Arkadaşım ve sevgilim

iyelikeki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Selamlar
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum. 1 yıllık ilişkim var sevgilimle güzel keyifli saygı çerçevesinde ilerliyoruz.
Birde arkadaş grubum var. Bu arkadaş grubuyla ilişkimin başlarında kısa bir tatile gittik. Orada çok yakın olduğum arkadaşım garip garip alınganlıklar gösterdi. Döndüğümüzde ben konuşmak istedim çünkü sevgilimle hiç bireysel zaman geçirmedik herkes çift değildi diye arkadaşımın neye alındığını öğrenmek istedim özür diledim onu ne kadar sevdiğimi söyledim ve benimle görüşmeyi kesmek istedi. Bireysel davrandığımızı ve çok rahatsız hissettiğini söyledi. O yalnız gelmişti Aylarca küs kaldık. Daha sonra benim çabamla barıştık. Çinkğ her anımız beraber geçiyordu. Hayatıma biri girdikten sonra da onu hiç aksatmadım herşeyimi biliyordu çok eğleniyorduk grupta en çok görüşen ikiliydik görüşmek istemeyince çok ağladım Çünkü çok seviyorum ve mesafe koymak istemiyordum. Daha sonra bu grupta herkesin bir erkek arkadaşı oldu ve bir kaç etkinlik planladık.
Erkek arkadaşım biraz uslüp olarak keskindir. Seviyelidir ancak çokta ince kibar değildir genel yapısı bu. Bu arkadaşımla şakalaştılar erkek arkadaşım biraz abarttı dozunu üstüne gidiyormuş gibi göründü ki erkek arkadaşımın tavrından bende rahatsız oldum. Asla hakaret vs yok. Örneğin yemek yemeğe gittiğimiz yere arkadaşım ve sevgilisi karar vermişlerdi bizde sevmiyorduk. Hadi yiyelim dedik uyum sağlayalım . Arkadaşım o yemeği çok sevdiği için çok övdü erkek arkadaşım beğenmediği için sohbet esnasında beğenmedim diye şakayla bi kaç kez söyledi.
Velhasıl bende erkek arkadaşımın tavrından rahatsız oldum.
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum neden böyle yaptın diye herkesin küçük kızledeşi gibi bende kardeşim gibi hissettim o yüzden rahat davrandım ama rahatsız ettiğimi düşünemedim dedi. Boyutunu abarttın dedim bir daha yapmam özür dilerim dedi ve kapattık arkadaşımla konuştum. O tavırlarından rahatsız oldum aslında biraz dedi çok dik dik konuşuyor dedi. Tatilde farkettin mi bu durumu dedim o zaman ilk tanışıyorduk hiç farketmedim dedi. Ama sivri birisi ve senin başımın üstünde yerin var ama sevgilinle artık görüşmek istemiyorum dedi. Üzüldüm açıkçası. Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız.?

Son düzenleme:
Arkadaşınızın neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz ? Eşli görüşme ve buluşmalardan hoşlanmıyordur belki arkadaşınız. Belki de erkek arkadaşınızla aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmıyordur. Arkadaşınızla birebir görüşmeler ayarlayabilirsiniz.

Görüşmek zorunda değilsiniz. Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok. Ama saygı önemli. Arkadaşınızla görüşürsünüz yine. O isterse sevgilinizle görüşmez. Onun tercihi.
Ayrıca partnerinizle gittiğiniz tatilde kız arkadaşınız yalnız hissetti diye trip atıp görüşmek istemiyorum dediğinde ağlamanız bana abartılı geldi. Çok mu bağımlısınız bu arkadaşa ? Kaç yıldır tanışıyorsunuz?

Eşli görüşmeyi kendisi ayarladı artık bi erkek arkadaşı var diye. Birebir görüşüyoruz sık sık ama etkilendim abartıyor muyum arkadaşlık ilişkimi sizce

Belkide bağımlıydım artık değilim sevdiğim bir arkadaşım yalnızca.

Belkide bağımlıydım artık değilim sevdiğim bir arkadaşım yalnızca.
Arkadaşınız sevgilisiyle yeni mi tanıştı peki? Sizi duygusal olarak manipüle eden ve kaçmayı tercih eden bir arkadaş var karşınızda. Çok yüz bulmuş sizden

Ben niye fesat düşündüm ya, sanki altında farklı bir şey var bu olayın.

Eşli görüşmeyi kendisi ayarladı artık bi erkek arkadaşı var diye. Birebir görüşüyoruz sık sık ama etkilendim abartıyor muyum arkadaşlık ilişkimi sizce
Evet bence arkadaşlık ilişkinizi abartıyorsunuz. 34 yaşında, yetişkin bir kadınsınız. Arkadaşınız yaklaşık 1 yıl önce, sizinle görüşmeyi kesmek istediğinde neden o kadar peşinden koştunuz mesela ? Neye alınmış bu kadar ?

Profildeki yaşınız doğru mu? Bu kadar yüz göz ilişkilere gerek yok. Arkadaş arkadaş, sevgili de sevgilidir. Hepsinin çizgisi belli olmalı. Iki ayrı ilişki olacak, birbirini etkilemeyecek şekilde.

