Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın arada ben de içerim ama saatlerce o alkolün tadı öyle şu alkolün tadı böyle diye konuşmam. Normal muhabbet ederdik önceden şimdi hep aynı alkol konusunu konuşuyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım başka konu konuşamaz olduk.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım sürekli alkol muhabbeti yapıyor.
- Konu Sahibi Dreamm25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Görüldü atsam anlar mı kiUyarın.
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Neden yanlis anlasilsin ki..Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın
Dini butun insanlari benzin dokup yakmiyoruz degil mi ama..
Soruna istinaden,"Bu konu hakkinda konusmak istemiyorum,bilgi sahibi de degilim,surekli ayni konu uzerinde takilip kalman beni rahatsiz ediyor" diyeceksin..
Ve bitecek...
Boyle giderse,yakin bir zamanda :"ortaklasa bir Tekel Bayisi acalim" diyecekmis gibi duruyor.
Son düzenleme:
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Bir arkadaşım sürekli yemek anlatıyordu. Yedik 24 saat sonra bizi terketti boşver demistim. Küsmüş tu ,,Görüldü atsam anlar mı ki
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
Arkadaş ilk defa alkol alıyor herhalde, bi özenmiş.Ben dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın arada ben de içerim ama saatlerce o alkolün tadı öyle şu alkolün tadı böyle diye konuşmam. Normal muhabbet ederdik önceden şimdi hep aynı alkol konusunu konuşuyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım başka konu konuşamaz olduk.
Bu sıralar çok içiyorArkadaş ilk defa alkol alıyor herhalde, bi özenmiş.
Canım, sen ver şifreyi ben senin yerine yazışayım, olur mu?
Yav normal arkadaşlar, böyle bir durumda "kanka son zamanlarda tek muhabbetimiz alkol oldu, farkında mısın?" falan der, dokundurur. Olmazsa açık açık sıktı bu muhabbet, başka konuşacak bir şey yok mu dersin. Benim arkadaşım alınmaz buna. Zaten her halta alınan kişi de arkadaşın olamaz, olmamalı.
Yav normal arkadaşlar, böyle bir durumda "kanka son zamanlarda tek muhabbetimiz alkol oldu, farkında mısın?" falan der, dokundurur. Olmazsa açık açık sıktı bu muhabbet, başka konuşacak bir şey yok mu dersin. Benim arkadaşım alınmaz buna. Zaten her halta alınan kişi de arkadaşın olamaz, olmamalı.
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
- 20 Şubat 2022
- 70
- 141
- 8
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Ovunecek baska bir seyin varsa siradaki konuya gec derim ben ama siz bana bakmayin ben biraz sert uyaririm ha benim hicbir arkadasim da bana bu muhabbeti yapmazBen dinci bir insan değilim yanlış anlaşılmasın arada ben de içerim ama saatlerce o alkolün tadı öyle şu alkolün tadı böyle diye konuşmam. Normal muhabbet ederdik önceden şimdi hep aynı alkol konusunu konuşuyor kırmak istemiyorum ama sıkıldım başka konu konuşamaz olduk.
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.745
- 598
Ahahah yazamamışım da açık havada üç amsterdam içtim de afedersiniz, yazma kabiliyetim ölmüşTelefonunu verin ben diyeyim dreamm25 alkol muhabbetinden sıkılmış diye, sizin kojuşma kabiliyetiniz yok belli ki.