Arkadaşıma verdiğim borç para

Hayır haksızlık olmaz o istemeseydi belki paranız hala eurodaydı o zaman şu an ki değerinde paranız olacaktı
Eğer borç verdiğiniz zamanki hesap üzerinden alırsanız zarar edersiniz size haksızlık olur

Ben kardeşinden borç aldım. O hibe olarak vermeyi teklif etti. Ben TL olarak bile kabul etmedim. Dolara çevirip şu kadar borc alıyorum diye borcumu belirledim ve ödedim. Benim borcum da çok artmıştı. Ama kimsenin parasını azaltamam. Bana verdiği bin dolar neden 500 dolar olsun durup dururken

Maalesef 2 kere istedim yine çok sıkışık olduğunu söyledi hatta üzerine başka borç istedi ben de sıkışığım zaten o yüzden geri istiyorum dedim bu ay yine isteyeceğim
Sabrınıza hayran olmamak elde değil.Story den paylaştığı ilk yurt dışı seyahatinde daha yazar isterdim ben.Bu kadar da saf olmayın nolur .Yüzüne söyleyin, şunu şunu yapıyorsunuz ama bana gelince para yok diyorsunuz deyin. Bi daha da görüşmeyin. İnsanları kullanan bir tip anladığım kadarı ile.

Maalesef 2 kere istedim yine çok sıkışık olduğunu söyledi hatta üzerine başka borç istedi ben de sıkışığım zaten o yüzden geri istiyorum dedim bu ay yine isteyeceğim
peki demiyor musunuz tatillere giderken rahatın bayağı yerinde hiç ihtiyacın var sıkışıksın gibi durmuyor diye
acımayın söyleyin
ödeyemem derse ailesinden babasından vs isteyeceğinizi söyleyin
ailesi yok mu bu kızın

yüzyüze bakmıyorsanız yapın bunları
dolandırıcı gibi ne bu böyle!

insan kendi veridği paranın dilencisi olmak zorunda kalıyor böyle tipler yüzünden ya borç vermeyi hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…