- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi zerrinsakli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayat beyaBENİM DE YAKIN ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMİŞTİ 2 ÇOCUKLU EVLİ BARKLI ADAM .ER ŞEYİ YALAN ÇIKTI ADI SANI HAYATI .ARKADAŞIM I TOPLANDI AMA ÖLDÜ DİRİLDİ AYAT İŞTE ALLA YARDIMCISI OLSUN
ebis nerelerde acaba
öyle bi üye vardı çok benziyo daAnlamadim valla? Ebis derken?
öyle bi üye vardı çok benziyo da
2. cümledeanladım adamın evli olduğunu off çok yaşlanmışım, kızlar hala erkeklerin yaptıklarına şaşırıyorlar:) sakin olun kızlar düzgün adamlarda var bu dünyadaSabahtan beri facebbokuna bakiyorum herifin...resimler vs .yorumlar...allahim kime inanicaz ya vu devirde...soktayim
Baska uye olsam çoktan anlaşılır di..aylardan beri burdayim..Hala ne yirtiniyorsun sen ..Yok ben bbden ( breakingbread ) ) bahsediyordum ama başka bir üye olma ihtimali daha ağır basiyor simdi. Bekleyip göreceğiz bakalimmm
Baska uye olsam çoktan anlaşılır di..aylardan beri burdayim..Hala ne yirtiniyorsun sen ..
Bak sen...ikidw bir kobuma girip yok fake sin yok baskasisin.yok bekleyelim gorucez falan bunlari derken haddini sen coktan astin..madem sevmiyirsun beni uzak dur.Terbiyeli ol, haddi aşma...
Bak sen...ikidw bir kobuma girip yok fake sin yok baskasisin.yok bekleyelim gorucez falan bunlari derken haddini sen coktan astin..madem sevmiyirsun beni uzak dur.
Senin sorunun daha büyük..BEN..Senin büyük sorunlarin var bence.
Hadi selametlr...
evet bende düzgün olanların olduğuna inanıyorum fakat düzgünü beni bulsa bile onu beğeneceğimi sanmıyorum. bilmiyorum ya beni hep yamuklar çekiyor yoksa bende mi bir yamukluk var anlamadım2. cümledeanladım adamın evli olduğunu off çok yaşlanmışım, kızlar hala erkeklerin yaptıklarına şaşırıyorlar:) sakin olun kızlar düzgün adamlarda var bu dünyada