- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Yani öyle ama bozuştuk gibi :/Acaba yanlış bir şey mi dedim?Dediğin gibi çocukça
Bırakın bunları şimdi düşünmeniz gereken daha önemli şeyler var
Bunlar daha olanların %10 u.Siz bu kadarını okurken içiniz şişiyorsa bir de beni hayal edinİçim şişti
Bunlar daha olanların %10 u.Siz bu kadarını okurken içiniz şişiyorsa bir de beni hayal edin
Zaten hep "cevap verme" diyip kestirip atıyorum ilgilenmiyorum pek.Ama arkadaşımın da iyiliğini istiyorum.Artık uyarmayı bıraksam mı acaba dediğiniz gibiNiye hayal edeyim? Siz bütün bunları zorla mı yaşıyorsunuz?
Umursamayın, uzak durun olsun bitsin.
Kim kime yürürse yürüsün size ne?
Benim sorunlarım değil zaten ben sosyal medyayı kapattım tamamen üniye kadar kullanmıcam.Çok uzundu okuyamadım ama lisedeymişsin takma şimdiden ilerde daha önemli problemler olacak.
Benim sorunlarım değil zaten ben sosyal medyayı kapattım tamamen üniye kadar kullanmıcam.
Arkadaşımın iyiliği için ciddi bi şekilds uyardım ama bozuştuk gibi
Aksine arkadaşlarım çok dedikodu yapar okulda kim kimle ne yapmış diye ben tanımadığım insanların ne halt yediğini umursamadığım için dinlemem dinle gibi yaparım nefret ederim.İstemli mi istemsiz mi bilmiyorum ama dedikodu arıyor gibi gözüküyorsun. Çok bulaşmamanı tavsiye ederim sonra senin de başın ağrır. Sal yani ben lisede kıskançlık kavgasına da bulaştım arada kaldım, şu an üniversite mezunuyum. O kavgaya bulaştığım kızla bir AVMde karşılaştık sarıldık ettik, "Ne kadar çocukluk etmişim" dedi bana. Size de aynısı olacak o yüzden geri gelmeyecek yıllarını önemsiz şeylerle harcamamalısın.
Aksine arkadaşlarım çok dedikodu yapar okulda kim kimle ne yapmış diye ben tanımadığım insanların ne halt yediğini umursamadığım için dinlemem dinle gibi yaparım nefret ederim.
Ama dışarıdan öyle görünmüş olabilir arkadaşım çok yakınıyor çünkü bana.Ve lise ortamı cidden dedikodunun en bol olduğu yerdir diye düşünüyorum.Okulla ilgili bir sayfa bile açılmış oradan herkes dedikodu yapıyordu ama şimdi kapatmışlar.
O kadar dedikoducu bi okuluz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?