- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi zerrinsakli
aranızdaki mevzuyu bilmiyorum :)bunu banamı soyluyorsun?
bence konuyu bılmedıgınız ıcın araya gırmeyın
zıra ben yazdıklarınızı alıp aynen zerrıne ıade edıyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aranızdaki mevzuyu bilmiyorum :)bunu banamı soyluyorsun?
bence konuyu bılmedıgınız ıcın araya gırmeyın
zıra ben yazdıklarınızı alıp aynen zerrıne ıade edıyorumda
evet farkındayım bilmediğinizi zerrin rahatsız edici güzelliğe sahip yalnız güzellerimizden o sebebten sanada karşıdan her türlü kriteri yerlestırır cunku o etiketede önem verdiği için ömrü hayatına 2 tane adam düşüyor 1 kaybetti öbürsüde ne zaman gelirse artık ,aranızdaki mevzuyu bilmiyorum :)
Ben tam kandırıldığına da inanmıyorum. Öyle olsa yoldan geçen insan ticareti yapanı, dilencisi, madde satıcısı en kötüsü işportacısı kandırır bir şey alsın diye.Arkadaşın evli bir adamla bilerek ya da bilmeyerek cinsellik temelli bir ilişki yaşamış. Sonra Karaman'ın koyunun oyunu ortaya çıkmış. Arkadaşın üzgün ve susmayı tercih ediyor. Sen de gelmişsin bu olay üzerinden erkeklere olan kinini kusuyorsun. Biz de sana görüşlerimizle eşlik etmeye çalışıyoruz. Sana göre birbirine aşık iki insanın gözü kararabilir ve hatta sevişebilir kendin dedin "ne var ki bunda"...
Bana göre de akıllı davranmalılar ve sevişmemeliler en azından evlenmeden
Anlamadığım bu hadsizliğin ve ilginç cevapların neden? Yapılan yorumlar seni rahatsız edecekse sadece senin istediğin yorumları yapacak insanların olduğu ortamları bulmalısın
SONUÇ OLARAK,
Adam bulmuş saf arkadaşını bir güzel de kandırmış. Kızınki de bile bile lades olmuş. Susarak da bu durumu farkettiği halde devam ettiğini tasdiklemiş. Alacağını almış vereceğini vermiş. Tüm erkekler tü kaka. Tüm kızlar aşık oldukları için melek. YUPPPİİİİİ
Cocuk mezun oldugu sene tanismis bu kizla.okurken demedim..okumati bilmiyorsun sanirim...mezun oldugu yil evlenmis iste..neyi anlamadin..facebbokta yazıyor yil donumu..bunlarin tanistigi zamana geliyir..
Ya konularda surekli ozel hayatima niye giriyolar anlamadim...konu ben bile degildim.sadece genc kizlarin dikkatli olmasini istedigim icin konu actim...garip buldum açtım..niye konu aciyorsun diyolar ama cevap vermek zorunda hissediyolar kendilerini ilgincvay bu ne demek ya tövbe tövbe
en güzel sizsiniz bütün erkekler peşinizde tamam
isteyen istediğini yapar ister netten bulur ister yolda görür koluna takar kime nesi
neyse ben kavgaya gelmedim ortam gergin bana da bulaştı kaçıyorum
Ben cidden Zerrin’in konularına yorum yapmaya çekiniyorum.evet farkındayım bilmediğinizi zerrin rahatsız edici güzelliğe sahip yalnız güzellerimizden o sebebten sanada karşıdan her türlü kriteri yerlestırır cunku o etiketede önem verdiği için ömrü hayatına 2 tane adam düşüyor 1 kaybetti öbürsüde ne zaman gelirse artık ,
neyse zerrincim seni kıskanmıyorum kk kadınalr adına seni biraz percinlemek istedim.
hayırlı olsun
Evt sanane...oyle yapmadim ama yapabilirik kime ne..burda konu o mu?bı arkadas yazıyor sanane ya sevgılımden yenı ayrıldıysam sornada baska bırıyle daha cıktıysam ben onu nette tandıım aynı adna 2 adamda ıdare ederım sanane deyınce
bende alfı gedıgıne yerlestıreyım dedım
fenamı yaptım :)
Aynen biz de sanıyoruz ki İstanbul’da bir geçmişleri var. İkisi de İstanbul’da okudu deyince.. O zaman bu insanlar gezide tanışıp pat diye farklı şehirlere mi gitmişler, bunu açıkladı mı?İyi tamam mezun oldugu sene tanismis olsunlar eyvallah..
