arkadaşımın aşkısın

KALB!M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
204
0
evet kıslarrrrr aranızda hiç arkadaşının aşkına aşık olan varmıııı başından böle bişey geçen varsa anlatsın neler yaşadığını yada bu konu hakkındaki düşüncelerinizzz:1yes2: yazın canlarımmmmm sevgiler saygılarrrr :çiçek:

Çok fena birşey olurdu, insan nasıl bakar ki bir daha arkadaşının yüzüne..
Asla böyle birşey yaşamak istemem...

kıslarr bu konuyu neden açtım biliyomususnuz çünkü ben bunu yaşadım arkadaşım ben biriyle çıkarken bana hep onu kötüledi bende salak inandım ayrıldım sona duydumki o çıkyomuş onunlaa nası kötü oldum anllattamam :çok üzgünüm: ama üzülmedim hiç öyle zihniyette 2 insanı hayatım dahada içine sokmadan çıkardım önemli olanda bu zaten ama nasıl bir midedirki bunu kaldırabiliyo başınıza böle bişey gelmesine izin ver meyin kendinizden başka kimseyede güvenmeyi herşey gönlünüzce olsunnnnn :1yes2:

arkadaşlarını dikkatli seç derim:içelim:

ejasmin ablam cadım sağolun yorumlarınız için zaten artık okadar arkadaş çevrem yok istemiyom zaten illam kazık atıyo öptüm hepinizi yorum yapan arkadaşlar sağolun

Allah korusun yanla gözle bakmam abim kanki muhabbeti yaparız bigün arkadaşımın sevgilisi ile cafeye gittik kız ben o neyse beni eve bırakıcaktı ben yanlış anlaşılmasın die kıza arkadaşa sende gel dedim tavla oynuyordu götürsün seni aşkım dedi neyse arabaya doğru yöneldik inanınki arabada öne bile oturmadım her ne kadar benden şüphelenmesede ben öle yaptım ve onada anlattım Allah korusun şüphelenmesini bile istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…