• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Hiç gelemem böyle vıcık vıcık ilişkilere. Neden ailenizden fedakarlık ediyorsunuz ki. Yok mu çocuğunuzun ödevi, dersi? Açıkça söyleyin bence. Daha kapıdan girmeden "komşum gücenme çocuğun ödevleri var, eşim artık sen ilgilen, ben yoruldum ödev yaptırmaktan" deyin. Ben müsait olduğumda seni çağırırım deyin ki kesilsin ayağı.

ya arkadaşlar konu ile hiç alakası yok ama meraktan çatlayacağım
ne oldu bir konu mu oldu, bir çok üye banlanmış
neden herkes banlı?
ne kaçırdım ben?
bilen biri beni aydınlatsın ne olur

konu sahibi çok özür dilerim senden bu mesaj için

Eşim rahatsız oluyor diyeceksin kırılacak ama mecbur söyleyeceksin. Anlattıklarına bakılırsa kadın yüzsüz. Başka türlü kurtulamazsın.

akşamları saat 22:00 de ışıkları kapatıyoruz bizi yattı zannetsin diye çünkü muhtemelen ışıklara bakıp geliyor. yazık akşam küçük kızım anne ışığı kapatalım da x teyze gelmesin diyor.

Siz de bir tuhafsınız. Ne gerek var bunlara?
Size burada tavsiye önerenler kalp kırmaya meraklı değil ama biraz dinleseniz işinize yarayacak.
Yok ışığı görüyor kapatıyoruz, yok arabayı görüyor..
Konuşmayı bilmiyorsanız kapıyı açmayın o zaman.. Haketmiş çünkü.

o üzülmesin kırmayayım diye niye masrafa gireceksiniz ev değiştireceksiniz ki?
açıkça söyleyin
deyin ki eşim rahatsız oluyor çocuklar huysuzlanıyor bir süre ben size geleyim ya da ben müsait olunca seni çağırırım de
açıkça karı koca muhabbetine engel olunmasına izin vermeyin kimsenin

Bence kırmadan açıkça söyleyin yapacak bir şey yok.

Baktınız kapıda kadın geldi kapı çalıyor çağırın kocanizi kapının önüne bağıra çağıra kavga edin şakadan yine mı geldi bu kadının kocası yokmu ne anlayışsız kadın falan diye onun duyacağı şekilde belki utanirsa geri döner :KK70::KK70::KK70:

İnanın bu yaz bu sebepten ev değiştirmeyi bile düşünüyoruz.
Degistirin olmuyor yani anlamiyor anlatana kadrda sogukluk kirginlik girip kotu olunuyor emek vardir sonucta onun size sizin ona tecrubeyle sabitki bazi insanlarin yapisimi dusuncesizligimi isine gelmeyisimi ne derseniz deyin olmuyor anlamiyorlar birazda rahat demekki imkaniniz varsa en guzeli tasinmak
Ben kirmadan anlatabileceginize inanmiyorum zaten anlayacak olsa cocugun yanindayken beklemez siz cocugun yaninda esiniz icerde o bi basina mutfakta insan rahatsiz olur mesela

En yakın komşum , arkadaşlarım telefon etmeden gelmez bana..
Çat kapı sevmediğimi gelirken aramalarını en başta komşuluk ve arkadaşlık kurarken söyledim.

biz geçen yıl tadilat falan yaptık eve o ara ben istemeden çok yardımı oldu. gece yarısı bi sıkıntım olsa gel desem koşarak gelir. ne iş yapsam ben istemeden ucundan tutar. yani hakkı çok var o yüzdende kıramıyorum. o zamanlar bu huyu çok yoktu. bilseydim böyle olacağını ne samimiyet kurardım ne yardımını kabul ederdim.
Bunların karşılığında her akşam size gelmesi mi gerekiyor.
Yardımını da istemem gelmesini de diyip ona göre kendi işinizi kendiniz görün..

Back