- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
-
Bilmem bana garip gelmedi. Sahsen esim arkadaslarimi arayabilir,gorusebilir,konusabilir, sakincali bir durum yok, ikimiz de medeni insanlariz. Arama siralamasi diye bir sey hic gozetmedim hayatimda, su an esime sonra arayacagim deyip de onun kuzenini veya ortak arkadasimizi da arayabilirim ne var ki yani bunda? Garip bir sey,iliskimiz olunca once mi aramaliyiz konusmaliyiz nedir yaniHaklisiniz suclamadim sadece kendimi cok garip hissettim o yuzden sizlere soruyorum
Buluşacağını bilmiyor.
Arıyor ve direk senin yanında olduğunu söylüyor.
Seni defalarca arayıp ulaşamadığının ekran resimlerini isteseydin, tam o saatteki!
Yine de güven vermedi.
Bu konuya kesinlikle art niyetli yaklaş ve ayrıl. Numaralarının olduğunu biliyor muydun? Numara alıp vermeleri oldu mu? İş için yazmış o anda sana ulaşamamış onu aramış vs. Ama sana aradığı bilgisi gelmemiş, ilginç.
Aldatılma gibi bir durum çıkar bunun içinden.
Yazıklar olsun ikisine de.
Yani hangi arada nerde numara alıp vermişler? Ve senin neden haberin yok?Elim ayagim titriyor suan
Numara olayini bilmiyordum. Isleri alakasiz ben ekran resmi istemedim o an aklima gelmedi konduramadim.
Ama bana isim var diyip onu aramasi.
Ve aramasi icin hic bir sebep yoktu. Ustune sana ulasamadim yalani var.telefonum acik o arayacak diye masamda ustelik ((
Muhabbetleri merhabadan ileri gitmedi diyorsun o zaman ne alaka birbirlerinde telefon numaraları olması. Arkadaşının soracak birşeyi varsa sana söylerdi, sen sorardın. Nişanlınız sizi arayıp ulaşamadığını iddia ediyor madem, telefon dökümünde ortaya çıkar. Önemli olan arkadaşını aradıktan sonra mı seni aramış yoksa daha önce arayıp ulaşamadığı için mi aramış ortaya çıkar. Midem bulandı hiç uğraşamam dersen ikisiyle de irtibatı kes.
Bilmem bana garip gelmedi. Sahsen esim arkadaslarimi arayabilir,gorusebilir,konusabilir, sakincali bir durum yok, ikimiz de medeni insanlariz. Arama siralamasi diye bir sey hic gozetmedim hayatimda, su an esime sonra arayacagim deyip de onun kuzenini veya ortak arkadasimizi da arayabilirim ne var ki yani bunda? Garip bir sey,iliskimiz olunca once mi aramaliyiz konusmaliyiz nedir yani
Boyle safsatalarla beyninizi yormayin. Elle tutulur gercekci kanitlar degil bunlar
Ayrıca numara alıp vermelerinden konu sahibinin haberi de yok ! Bunda da işkillenmeyen çıkmaz sanırım.Darkmore mevzu arkadaşla konuşması değil ki. Elbette bu anormal bir durum değil. Lakin kızın telefonu açar açmaz nişanlın yanımda demesi ve paniklemesi, akabinde bilinen en kıytırık yalanı nişanlısının söylemesi. Telefonuna ulaşamadım kapalıydı :) o telefon böyle zamanlarda hep çekmez be ulaşılamaz ne hikmetse. Art arda mesaj atması vs. İyi niyetli insanlar, gerçekten iyi niyetle görüşünce panik yapıp yalan söylemezler. Açıkça durumu izah eder hatta bazen izah etme gereği bile duymazlar. Burada mide bulandıran arkadaşla nişanlını görüşmesi değil, paniklemeleri. Onun dışında ben tanıştırdım bir samimiyetleri yok diyor konu sahibi. Herhangi bir samimiyet kurulmuş ise bu neden gizlensin ki konu sahibinden. Benim 25 yıllık dostlarım var. Eşimle görüşebilirler kıskançlık yapmak aklıma bile gelmez. Ancak bunu gizlice yaparlarsa işkillenirim.
