Arkadaşım ve eşinin tavırları

Tabikide kalan eşyamı alırdım

valla boşverin eşyanız da değerli değilse kalsın. bu tipler tehlikelidir yarın öbür gün kötü giden evlilikleri yüzünden sizi suçlarlar. sizin de evi karıştırırlar hiç gerek yok yani

kocası triplere girmiş belli ki
belki sizden dolayı belki kendi aralarındaki başka bi meseleden dolayı
ama var bi durum
neden ikisi tartışırken telefonu elinize alıp araya girdiniz o kısım bana çok saçma geldi
onlar bugün kavga eder yarın barışır araya girdiğiniz için kötü olan siz olursunuz
ben de çoğu yoruma katılıyorum bi süre sonra eşyanız için yazarsınız

eşi daha fazla kalmasını gereksiz bulmuş anlaşılan
annesi de fişkelemiş gereksiz fazla tepki vermiş

belli zaman geçsin alacağınız şeyi alırsınız ve sanırım bir daha görüşemezsiniz

Siz uyurken arkadaşınız temizlik yapıyordu ve kocanız da geldi yanınıza kıvrıldı. Bu arkadaş mı yoksa sizin temizlikçiniz falan mı? O işleri koca bey neden yapmıyor? Şaka gibisiniz gerçekten!

Son durum nedir konu sahibi ?
Cuma gününe kadar konuşma olmadı sonra ben dayanamayarak mesaj attım halini hatrını sordum eşyamın kaldığını istediğimi söyledim. Tamam dedi sonra kendi fotoğrafını atıp saçını değiştirdiğini söyledi esinin geldiğini falan hiç birşey olmamış gibi bende güzel olduğunu yakıştığını falan söyledim. Benim durumu mu sordu. Sonra konuyu gece resim paylaştığını mesaj attığımı ama cevap vermedigini fotografimizida kaldırdığını bir sorun olduğunu düşündüğüm için yazmadığımı yoksa daha önceden yazacağımı söyledim arkadasimin söylediği; birşey olmadığı.hikayesinde paylaştığı gecenin ikisindeki fotoğrafı sonra kendisi çirkin çıktığı için sildiği, normal paylaştığı fotoğrafta daha güzel fotoğraf cekelim diye silmiş bende tamam dedim geçtim uzatmadım. O da yazmadı sonrasında

Ama konuşma tarzı mesafeli konu açmak için açan bir konuşma tarzıydı. zorlamamam gerektiğini anladım çünkü ilk başta konusmak isteyen zaten yazardı. ben mesaj attığımda o anda dönmese bile sonra dönebilirdi mesajı görmediğini söylemedi bildiğin görmüş ama cevap vermemiş .Ilk başlarda çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum kimseyide zorla gorusturecek halim yok herkes kendi tercihlerini yapar. Şuanda mutluysa öyle kalsın eşiyle takrar arasinin bozulmasını istemem. O yüzden o adım atmadıkça bir daha yazmama kararı aldım eşyadanda vazgeçtim desem yalan olmaz kendi vermek isterse görüşücem ama yazmasa birdaha istemicem konuyu uzatmamak için.

Ailecek sizinle görüşmeme kararı almışlar. Sebebi birçok şey olabilir. İyi olduğunuzda evde olduğuna emin olduğunuz bir anda arayın iki dakika kapıdan eşyamı alabilir miyim dersiniz. Artık gerisini önünü sormayın.

Eşinizi kıskanması şart değil. Bazı kişiler evde erkek varken eşini ve çocuklarını göndermek istemiyor. Kültürel de olabiliyor. İlk defa böyle bir durum yaşandığı için sizinle kalması sorun olmuştur.

Biraz bekleyin ve ne olduğunu sorun ama 10. Gün falan eşinin benimle görüşmeme konusunda isteği olabilir anlarım tarzında bir konuşma yapın. Ve bence bu konuşmada da ne zaman ihtiyacın olursa ben burdayım izlenimi verin. Sonuçta kavgalı değilsiniz inşallah bir an önce her şey yoluna girer.

O görüşmek istese bile yolları ayırın.Bubtarz saçma ilişkiler ısrarla sürdürüldüğü zaman sonu hiç iyiye gitmez Oturun kendi başınıza kendi kahrınızı çekin.Sartlar ne olursa olsun bu kadar fedakâr bu kadar mıç mıç ilişkiler hep bir yerden patlıyor.Uzak durun net!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…