Tamam deyin üstüne gitmeyin. Sonuçta en önemlisi iki tarafta da art niyet yok. Dolayısıyla bu lafın çok üzerinde durmayın, belki şu anda taze olduğu için ve çok bozulduğu / alınganlık ettiği için böyle dedi. (ben şahsen alınganlık ettiğini düşünüyorum ama önemli değil) Siz tek görüşün arkadaşınızla sonra belli bir zaman sonra unutur ve yumuşar belki.

Yanlış anlaşılmak istemem ama acaba erkek arkadaşınız sivri dilli olabilir mi ? Belki arkadaşınız gerçekten kırıldı? Yapacak bir şey yok görüşmek istemiyorsa siz kızkıza görüşürsünüz .

Her olayda girişmik istimiyirim diyen insanlarla görüşmek için bu kadar kendinizden geçmemelisiniz bence.

Sevgilinizle hayatım tadını çıkarıp arkadaşı eşi dostu onu bunu kafaya takmayın gereksiz samimiyet kurmuşsunuz ne gerek var bu kadar tatillere yemeklere düzgn giden ilişki bu şekilde bozulur benden bir abla tavsiyesi

Arkadaşınız anneniz degil babanız değil bu kadar çaba harcanmaz arkadaş kalmak için sevgilinizin yerinde olsam sizi terkeder ekurü sandığınız bu arkadaşla başbaşa bırakırım.Bi kere arkadaşlık dediğin böyle saçma hateketler barındırmaz.Arkadasiniz garip sizin tavırlar garip çocuk bı yerde bıkacak daha olgun daha olmuş birine yönelecektir fikrim net bu .Bu arada aynı arkadasiniz sizin yaptıklarınızı size zor yapar erkek arkadaşına iki laf edinde görün.İdaaya varım sizi seçmez ve suçlar .Bakın ben kadınların kızların sevgili uğruna arkadaş kaybetmesinden yana değilim fakat sizin olgun düzgün bir arkadasliginiz yok bu kızla çok zorlama sadece siz baglisiniz ve çok sagliksiz bir bağımlılık.Gun gelir bir kazıkla öğrenirsiniz biliriz hayat iyi sert gerçekçi öğretmen ne o kustuk ağladım falan .Çok gereksiz üstelik erkej arkasiniz iyi çekiyor sizi ikinizi yakında biri ona bunu söyler

İyi çekmiş çocuk kimse çekmez bu konuda çok ciddiyim sevgili sevgilidir arkadaş arkadaş .İkisini aynı ortama sokmayın arkadaşınıza ben bile gıcık oldum ve kendime şaştım

Sevgili olduğumuz kişilerin arkadaşları ile can ciğer olmak zorunda değiliz hiç değiliz sizin için bu şart ise öyle birini bulmanız gerekli buda zor .Saygı duyulur o ayrı erkek arkadaşınız mecbur değil sizin arkadaşınızın toksik tavırlarını çekmeye kendinizi onun yerine koyun .O sizin sevgiliniz arkadaşınızla ayrı görüşün tabi gene alınıp küser belki gene gönlünü yapmanız gerekir bı kaç ay falan

Sizin rahatsız olacağınız kadar partneriniz neden arkadaşınıza şaka yapıyor bu samimiyet nerden geliyor yani ? Sadece arkadaşınız rahatsız olsa kız abartıyor derdim ama sizde rahatsız olmuşsunuz? Erkek arkadaşınız sizin rahatsız olacağınız şeyleri bilmeyecek kadar sizi tanımıyor mu ? Umursamıyor mu ? Ayrıca 4 lü takılıyorum demişsiniz kızın erkek arkadaşı da rahatsız olmuştur bence. Bilemedim ama kıza erkek arkadaşı da bir şeyler söylemiş olabilir çok gereksiz şaka ve samimi davrandı o çocukla görüşmeni istemiyorum tarzında

Yanlis anlamayin ama konunuzun yarilarina geldigimde kesin konu sahibi 18 yaşında falan dedim ama 34 yaziyordu. Çocuksu davranan bir arkadas, hic olgun ve yerini haddini bilmiyen, sizde cocuk gibi onun gönlünü almayan calisan bir genc gibi davraniyorsunuz. Bir kere arkadasiniza sevgiliniz ile ayni seviyede, derecede ilgi gostermeniz sacma. Ufff hic cekmezdim mesafe koyardım buyuk konusmayayim

kadın önce senle iletişimi kesmeyi istemiş zaten yalvar yakar barışmışsın. sonra sevgilinden hoşlanmadığını ve görüşmek istemediğini söylemiş. kısacası sizden hazzetmiyor. neden zorluyorsun ki?

Arkadaşının erkek arkadaşına görüşmeyi istemeyecek kadar küsüp, takılıp önemseyen arkadaşınız da tuhaf, görüşmek istemiyor diye ağlayan siz de tuhafsınız. 34 yaşına gelmiş halen hayatındaki ilişkileri olması gerektiği gibi yönetemeyen insanları hiç anlayamıyorum o yüzden tavsiyem de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…