Arkadaşım ve nişanlım :(

Haklisiniz suclamadim sadece kendimi cok garip hissettim o yuzden sizlere soruyorum
Bilmem bana garip gelmedi. Sahsen esim arkadaslarimi arayabilir,gorusebilir,konusabilir, sakincali bir durum yok, ikimiz de medeni insanlariz. Arama siralamasi diye bir sey hic gozetmedim hayatimda, su an esime sonra arayacagim deyip de onun kuzenini veya ortak arkadasimizi da arayabilirim ne var ki yani bunda? Garip bir sey,iliskimiz olunca once mi aramaliyiz konusmaliyiz nedir yani

Boyle safsatalarla beyninizi yormayin. Elle tutulur gercekci kanitlar degil bunlar

Numara olayından haberiniz yok, ne ara numara alıp vermişler, nerede konuşmuşlar da numara vermişler ki?
Arkadaşınıza okkalı bir mesaj, herkese rezil edin ikisini de. Yıkın ortalığı. Çirkinleşmekten de çekinmeyin. Valla kimse kusura bakmasın da bu konuda elle tutulur bir yan yok. Bu olayda bile şüphe duymayacaksanız komik olur, çok iyi niyetli, saf olursunuz. Her şey ortada. Üzgünüm. Çok sinirlendim sizin adınıza.

Elim ayagim titriyor suan

Numara olayini bilmiyordum. Isleri alakasiz ben ekran resmi istemedim o an aklima gelmedi konduramadim.
Ama bana isim var diyip onu aramasi.
Ve aramasi icin hic bir sebep yoktu. Ustune sana ulasamadim yalani var. telefonum acik o arayacak diye masamdaydi ustelik ((

Muhabbetleri merhabadan ileri gitmedi diyorsun o zaman ne alaka birbirlerinde telefon numaraları olması. Arkadaşının soracak birşeyi varsa sana söylerdi, sen sorardın. Nişanlınız sizi arayıp ulaşamadığını iddia ediyor madem, telefon dökümünde ortaya çıkar. Önemli olan arkadaşını aradıktan sonra mı seni aramış yoksa daha önce arayıp ulaşamadığı için mi aramış ortaya çıkar. Midem bulandı hiç uğraşamam dersen ikisiyle de irtibatı kes.

Yani hangi arada nerde numara alıp vermişler? Ve senin neden haberin yok?
Senin bilgin ve onayın dahilinde numara alıp verseler, daha önceden konuşuyor olsalar amenna.
Kesinlikle seni kandırıyorlar.
Nişanlından şifresini isteyip telefon konuşmaları dökümlerine bakın. Zaten veremez. Ekran resmi isteyin şimdi o saatte seni defalarca arayıp ulaşamadığına dair, sildim der atamaz. Sonra da dediğim gibi ikisine de okkalı küfür dolu mesaj atıp, herkese rezil edip bitirin.
Zaten ailenizle gitmenize karşı çıktığında bitirin yazacaktım, vazgeçmiştim. Artık düzen tutmaz. İnanırsanız da safsınız derim.

Muhabbetleri merhaba merhaba.
Ben bazen onunla bulustugumda arar nisanlim ,telde aa xe selam soyle der.
Bu kadar.
Bi kac kez de ayni ortamdaydik ama bi kac arkadas daha vardi. Oyle teke tek muhabbetimiz de olmadi.
Sadece ilk tanistirdigimda 3umuzduk onda da tel nosu alinmadi ki
Beni aramadi telin kapali dedi ama degildi

Darkmore mevzu arkadaşla konuşması değil ki. Elbette bu anormal bir durum değil. Lakin kızın telefonu açar açmaz nişanlın yanımda demesi ve paniklemesi, akabinde bilinen en kıytırık yalanı nişanlısının söylemesi. Telefonuna ulaşamadım kapalıydı :) o telefon böyle zamanlarda hep çekmez ve ulaşılamaz ne hikmetse. Art arda mesaj atması vs. İyi niyetli insanlar, gerçekten iyi niyetle görüşünce panik yapıp yalan söylemezler. Açıkça durumu izah eder hatta bazen izah etme gereği bile duymazlar. Burada mide bulandıran arkadaşla nişanlının görüşmesi değil, paniklemeleri. Onun dışında ben tanıştırdım bir samimiyetleri yok diyor konu sahibi. Herhangi bir samimiyet kurulmuş ise bu neden gizlensin ki konu sahibinden. Benim 25 yıllık dostlarım var. Eşimle görüşebilirler kıskançlık yapmak aklıma bile gelmez. Ancak bunu gizlice yaparlarsa işkillenirim.

Ayrıca numara alıp vermelerinden konu sahibinin haberi de yok ! Bunda da işkillenmeyen çıkmaz sanırım.

İlla buluşmada tel nosu alınması gerekmiyor ki... Sosyal medyadan konuşup aldılar demek

Nisanlınla bulus ve yaa oyle mi deyip online telefon gecnisine bak. Madem bi b.k yememis net bi sekilde gorursun. Mesajlar aramalar saatleriyle herseyi gorursun. Zaten gostermezse bana guvenmiyo musjn ayagina yatarsa da gule gule der hayatina bakarsin. Elin zibidisi icin yasamiyorsun

Arkadaş samimi bir arkadaşın ise sürpriz bir plan yapıyor olabilirler mi? Doğum günü? Evlilik teklifi? Yani öyle birşey değilse üzgünüm ama durum pek iç açıcı değil.

Yok yok dogum gunum gecti gecen aydi,evlilik teklifini de yapti zaten ((
Supriz yapan bir insan da degil.
inanamiyorum beynim dondu kaldi aptal gibiyim

Önceki konunuzu şimdi hatırladım.
Ya bu nişanlınız size sürpriz planlıyor olamaz mı? Bana hep öyle geliyor önceki konunuzda da yazmıştım. Ne bileyim hiç negatif enerji almıyorum sizin konularınızdan.
Bir de me bileyim en yakın arkadaşınızla aldatacak kadar şerefsiz olabilir mi nişanlınız? En iyi siz tanıyorsunuz bilemedim ki şimdi ...

Ayrıca konu sahibinin kız arkadaşı da ortak arkadaşları,ortak görüştükleri samimi oldukları ğbir kişi degil.

Ayrıca konu sahibinin kız arkadaşı da ortak arkadaşları,ortak görüştükleri samimi oldukları ğbir kişi degil.

Yani iyi niyetle düşünmeye zorlayacak olursak, sürpriz ihtimali olabilir ama önceki konuya bakınca da öyle sürpriz yapacak bir durumda değil ilişkileri gibi. Ben niye Müge anlı'ya bağladım gece gece onu da bilmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…