- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- Konu Sahibi willedwoman
Son gelişmeler ne merak ettim, konu sahibi nerede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt ya konu sahini nerde?Son gelişmeler ne merak ettim, konu sahibi nerede?
selamhaklısınız.
akşamları saat 22:00 de ışıkları kapatıyoruz bizi yattı zannetsin diye çünkü muhtemelen ışıklara bakıp geliyor. yazık akşam küçük kızım anne ışığı kapatalım da x teyze gelmesin diyor.
+AynenKonu sahibi cuma gününden beri cvp yazmiyosunuz :)
Merak ettik bizde :)
Cvp vermek istemiyorsaniz konunuzu kapattirin bari insanlar size tavsiyelerde bulunuyor habire :))
Degistirin olmuyor yani anlamiyor anlatana kadrda sogukluk kirginlik girip kotu olunuyor emek vardir sonucta onun size sizin ona tecrubeyle sabitki bazi insanlarin yapisimi dusuncesizligimi isine gelmeyisimi ne derseniz deyin olmuyor anlamiyorlar birazda rahat demekki imkaniniz varsa en guzeli tasinmakİnanın bu yaz bu sebepten ev değiştirmeyi bile düşünüyoruz.
Bunların karşılığında her akşam size gelmesi mi gerekiyor.biz geçen yıl tadilat falan yaptık eve o ara ben istemeden çok yardımı oldu. gece yarısı bi sıkıntım olsa gel desem koşarak gelir. ne iş yapsam ben istemeden ucundan tutar. yani hakkı çok var o yüzdende kıramıyorum. o zamanlar bu huyu çok yoktu. bilseydim böyle olacağını ne samimiyet kurardım ne yardımını kabul ederdim.