• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasimin basina gelenler....şok oldum..

Yani bir arkadaşımın ilişkisi öyle çok aramaz sormazlar birbirlerini haftada bir filan ararlar..bana normal gelmiyor ama olabilme ihtimalini biliyorum en azından..
kız ilk defa aşık olmuş olmalı ki bu kadar saflığı birden yapmış olsun,yazık olmuş..Önüne baksın artık bundan sonrası için..

zerrin işte ne olsun
akıl küplerinden böyle cümleler dökülüyor.
27 yasındayım henüz 30 olmadım ama arada sırada gelen adamın kara kaşına kara gözüne aşık değildir bence arkadaşınız ayrıca arkadaşınız derdi sizi bir hayli germiş
kıskandınızmı yoksam ?

Konuyu toparliyorum cunku bazi tuhaf tipler yalan yada fake demeye basladi..surda uzun zamandır uyeyim.bir suru kobum var..
Bu adam doguda bir asiret çocuğu.memleket ismi vermicem..okadar desirfrw etmek istemem..universiteye geliyor okumaya...mezun oldugu sene sanirim facebbokta yil dönümü bu seneyw denk geliyor cunku...bir gezide kizla tanisiyor cikmaya başlıyorlar.is icin surekli geliyir gidiyor cocuk buraya...yani istanbula..taninmis bir aile bunlar...ismini vermeyelim dimi okadarda...
Kiz istanbulda okuyor o sirada farkli universitede...birlikte okudular diye nerde yazdim..okudugunu anlayamayanlar lutfen yorum yapmasın.baska konularda bana gicik kapanlar lutfen gitsinn..

Bende taslar hala oturmuyor da bukadar atarlanmaya gerek yok..
Tamam beraber dememissin ama istanbulda okudu ikiside demissin..
Okumuslar demedigin icin zaten beraber okumuslar gibi bir algi olusuyor..
Herneyse ayni uni olmasa bile istanbulda okudular dedigin icin zaten demekki adam bir kac yilini istanbulda gecirmis.
Ama benim arkadasimla tanistiklarinda evliymis demissin.
Sonradanda adam mezun olunca evlenmis demissin.
Benim kafam karisti valla arkadasinla okuyorlar istanbulda tanistiklarinda evliymis sozde, sonrada mezun olunca evlenmis fln...
Nedir bunun asli?
Konuyla ilgili fazla fazla yeni bilgi vermeye gerek yok ama en azindan verdigin bilgiler ayrintili olsa daha iyi anlardik olayi.

Bu arada ruyamda Haşimle Pirayeyi gordum ki gozumu actim asiret konusu:KK45::KK45:

Neyi deşifre edicem diye yazmıyorsun sürekli konu açıyorsun neler neler anlattın onlar deşifre olmuyor da. Tamam başka okuldan olsun aynı okul olmasına gerek yok. Çocukla kız 3 senedir tanışıyorlarmış peki okul aynı değilse nasıl tanışmışlar okulda tanıştılar beraber okudular imajı çizdiniz onu da geçin 3 senedir çıkıyorlarsa bu çocuk kaç sene okumuş kızla çıkarken son senesi mi tanışmışlar. Maddi durumunu iyi olmasıyla evlenmesinin ne alakası var. En az 1 sene okumuş olsa gittiğinde de 1 senedir çıkıyor olsalar, 2 senede gidince çıkmışlar. gittiği gibi evlense bile bunun sözü var nişanı var düğünü var eder en az 6 ay. Kaldı geriye 1. sene ne ara gebe kaldı ne ara doğurdu ve karısı hamileyken yeni doğum yapmışken adam nasıl hep İstanbul2a gelebildi eşi beni bu halde bırakıp neden gidiyorsun demez mi, kız da oraya gitti diyorsun evli insan kızı oraya nasıl çağırır? işi gücü mesleği olmadan bir insan ailesinin maddi durumu iyi diye nasıl evlenir bakın en iyi ihitmalleri söyledim okulunun son senesini beraber geçirmiş olsalar ancak oluyor yani evli bir insan o kadar gidip gelemez mesajlar atılıyor, tel de arıyor arkadaşınız sürekli ve çocuk hep düz konuşuyor kız da anlamıyor.

