• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Benzer konular cogalmaya basladi.yahu istedigi kadar iyi olsn aksam ne isi var evimde mesafenizi koyamamissiniz.birisi yazmis esiniz acsin kapiyi.sonuca ulasincada yazin lutfen gicik oldum komsunuza rahatlamak istiorm.

Mesafe her zaman iyidir. Bu kadar içli dışlı olmak ve hatta yüzsüz olmak hiç hoşuma gitmez benim. Arkadaşlığıma son bile veririm bu sebepten. Düşünceli ve anlayışlı bir arkadaş, değer veren arkadaş rahatsızlık vermekten çekinir, hatta eşinizden çekinir. Utanır insan her gün bunu yapmaya. Arkadaşlığınizi gözden geçirin. Mesafe koyarak başlayabilirsiniz..
Varlığı fayda vermiyor e yokluğu da zarar getirmez..

Çocuklarınız, kocanız en rahat, huzurlu ve mutlu olmaları gereken yer olan evlerinde cenderede gibi yaşayacaklar(çok yazık üzerlerinde ki şu baskıya; ışıkları kapatalım, ses çıkarmayalım, kendi evinde köle gibi), siz yorgunluk ve uykusuzluktan perişan olacaksınız, yavrularınızdan, eşinizden kopacaksınız (ihtiyaç duysalar bile) kim için? Ananız, babanız bile değil dış kapının dış mandalı biri ve keyfi için evinizden taşınmayı bile düşüneceksiniz.

Artık silkinin arkadaşım! Tv.'nin sesi yükseldiğinde, o neden diye sorunca, açıkça kocanızın rahatsız olduğunu, ona tepki için yaptığını söylemenize rağmen hiç tınmadan tam gaz gelmeye devam ediyorsa araya sağlam bir uçurum kazmanın zamanı gelmiş de geçiyor. Ya eşiniz açacak kapıyı son gelişinde, artık akşamları misafir kabul etmiyoruz, gündüz ve dışarıda görüşün deyip kapatacak, ya da siz karşınıza alıp; - Eşimin sabrı taştı artık, görüşmemize izin vermiyor, hoşça kal. diyeceksiniz.

hic sevmem komsulugu boyle de okuyunca kendimi opesim geliyor :sampiyon: o kadinin kocasi da koca degil ne isi var karinin gecenin 1inde elin evinde .:110:

Onun yanında Eşin hakkında konuş “ gece sesimzden uyuyamıyormuş bide sabahları o yüzden zor kalkıyormuş beyfendi... ne güzel oluyodu iki laflıyoduk , artk gündzleri konuşuruz :( “ yap :KK45:

Onun pesinden mutfaga gitmeyip kocaniz ve cocuklarinizla salonda oturmak istediginizi soylemekle ise baslayabilirsiniz. Salonda da ondan ziyade cocuklariniz ve kocanizla ilgilenin, belki bir aileniz oldugunu ve aksamlari onlarla vakit gecirmek istediginizi anlar. Anlamazsa B planini uygular, acikca soylersiniz.

Yazık ya size de eşinize de vakit geçiremediğiniz çocuklarınıza da. Siz söyleyemem diyorsunuz o zaman eşinizin ağzından gelme diye mesaj atsanız.

Bir daha geldiğinde kapıyı eşiniz açsın. Uyudugunuzu soylesin. Birkaç kez böyle yaparsanız anlar belki rahatsiz oldugunuzu.

Ama o arkadaşı kırmayım derken çocuklarınızın ve esinizin sizinle geçireceği vakti feda ediyorsunuz,onları kırıyorsunuz.Olacak iş değil.Arkadaşım dediğiniz kişi sizin hayatınızı işgal etmiş ve tam da kendi istediği gibi bir ortam oluşturmuş.Siz kırmaktan ,kırmamaktan bahsediyorsunuz bu konu bu kadar duygusal bakılacak bir konu degil ki.Bildigin bencil , bağımlı , evinde mutsuz ,sıkılan bir kadının bu eksikliklerini sizinle gidermesi ve bunu da cok rahat yapabilmesi konusu bu bence.Bu arada siz de esinizden ve yavrularinizdan koparılıyorsunuz sırf onun ihtiyacları giderilsin diye.Ben de çalışıyorum ve bir evladım var.Aksam olunca onun geelecegine bir tuğla koymak en büyük hedefimiz ve bunu yapmaktan da cok mutluyuz esimde bende o yüzden günümü kimseyle paylaşmam.Zaman zaman olur giderim yada birileri gelir o da sosyal ihtiyacımız ve olmasi gerendir.Lütfen çocuklarınız icin bu komşuyu uyarın, gelme hergün hergün deyin,benim iki çocuğum var ve onlara zaman ayırmam lazım ,eşim de gelmezsen daha çok memnun olacak bunu bana bircok defa söyledi gibi gayet net cümleler kurun.Darılirsa da darılsın çocuklarınız annelerinin bunu yapmasını istiyordur, esiniz de..

Geldiği zaman neden ona özel bi ortam hazırlıyosunuz ki geçin içeriye eşinizle çocuklarınızla ilgilenin onunlada fazla ilgilenmeyin fazlalık olduğunu hissetsin gel mutfakta oturalım falan dersede onlarında bana ihtiyacı var bence eşininde sana ihtiyacı vae sende biraz onla ilgilen falan de yakında eşim beni boşayıp nikahımı sana kıyacak abarttık oturma işini de gitsin kimse ailenizden önemli değil..

1 değil 2 yıl dile kolay valla. Kırıp kırmama meselesi değil. Sınırını aşmış ve gayet normal birşekilde bu gece uygun değilim eşimle işimiz var ya da yorgunum başka zaman , çocuklarla ilgilenicem gibi şeyler söyleyeceksiniz.

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
açıkça söylemeyi deneseniz küserse de küssün ne var bunda hem 2 çocuğunuz var hem çalışıyorsunuz valla ben komşumu düşünmezdim banane bütün gün evde onun işi yok demek ki

Kapını açma. sorarsa müsait değildik dersin.

onun geleceğini anladığınız zaman, hiç abartmadan söylüyorum eşin evde boxer la falan dolaşsın.

en son çare olarak eşini at ortaya yine, eşim rahatsız oluyor huzursuzluk çıkıyor de.

neden çekiniyorsun ki senin ağzının tadı bozuluyor neticede. ona hava hoş

Ben olsam laf anlatmakla falan ugrasmam. Baktim kapida gelmis kim o der onun adini duyunca "Musait degiliz iyi geceler" der acmam. Kibar soylesen de kusecek nasi olsa hic kasma.

Arkadaslar yazdi mi bilmiyorum ama zile basınca siz degil eşiniz açsın kapiyi supervomen musait degil sonra gelirsin desin birkac kere esin soyleyince oda anlar

Back