O zaman istanbulda okudular diye bir bilgi niye veriyorsun ki..
Konuyla hic alakasi yok ha okumuslar ha okumamislar konunun ozu bu degil ki..
Bu arada evet ben okumayi bilmiyorum bana ogretsene
E tamam yorum yapmayin..gidin geyiginizde takilin madem...kavgaya adam tooluyor gibi triplere girmeyin...bana yorumu benle kisisel sorunu olmayanlar yapsinnBen cidden Zerrin’in konularına yorum yapmaya çekiniyorum.
Konunun ilk sayfalarına bak saydırmaya başladı bana. Her konuda aynı şey oluyor.
İlla ona paralel düşüneceksin. Aslında şöyle bir konuyu kim açsa aynı yorumları alır da anlamıyorum bu tepkileri..
Hani konuları ve kişileri tanımayanlar da gerçekten öyle sanacak.
Aslında valla billa kimsenin seninle kişisel sorunu yok. Bu yaşta sanalda bari bunları yapmayalım.E tamam yorum yapmayin..gidin geyiginizde takilin madem...kavgaya adam tooluyor gibi triplere girmeyin...bana yorumu benle kisisel sorunu olmayanlar yapsinn
Istanbulda okudu cocuk evet...is baglantilarida burda...bir gezide tanistilar..orda basladilar oda surekli gelmeye basladi..anlamiyorsun vir türlü..cocukla ilgili bilgi verdim..ne var bunda..inanmiyorsan yorum yapma hayret birsey bee..İyi tamam mezun oldugu sene tanismis olsunlar eyvallah..
O zaman istanbulda okudular diye bir bilgi niye veriyorsun ki..
Konuyla hic alakasi yok ha okumuslar ha okumamislar konunun ozu bu degil ki..
Bu arada evet ben okumayi bilmiyorum bana ogretsene
Yok abla nerdeeee..Aynen biz de sanıyoruz ki İstanbul’da bir geçmişleri var. İkisi de İstanbul’da okudu deyince.. O zaman bu insanlar gezide tanışıp pat diye farklı şehirlere mi gitmişler, bunu açıkladı mı?
Konuma dalip dalga gecen o sahsiyet in hic sorunu yok benle..kirici olmak istemedigim icin yine susucam...Aslında valla billa kimsenin seninle kişisel sorunu yok. Bu yaşta sanalda bari bunları yapmayalım.
Ama sen yazılanlara binaen böyle düşünüp kişiselleştiriyorsun.
Hatun sen anlamiyorsun cidden algilamada sorunun var..Yok abla nerdeeee..
Zaten bu gezide tanistilar diye yeni soyledi.
Dahada bir aciklama yok..
Söylediklerin söyleyeceklerinin teminatıdırKonuma dalip dalga gecen o sahsiyet in hic sorunu yok benle..kirici olmak istemedigim icin yine susucam...
Zerrin ilginç biri ama bak orjinal diyemiyorum.Ben cidden Zerrin’in konularına yorum yapmaya çekiniyorum.
Konunun ilk sayfalarına bak saydırmaya başladı bana. Her konuda aynı şey oluyor.
İlla ona paralel düşüneceksin. Aslında şöyle bir konuyu kim açsa aynı yorumları alır da anlamıyorum bu tepkileri..
Hani konuları ve kişileri tanımayanlar da gerçekten öyle sanacak.
Kendi sorunlarinla ilgilen bence biraz...Zerrin ilginç biri ama bak orjinal diyemiyorum.
aksini düşünen yok sanırsam