Sürekli gün aşırı neredeyse konu açıyorsunuz ve sürekli konu açanlara da ben inanmıyorum sürekli mi hayatınızda bir şey oluyor siz bir kendinizi de gözden geçirin bence. Bir sevgilimden ayrıldım biri vardı hoşlandığım görüştük aramadı demişsiniz bir konunuzda aradan birkaç gün geçiyor bir siteye üye oldum biri bana mesaj attı konuşmaya başladık boşanış çocuğu varmış dediiz hemen de eklemişsiniz face i neymiş sizin tanıdığınız saygın biriymiş onca kişinin içinde size denk gelmesi mi, yoksa sizin biriyle çıkıp ayrılıp daha onu atlatmadan başkasıyla çıkmanız onun pas vermemesi, sonra bir siteden tanıdımadığınız biriyle konuşmanız tanıdık çıkması arkadaşlarının hep sorunlu olması vs. İşiniz gücücünüz yok konuyla doldurmuşsun derdim var bölümünü ne bahane bulsam da konu açsam diye. Her yaşadığınızı da yazmak zorunda değilsiniz ki. Bunun da yalan olduğu belli yani ayrıca bu arkadaşınızı ilgilendirir konu açıp buradan yorum alsanız ne olacak olan olmuş. Bakalım yarın kiminle tanışmış olacaksınız ya da hangi arkadaşının bir sorunu olacak.
Ya sanane ya..evet sevgilimden ayrildim.pat birinle ciktim sanane..bekar insanim istedigimle gezer tozarim..adam beni aramadi ki ortada ilişkide yoktu..arkadaslik sitesinde takilirken o adami gordum orda...istersem ayni anda in hetifle cikarim ki asla bunu yapmadim..biten iliskim icin yas tutmadim diye niye yalanci oluyorum...yazdiklarimin hepsi yuzde yuz dogru..rezil ettin kendini artik sus bare.
Ustune basa basa ayni okulda degillerdi diyorum..cocuk hamile karisini birakip arkadasimla sevismek icin geliyordu buraya..zaten esini düşünen karisini aldatmaz..neti dusuncek bu adam..

Bunda kafa yoracak birşey yok arkadaşınız ayrılır yoluna bakar . Bende aşk meşk muhabbetinden tedavi görüyordum sonra kafamda bir kitle çıktı kapımı kanser çaldı erkek merkek umrumda değil şu an . Arkadaşınıza benden tavsiye sağlığı yerindeyken oturup bir erkek için kendini yiyeceğine yesin içsin gezsin hayatın tadını çıkarsın

Boyle insan bozuntulari cokkkkk
Be olsam bunu o adamin esnden saklama geregi duymazdim cunku bugun arkadasin yapmazsa o yuva zaten birgun yikilacak

Bende taslar hala oturmuyor da bukadar atarlanmaya gerek yok..
Tamam beraber dememissin ama istanbulda okudu ikiside demissin..
Okumuslar demedigin icin zaten beraber okumuslar gibi bir algi olusuyor..
Herneyse ayni uni olmasa bile istanbulda okudular dedigin icin zaten demekki adam bir kac yilini istanbulda gecirmis.
Ama benim arkadasimla tanistiklarinda evliymis demissin.
Sonradanda adam mezun olunca evlenmis demissin.
Benim kafam karisti valla arkadasinla okuyorlar istanbulda tanistiklarinda evliymis sozde, sonrada mezun olunca evlenmis fln...
Nedir bunun asli?
Konuyla ilgili fazla fazla yeni bilgi vermeye gerek yok ama en azindan verdigin bilgiler ayrintili olsa daha iyi anlardik olayi.

