• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

madem seviyorsunuz, kırmak istemiyorsunuz, açıkca yumuşak bir dille anlatın. bu oturmalar beni gündüz çok zorluyor, gece de eve yetemiyorum kaldıralım artık diye kısa ve net bir dille anlatın. madem kendi düşünemiyor, imayla dolaylı olarak anlatılmaz net ve kararlı olun.

Ben yalnız yaşarken karşı tarafta çok iyi bir aile vardı. Beni sürekli yemeğe , çaya , oturmaya davet ederlerdi. Bir gittim, iki gittim. Sonra çok sıkıldım.Aradılar açmadım, kapı çaldılar kapıya çıkmadım. Sonra da ya çok yorgun geliyorum, dinlenmek istiyorum dedim ve azalttım. Herşey dozunda olmalı... Bir sınır koymazsanız çok sıkıntı çekersiniz.
Bir de her akşam konuşacak ne bulursunuz Allah aşkına ya :)))

Biz de mi bir gariplik var acaba.
Sizde iki çocuk var, bizde tek olmasına rağmen çoğu akşam -çatkapı gelen olmaz da- gelene kapı açacak halde olmuyoruz.
Açmayın, hesap mı soracak?
Açamadık deyin geçin sorarsa da.

duvara yazı yaz EN GÜZEL MİSAFİR,HİÇ GELMEYEN MİSAFİRDİR diye olsun bitsin
tatlım normal zamanlarda bu bayan senin çoçuklara bakıyormu?

Bu artık kalp kırmayı istememekten ziyade SAFLIK oluyor hiç kusura bakmayın...
Elin karısının cani sıkılıyor diye her gece her gece onu mu egleyeceğim ben ???
Niye mutfağa geçiyorsunuz aileniz içerdeyken ergen kız gibi ?
Arkadaşım anlatmaya çalıştım ama aklın kit herhalde eşim rahatsız oluyor de kapiyi suratına carp..
Sen onu yapamazsin tabi
Neyse

ben bu tip konuları anlayamıyorum hiç, o kadar çok açılıyoki. hepte aynı cevaplar ben yumuşağım hayır diyemiyorum kıramıyorum, gelme diyemiyorum... eşimle başbaşa muhabeti seviyoruza cevap olarak ne güzel benimki hiç sevmez gibi bi cümle kuruyosa, kırmaktan başka çare yoktur. bu insanın yüzsüzlüğünün sebebi sensin, sen yüz vermesen yüzsüz olmaz. sanki anlamıyomu sizin onu istemediğinizi ama bu sesini çıkarmıyo diyo işine geliyo. çalıştığın için akşam geliyo, çalışmasan sabah kahvaltıya gelir gece yarısı gider.

Hiç kimse evime çat kapı gelemez. Çok mu sert duruyorum acaba? :D
Ama ben de kimseye habersiz gitmem tabi.

Madem söyleyemiyorsunuz kapılara eşiniz çıkacak. Çocuk uyutuyor, wcde, banyoda, yatakta beni bekliyor :D işte ne denk gelirse söyleyecek.

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
açmayın kapıyı. anlayışlı olmayan düşünemeyen insana böyle yapılır bence

eşiniz ilgi, sohbet bekler..
çocuklar oyun ister, derse yardım ister..
bu kadın her şeye engel oluyor.. her akşam da gelinmez ki..
hepsini geçtim, hem çalışıyormuşsunuz, insan tv karşısında kanepeye uzanmak ister, mutfakta sandalye tepesinde oturmak da yoruyor insanı..
açık açık söyleyin, yoruluyorum deyin.. ya da küstürün..
başka türlü anlamaz

İki yıldır devam eden bir durum öyle mi?
Evden kovun direkt. Kırılır mırılır demeyin. O sizi düşünüyor mu.
Gerekirse eşiniz eşiyle konuşsun ve siz de konuşun artık gelmeni istemiyorum kusura bakma görüşmek istemiyorum deyin. Gelince de kapıyı açmayın. Başka türlü olmaz.
İki yıldır çocuklu ve çalışan bir hanım olarak bu kadar sabretmiş olmanıza çok şaşırdım gerçekten...

Şöyle yapın; bir daha geldiğinde kapıyı yarım açıp sadece kafanızı çıkartın kapıdan müsait değiliz kusurabakma deyip gönderin. Ertesi ya da diger gün yine mi geldi, bu sefer eşiniz açsın kapıyı aynı şekilde o da müsait değiliz desin. Konusu olduğunda da o gün çok kızdı eşim, aile hayatımız kalmadı diye söylendi, tartıştık sabaha kadar deyin.

Ya ne demek sesini cikartmiyorsun bir iki kere yüz verme bak bir daha geliyor mu suyunu çıkartmış ne insanlar var dusuncesiz seysiz valla en hassas olduğum konu sinirlarimin geçilmesi normalde çok cekingenim ama bu tarz bir hassas durumda aekadasligimi bitiririm hiç uygun mu bu yaotigi

Kapi caldiginda esiniz atletle kapiyi acip. Eşim banyoda desin bidaha catkapi gelmez gelmek icin aradigindada atlatirsiniz
Ben üstümdeki arsız komşuya içeri girecekti (kavgalıydık komşuyla tadilat için üstümde halı yıkıyor ev sahibine şikayet ettim) dün gece geldi içeri girecek eşim iç çamaşırlarıyla yatıyor dedim gece 22:00 niye çamaşırıyla dedi.
Hesap sordu ya

Ben üstümdeki arsız komşuya içeri girecekti (kavgalıydık komşuyla tadilat için üstümde halı yıkıyor ev sahibine şikayet ettim) dün gece geldi içeri girecek eşim iç çamaşırlarıyla yatıyor dedim gece 22:00 niye çamaşırıyla dedi.
Hesap sordu ya
Ne duymak istedi acaba

Back