Arkadaşımı kıskanmış gibi mi göründüm?

Benim için dert değil ki,o her şeyi ama her şeyi olmayan şeyleri bile takar.Bana da hep dert yanıyor.Ben de söylüyorum yol göstermeye çalışıyorum kendimce.

lisede dikkat çekerdim çünkü bozkırın ortasında okuldaki tek sarışın bendim. ergen türk erkeklerinin "ooolum sarıı lannn" bakışlarına maruz kalırdım. hepsine küfür ederdim ağzım bozuk çünkü. "ha...tir lan ne bakıyon" gibi mahalle ağzıyla konuştuğum bile olurdu. Çünkü istemezdim.

ben bir kadının çok ileri seviyede olmadığı sürece kendisine "yürümeye" çalışan erkekleri gayet güzel engelleyebileceğini düşünüyorum. tabi ortada bir saplantı durumu vs yoksa.

arkadaşınızın hoşuna gidiyor. yoksa onunla konuşmak yerine direkt hocalara söylerdi. karışmayın kötü siz olursunuz.

Öff walla tam liseli problemleri. Hepsini okuyamadim. Yazinin sonuna dogru hala senin derdini cozemeyince biraktim okumayi. Kusura bakma. Olur boyle seyler. Buyuyunce gecer

Ay şimdıden ne bu entrika halleri .. okumadım bile.. derslerinize odaklanın hayat toz pembe değil ..gerçekçi olun
İnanın ben de sıkıldım artık.Yanlış arkadaşlar mı ediniyorum,yanlış şeyler mi söylüyorum bilmiyorum.Benim öyle entrika durumum yok ama.Bunlar arkadaşımın olayı.

Öff walla tam liseli problemleri. Hepsini okuyamadim. Yazinin sonuna dogru hala senin derdini cozemeyince biraktim okumayi. Kusura bakma. Olur boyle seyler. Buyuyunce gecer
Ben de sıkıldım.İnanmayabilirsiniz ama tüm derdim okumak üniversiteyi dışarıda kazanmak liseden ve şu okuldan kurtulmak çalışmaya kendi paramı kazanmaya başlamak istediğim şeyi kimseye sormadan kendi paramla almak(ne kadar mümkün bilemem) ve uygun zaman geldiğinde de uygun insanla evlenmek.
Cidden geçecek mi büyüyünce bu saçmalıklar? Hayatımın bahsettiğim evresine geçebilecek miyim?

Walla degil. Bende universite hayatim boyunca okulu bitirip bi an once “gercek hayata” atilmanin hayalini kuruyordum. Sonra bu hayalimi gerceklestirdim. Gordum anyayi konyayi . Ogrencilikten krali yok bu hayatta

Bir 10 yil sonra kizin düşüşü fena olcak...
Hele bi az cöksün...tipi mipi kaysin sevenleri azalsın bak gör depresyonlardan depresyonlara girecek...nolur cok kaptirmasin kendini

Kıskanmış gibi görünmediniz kıskanıyorsunuz bence.

Ergenlikte boyle buyuk gibi gordugun seyleri
Yas 30 olunca guluo geciceksin
Amannn ya ne salakcaymis diyeceksin
Tecrubeyle sabit
Bosver kizim oku meslek sahibi ol.onunu gor.ask mesk fasa fiso.ilerde bh kizlarin sadece isimleri kalacak aklinda sıkma fatki canini

Ciddi ciddi bunu okuyan var mı şimdi?

Arkadaşımı seviyorum zaten ama üzülüyorum bazen

Liseyi yıllar önce bitiren biri olarak hiç dikkatimi çeken bir konu olmadı .. Gerçi konunun sonunu okumadım belki de sizde bitirmissinizdir

Özür fln dileme.. erkeklerden rahatsız olsa kapatır hesapları yada bi engel atar biter.. dediğn gbi ilgi hoşuna gidiyor.
Sen fazla karışma ne yapıyorsa yapsın. Derslerine odaklan cnm .. üni de herşeyi istediğiniz gbi yaşarsın. Ztn Şu zamanda liseli bi erkek 5 yılda peşinde koşsa o aşık fln deildir.
Boşver arkadaşın naptığnı sen kendi hayatını kurtar derslerden başka bşe düşünme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…