Bu arada ruyamda Haşimle Pirayeyi gordum ki gozumu actim asiret konusu:KK45::KK45:
Cocuk mezun oldugu sene tanismis bu kizla.okurken demedim..okumati bilmiyorsun sanirim...mezun oldugu yil evlenmis iste..neyi anlamadin..facebbokta yazıyor yil donumu..bunlarin tanistigi zamana geliyir..

herkes yine kızı suçlamış :KK53:
illaki vardır hatası ama yaaani olayın asıl sorumlusu aldatan koca
siz bile kendinizi aşağılarsanız erkekler kadınları aşağılamaktan hiç çekinmez valla :eek:
kızın iqsunu huyunu suyunu mu biliyorsunuz ki diyorsunuz hiç mi anlamadı ,herkes aynı karakterde değil ki olamaz da..

Ya sanane ya..evet sevgilimden ayrildim.pat birinle ciktim sanane..bekar insanim istedigimle gezer tozarim..adam beni aramadi ki ortada ilişkide yoktu..arkadaslik sitesinde takilirken o adami gordum orda...istersem ayni anda in hetifle cikarim ki asla bunu yapmadim..biten iliskim icin yas tutmadim diye niye yalanci oluyorum...yazdiklarimin hepsi yuzde yuz dogru..rezil ettin kendini artik sus bare.
Ustune basa basa ayni okulda degillerdi diyorum..cocuk hamile karisini birakip arkadasimla sevismek icin geliyordu buraya..zaten esini düşünen karisini aldatmaz..neti dusuncek bu adam..

yahu zerrin senin kadar rahatsız edici güzelliği olan birine hiç yakışıyormu net ortamından adam ayartmak
ay nasıl ezik bişey yahu
normal gündelik hayatta peşine takılanlar olmuyormu, vah vahhh

Hayir cidden anlamiyorumm..ben birlikte okudular nerde dedim..okulda tanıştılar nerde dedim.biri aciklasin...mezun oldugu sene gezide tanistilat dedim...

yahu zerrin senin kadar rahatsız edici güzelliği olan birine hiç yakışıyormu net ortamından adam ayartmak
ay nasıl ezik bişey yahu
Yavrum ben metrodan koca aramiyirum kendime...illa konusturcan beni..ben yuksek egitim gormeyen birinle cay bile icmem...nette capulcular yok..sende takilsaydin arada keşke..

ay nasıl ezik bişey yahu
ay bu ne demek ya tövbe tövbe
en güzel sizsiniz bütün erkekler peşinizde tamam :D
isteyen istediğini yapar ister netten bulur ister yolda görür koluna takar kime nesi :KK54:

neyse ben kavgaya gelmedim ortam gergin bana da bulaştı kaçıyorum :-):-)

Yavrum ben metrodan koca aramiyirum kendime...illa konusturcan beni..ben yuksek egitim gormeyen birinle cay bile icmem...nette capulcular yok..sende takilsaydin arada keşke..
aynı anda 2 adamı ıdare eden bırının zaten oturup cay ıcmesını beklemıyorum canım
metroda koca aramamıştım ben düşün o kadar etkiledim o kadar yani
ah be canım sen simdi kıskanırsın cat dıye

ay nasıl ezik bişey yahu
Konu nasıl döndü dolaştı Zerrinin rahatsız edici güzelliğine vardı cutem?

ay bu ne demek ya tövbe tövbe
en güzel sizsiniz bütün erkekler peşinizde tamam :D
isteyen istediğini yapar ister netten bulur ister yolda görür koluna takar kime nesi :KK54:

neyse ben kavgaya gelmedim ortam gergin bana da bulaştı kaçıyorum :-):-)
bunu banamı soyluyorsun?
bence konuyu bılmedıgınız ıcın araya gırmeyın
zıra ben yazdıklarınızı alıp aynen zerrıne ıade edıyorumda

Pek şaşırmadım tanıdık bir hikaye kuzenin başına da buna benzer bir şey geldi. Asmalı onları...Bu arada ben olsam karısını bulur konuşurdum hiç düşünmeden her şeyi anlatırdım :KK14:

Konu nasıl döndü dolaştı Zerrinin rahatsız edici güzelliğine vardı cutem?
bı arkadas yazıyor sanane ya sevgılımden yenı ayrıldıysam sornada baska bırıyle daha cıktıysam ben onu nette tandıım aynı adna 2 adamda ıdare ederım sanane deyınce
bende alfı gedıgıne yerlestıreyım dedım
fenamı yaptım :)

Back