İlla buluşmada tel nosu alınması gerekmiyor ki... Sosyal medyadan konuşup aldılar demekMuhabbetleri merhaba merhaba.
Ben bazen onunla bulustugumda arar nisanlim ,telde aa xe selam soyle der.
Bu kadar.
Bi kac kez de ayni ortamdaydik ama bi kac arkadas daha vardi. Oyle teke tek muhabbetimiz de olmadi.
Sadece ilk tanistirdigimda 3umuzduk onda da tel nosu alinmadi ki
Beni aramadi telin kapali dedi ama degildi
Cok kotuyum cok yalnizim.
Aglayarak yaziyorum.
Gozlerim yaniyor artik.
Ne olur bana yardim edin.
Bugun kiz arkadasimla bulustum. Nisanlimla onu aylar oncesinde tanistirmistim,yakin arkadasim bu.
Ama oyle samimi degiller nisanlimla bu arkadasim. Merhaba -merhaba iliskileri. Bensiz konustuklarini bile bilmiyordum.
Cafede otururken telinden bana gittigi tatilin resimlerini vs gosterirken teli caldi gayri ihtiyari baktim benim nisanlimin nosu.
Basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Cunku cafeye girmeden aradigimda nisanlim telini acmamisti. musait degilim diye mesaj atmisti.
Kizin da eli ayagina dolasti derken acti ilk cumle mutlutiramisu da yanimda.
Kapatinca da seni merak etmis ondan aramis ulasamamis dedi sonra nisanlimdan ard arda bana mesajlar,askim teline ulasilamiyodu vs diye
Birincisi telim acik sesi de acik duymamam imkansiz ne aramis ne mesaj atmis
Ikincisi o kizla oldugumu ben soylemedim.
Oyle diyince arkadasim, ben ona bi sey sordum da isimle ilgili o ara bulusacagimizi soyledim dedi.
Cok kotuyum
Butun gece aradi ama acmadim.
Ne olur bana bir sey diyin. Ben mi cok art niyetliyim?
Arkadaş samimi bir arkadaşın ise sürpriz bir plan yapıyor olabilirler mi? Doğum günü? Evlilik teklifi? Yani öyle birşey değilse üzgünüm ama durum pek iç açıcı değil.
İlla buluşmada tel nosu alınması gerekmiyor ki... Sosyal medyadan konuşup aldılar demek
Ayrıca konu sahibinin kız arkadaşı da ortak arkadaşları,ortak görüştükleri samimi oldukları ğbir kişi degil.Darkmore mevzu arkadaşla konuşması değil ki. Elbette bu anormal bir durum değil. Lakin kızın telefonu açar açmaz nişanlın yanımda demesi ve paniklemesi, akabinde bilinen en kıytırık yalanı nişanlısının söylemesi. Telefonuna ulaşamadım kapalıydı :) o telefon böyle zamanlarda hep çekmez ve ulaşılamaz ne hikmetse. Art arda mesaj atması vs. İyi niyetli insanlar, gerçekten iyi niyetle görüşünce panik yapıp yalan söylemezler. Açıkça durumu izah eder hatta bazen izah etme gereği bile duymazlar. Burada mide bulandıran arkadaşla nişanlının görüşmesi değil, paniklemeleri. Onun dışında ben tanıştırdım bir samimiyetleri yok diyor konu sahibi. Herhangi bir samimiyet kurulmuş ise bu neden gizlensin ki konu sahibinden. Benim 25 yıllık dostlarım var. Eşimle görüşebilirler kıskançlık yapmak aklıma bile gelmez. Ancak bunu gizlice yaparlarsa işkillenirim.
Telefonunu karıştırmıyorsan nişanlının büyük ihtimal başka adresi de vardır.Genelde ilişki durumunu belli etmemek için kullanmıyorum yalanını uyduranlara da denk geliniyor.Nisanlimin sosyal medyasi da yok.
Benim var hatta bazen biseylere benden bakar
Ayrıca konu sahibinin kız arkadaşı da ortak arkadaşları,ortak görüştükleri samimi oldukları ğbir kişi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?