• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

esim istemiyor de karısıyla bas basa kalmak istiyor de kırılırsa kırılsın kendini kullandırıyorsun

Ee:oha: yani cok yuz vermissin..
Bir arkadas yazmis bence de olabilir.Esin kapiyi acsin,Superwomen banyoda desin.. sonrasinda mesaj at esim cok rahatsiz oluyor,aksam oturmalarini bitirsek iyi olur seklinde...
Ben olsam direk soylerim esim rahatsiz oluyor diye ama madem oyle yapcak bir sey yok.

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...

Gerçekten hem yüzsüz hem düşüncesiz. Tekrar geldiğinde söyleyin yarın eşime süpriz yapıcam şunu bunu hazırlıcam içimden geldi ne zamandır başbaşa vakit geçiremiyoruz değişiklik olur dersin. Gelmez gelirsede cnm bugünü eşime ayırdım yrn gel olur mu de hatta mümkünse kırılsın.

benim bi komsum var çocuksuz annem yasında. daha süt izinliyken gelirdi kapı valardı sürekli acmadım cok nadir actım oturalım deyince işim vardedim. veya geldi oturdu bir daha acmadım kapıyı niye acmıyon dedi ben müsait degilim dedim . şimfi calısıyor işten sonra oruralım dedi cok yoruluyorm dedim aman ne yorulacn dedi otururz dedi.
(burada karsı tarafın bencilliği ve laf anlamazlıgı anlasılıyor)

velhasılı kelam ayagını kestim baslamadan .iyi biri ama iyi biri diye bunlara katlanmak zorunda degilim

baska bir komsumda buna hayr diyememmş kızın evini kendi evi gibi gir gir cık. kız bunalmıs cocugu ailesi bile etkileniyor .

Siz şakamisiniz ya?
Kim kaldirabilir bu sacma seyi?
Musait degilim demek kapidayken biz de suraya gidiiyoruz deyip soguk davranmak falan cok mu zor allah askina?

Daha gitmemistir arkadas
Kirmadani filan yok bunun
Ne sekilde soylersen soyle kendi yaptigi ayibi gormeyecek ve kirilacak
Esim aksamlari gorusmemizi istemiyor
Haftasonu gunduz goruselim diyebilirsin

Yeni tasindigimda bir kez geldi komsularim.
Biz oyle calar kapini kahve icmeye geldik deriz dediler.
Benim esim genelde evde oluyor dedim.
Sonra onlar beni cagirdi gitmedim.
OnLr da gelmedi bir daha.
Gordugumde selam veririm, bir ihtiyaclari olursa isterler veririm.
Siz de biraz mesafe koyun. Kendinize, ailenize harcayin zamaninizi

eğer hayır demeyi bilmeyenlerdenseniz o geldiğinde kapıyı eşiniz açsın.sizin uyudugunuzu söylesin.her akşam bi bahane bulsun.sonunda anlar artık yani.ama yok bundan da anlamazsa açıkça ya siz yada eşiniz söyleyecek.Bu ne ya çekilmez bir durum.

Benim eşim olsa beni çok gerer..
Ben de mecburen o misafirimi daha beter gererim
çünkü mecbur yani

BEnce sen hiç gitmediğin için daha rahat geliyor gitsen sende ağırlamaktan yorulur o da gelmez

Hergun gece uarisina kadar kalkmamasini gerektirecek ne hakki gecmistir ki sana? Tadilat falan yazmissin da anlamadim. Demek ki insanlarla fazla icli disli olmamak gerekiyor. Arkadasim yok diye yakiniyordum ama boyleleri gorunce de insanlardan soguyorum.

Kovunca haber verin KK bir rahatlasın..bu arada çocuklarımın psikolojisi bozuldu eşim benle ilgilenmiyor gibi konuların biraz derinlemesine bakmak gerektiğini de buradan öğrendim komşuyu kırmamak için ailesinin hayatından çalan kadınlar var acaba altında böyle şeylerde yatıyor olabilirmi diye düşüneceğim artık

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
Eşi evde olanin evine gitmem. Evde esim varken de komşumu iceri buyur etmem kapiyida yarim acarim. Birakin 2 sene 1 gün bile istemem

Back