• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımı kırmadan nasıl uyarabilirim

Siz kendisinin hoşlanmadığını belirttiği şekilde davranın bisey demenize gerek kalmaz..

Demekki Arkadaşınıza karşı çok fazla misafirperversiniz.Fazla sohbet etmeyip sıkılmasını sağlayabilirsiniz .Canın mi sıkkın diyecektir ,Yooo çok yorgunum sadece deseniz bir de baygın gözlerle bakıp esneme numarası yapsanız belki uyku saatinde evinizi işgal ettiğinin farkına varır

kızlar benim bir arkadaşım var 2 yıllık komşum aynı zamanda kendisi ev hanımı ben çalışıyorum. kendisinin küçük cocuğu yok ama benim 5 ve 10 yaşında iki kızım var. bu arkadaşım çok iyi çok yardımsever vefalı bir insan severim kendisini. ama beni artık bıktıran bir düşüncesizliği var. bu arkadaş abartısız 2 yıldır her akşam bize geliyor bazen 22.00 da bazen 23.00 da gidişi gece yarısını buluyor. bazende 20.00 de gelip tüm akşamı bizde geçiriyor. kahve içmeden gitmiyor artık onun yüzünden eşimlede kötü olmaya başladık. ama eşim haklı hiç başbaşa kalamıyoruz. eşimle başbaşa bi çay içemiyoruz. gelince doğru mutfağa geçiyor biz mutfakta oturuyoruz eşim çocuklar içerde oturuyor. bazen yüzüm asılıyor. soğuk duruyorum. bazende baktım kalkmayacak çok yorgunum yatıcam diyorum ama yine kalkması gece yarısını buluyor. sabah 7:00 de kalkmak zorundayım o ev hanımı olduğu için sıkıntısı yok. bi kaç kez eşim lafı denk getirdi akşamları ben eşimle oturup sohbet etmeyi seviyorum dedi. oda ne güzel benimki hiç hoşlanmıyor sohbet etmekten diyor. bi akıl verin üzmeden kırmadan halletmek istiyorum bu işi. ÇÜNKÜ BIKTIM...
Kirmadan biraz zor gozukuyor canim. Acik acik soyleyin yada kocam rahatsiz oluyor deyin. Anlamadm kadinin kocasi yok mu her gece sizde bu kadin

Ben üstümdeki arsız komşuya içeri girecekti (kavgalıydık komşuyla tadilat için üstümde halı yıkıyor ev sahibine şikayet ettim) dün gece geldi içeri girecek eşim iç çamaşırlarıyla yatıyor dedim gece 22:00 niye çamaşırıyla dedi.
Hesap sordu ya
"Burası bizim evimiz, canımız nasıl isterse öyle oturur -yatarız, seni ilgilendirmez" deseydiniz.

birgün biz mutfakta otururken eşim sinirlenmiş eşim tv nin sesini sonuna kadar açtı. arkadaşta x abi niye tv nin sesini bu kadar açtı dedi bende kızıyor dedim her akşam o içerde ben mutfakta oturuyoruz buna kızıyor yepki için açtı dedim. kalktı gitti. neyse herhalde anladı artık gelmez dedim ertesi gün yine geldi.

Valla onu mutfakta bırak geç içeride çocukların kocan ile otur. Burada çay var yer iç işin bitince gidersin de. Buna da bozulmaz bence

:KK53: Onada bir cvp bulurdu böyle deli komşular var
Bana özeniyorsun bende 5 çocuk var ( küçümsemiyorum ama biri tinerci biri tuhaf küçük kızını seviyorum iyi birşey ) senin çocuğun olmuyor derdi ;)

Ben yalnız yaşarken karşı tarafta çok iyi bir aile vardı. Beni sürekli yemeğe , çaya , oturmaya davet ederlerdi. Bir gittim, iki gittim. Sonra çok sıkıldım.Aradılar açmadım, kapı çaldılar kapıya çıkmadım. Sonra da ya çok yorgun geliyorum, dinlenmek istiyorum dedim ve azalttım. Herşey dozunda olmalı... Bir sınır koymazsanız çok sıkıntı çekersiniz.
Bir de her akşam konuşacak ne bulursunuz Allah aşkına ya :)))
Bende de vardı aynısı, tayin istedim öyle kurtuldum resmen :KK48: Kapıyı açmayınca zile ısrarla basardı, kızının ödevlerini yaptırırdı, yetmezmiş gibi beni alıp onlara götürürdü, gündüz kapımı çalıp biz parka gidiyoruz gelsene dedi ben şok.

Benimde vardı, oğluyla yaşayan dul bir bayandı, istisnasız hergün saat 17 de gelirdi, yani tam yemek saatimizde, kendisine ben gittiğimde soğuk kahveyi ısıtır öyle verirdi, bende taşınınca kurtuldum çok şükür, zamanla irtibatıda kestim, şimdi karşılaşınca sokakta tanımıyor bile bazen :)

Her akşam her akşam gece yarılarına kadar ne konuşuyrsunuz , sıkılır insan her gece aynı muhabbetten. Yaşı küçük galiba komşunun. Bilemedim neden ara vermiyor acaba. Hem ne olursa olsun, her gece gelinmez ki. Eşin iyi dayanıyor . Benn olsam gelir mutfakta yanınızda oturur bir şekilde gitmesi için upraşırdım.

Bence acik acik kibarca konusun. Gercek dost kirilsada kisa süreli alinir sonra anlayisla karsilar. Sabah uyanmakta zorlaniyorum dersin

Neden bunu çekiyorsunuz? Baya salağa söyler gibi neden istemediğinizi suratına karşı söyleyeceksiniz. Küserse küssün haspam elin adamının evinde ne işi var gecenin körü? o utansın be. YAtarsın kalkarsın evin senin orası, parktaki bank gibi kullanamaz efendim. Vermeyin şu rahatlığı küserse küser rahata erersiniz
Sen bi de çalışıyorsun akşama kadar canın çıkar bi ayakları uzatmak hakkın yani

Back