma ismini yazınca çıkıyorsa adamdaki rahatlık nedir? Baştan aşağı saçma bir konu. Bir de biz ne yapalım yani ne arkadaş çevren varmış hepsi mi sorunlu.

konu fake yada deyil.
Ama evli adam eczane teknikeriyle evlenmisti sahte kimlikle, hatirlamiyormusunuz?
Sadece 5 yil hapis cezasina carptirilimis.
ne insanlar var.

aynısı benım en yakın arkadasımın basına geldi.yigenime beşik alcaz deyip sevgilisine yanı bnm arkadasıma adam kendı bebegının besıgını sectırdı.biz yigeni sanarken adamın kendı bebeğı cıktı.haa bırde arkadasıma 2 ısım sundu sance yigenimin adı ne olsun dedı.arkadasımda ayaz ısmını sectı.kısacası sevgılısının bebegıne o ısım verdı tbı bılmeden.

ba
Su erkek milletine guvenim iyice azaldi.bir arkadasim bundan 3 yil once biriyle tanisti.cocukla bir kus bir baris 3 sene iliskilerini götürdüler...cocuk istanbula geldiginde bunu arar bulusurlar sonra memleketine donerdi.ikiside istanbulda okudu bu arada.cocuk okul bitince memleketine dondu.kizin yasi biraz daha küçük adamdan..bize anlatır di bizde gitme seni cinsel anlamda kullaniyir derdik ama yine giderdi.kiz cok asikti.5-6 aydan beri cocuk yok ortada.arkadasim gururlu bir kiz ne kadar sevsede aramaz sormaz hesap sorar gibi aramazdi.hep ondan beklerdi.cocugun facebboku yok biliyorduk.gecenlerde kiz facebbokunu buldu bir kizla ortak facebook.vee adam 2011 denn beri evli.yani bunlar tanistiklarinda adam evliymis.soook oldim.birde bebegi var.arkadasim cok uzuldu.hala bir umut bekliyordu çünkü...bu erkekler neden boyle anlamiyirum..
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...
bastan belliymis ben ucuncu cumlede adam evli dedim..

BENİM DE YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMİŞTİ 2 ÇOCUKLU EVLİ BARKLI ADAM .ER ŞEYİ YALAN ÇIKTI ADI SANI HAYATI .ARKADAŞIM I TOPLANDI AMA ÖLDÜ DİRİLDİ AYAT İŞTE ALLA YARDIMCISI OLSUN

bu tip adamlar erkeğim diye ortalıkta geziyor işte, birileride bunları koluna takıp koca diye gezdiriyor.benimde başıma geldi sevgilim sandığım adam nişanlı çıktı.üstüne evlenip okulda karşıma geçip oturdu,karısınıda getirdi gözümün içine soktu şerefsiz çok

Su erkek milletine guvenim iyice azaldi.bir arkadasim bundan 3 yil once biriyle tanisti.cocukla bir kus bir baris 3 sene iliskilerini götürdüler...cocuk istanbula geldiginde bunu arar bulusurlar sonra memleketine donerdi.ikiside istanbulda okudu bu arada.cocuk okul bitince memleketine dondu.kizin yasi biraz daha küçük adamdan..bize anlatır di bizde gitme seni cinsel anlamda kullaniyir derdik ama yine giderdi.kiz cok asikti.5-6 aydan beri cocuk yok ortada.arkadasim gururlu bir kiz ne kadar sevsede aramaz sormaz hesap sorar gibi aramazdi.hep ondan beklerdi.cocugun facebboku yok biliyorduk.gecenlerde kiz facebbokunu buldu bir kizla ortak facebook.vee adam 2011 denn beri evli.yani bunlar tanistiklarinda adam evliymis.soook oldim.birde bebegi var.arkadasim cok uzuldu.hala bir umut bekliyordu çünkü...bu erkekler neden boyle anlamiyirum..
Dip not:hikayenin kahramani ben degilim.sadece cok sasirdigim icin paylasmak istedim..dun geceden beri soktayim...ben olsaydim da acik yureklilikle soylerdim emin olabilirsiniz...

canım arkadaşın ya aptalmış ya da aptal ayağına yatarak adamı kullanmış. cinsellik tek taraflı değil yani kendi isteğiyle birlikte olduğuna göre kız da adamı kullanmş. 3 sene böyle bir olaydan haberdar olmamak ya da işkillenmemenin başka açıklması yok.

böylelerini asmak lazım..hırsız ne olacak..kızın kalbini çal..ondan sonra kaybol ortalıktan..gönül eğlendirmiş sadece..eşine söylemek lazım..ne mal olduğunu..o zaman görür..bir kızın gururuyla nasıl oynanır..

Back