Arkadaşım nişanına çağırmadı

tum bunlardan sonra cagirmasini da beklemezdim. Bosver, demek ki samimiyetiniz karsilikli degilmis

bana kendisi söyledi seni çağıracağım diye ben bunu dert etmedim ki

ki bi samimiyetim de yok kendisi bana hem nişanıma hem de düğünüme altın almıştı bende ona karşılığını yapacaktım böyle kendimi borçlu hissediyorum

BEn elbise olayına takıldım kışlık uzun elbise derken

Mekan kapalı değilmi düğünde kışlık bişeyler mi giyiniyorsunuz

Zaten içerde oluyor ne fark eder ki yaz ve ya kış olması

İlginç geldi bana kapalı biyerdeki düğünde kışlık elbise giymek

benim elbiselerimin hemen hepsi askılıdır

şuan hava soğuk, istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama geçtiğimiz haftasonu hava daha da soğuktu

giyemezdim öyle kısa elbise

kışın hiç ne nişana ne düğüne gittim bilmiyorum başkaları ne giyer, bizim ailede genelde yazın olur düğünler vs

bir de çok üşüyen biriyim

Neye alındınız anlamadım.
Kopukluk ciddi oluşmuş zaten o belli.
Evinize yakın olup 3 sene uğrayamamış birinin nişanını ben şahsen önemsemem.
Ya neden çağırmadı diye bile düşünmem.
Hatta benim özel günlerime gelmemişse o çağırsa da gitmem.
Siz çağırmadığı halde unuttu mu sorsam mı neden modundasınız.
Bu da fazlaca değer verdiğinizi gösterir.
Hani bu durum ancak yalnızlıktan olabilir diye düşündüm.
Değer karşılıklı verildiğinde güzeldir.
Boşverin diyeyim de gideyim madem.

Bence düğüne cagirsa dahi gitmeyin.borclu olduğunuzu düşündüğünüz hediyeyi düğün sonrası kapıdan eline verin."gelemedim,borçlu kalmakta istemedim"dersiniz.hem vermek istediğiniz şeyi verirsiniz hemde mesajınızı verirsiniz

Her ilişkinin sonsuza kadar aynı şekilde devam etmesini beklemek sağlıklı değil. Belki yıllar sonra tekrar aynı noktalarda buluşursunuz. Şu an arkadaşınız başka şeylerle ilgileniyor olabilir, sizle görüşmek istemiyor da olabilir. Bu, sizin başınıza da gelebilirdi. Zorunluluktan, ayıp olmasın diye yapılan şeylerden hepimiz sıkılmadık mı :)
O elbiseyi de güzel bir partide giyersiniz umarım.

Mesela tiril tiril çiçekli elbise kışın tercih edilmez. Aynı şekilde yazın da kadife, ağır kumaşlı şeyler giyilmez. Böyle bir şey olabilir :)

Mesela tiril tiril çiçekli elbise kışın tercih edilmez. Aynı şekilde yazın da kadife, ağır kumaşlı şeyler giyilmez. Böyle bir şey olabilir :)
çok bilmeyin herseyi
Hahaha

Sizin dediğiniz tiril tiril çiçekli elbise
Yazın açık mekanda tercih edilir

Kapalı salonda yaz veya kış olduğu farketmez farketmez ne giyilcegi

Ama

kapalı mekanda uzun kışlık kadife giyerseniz pişik olursunuz benden söylemesi

Neyse uzatmak istemiyorum sonu banlanma oluyor çünkü

Siz ne istiyorsaniz onu giyin lütfen

Bu gereksiz nefretin sebebi ne? Yazık size cidden çok mutsuz biri olmalısınız; ben sadece muhabet olsun diye yazmıştım.

demek ki o karsilik olarak beklememis, yoksa muhakkak gitmeni isterdi

Bende olsam uzulurdum ama asla aramazdim ve hayirli olsun demezdim hatta o arasa kirildigimi ve gorusmek istemedigimi soylerdim. Istese bal gibi cagirirdi irtibati koparmak istemis bence.

Nekadar ince düşünceli birisin..
Malesef ki arkadaşın pek öyle değil. Senin onu umursadigin kadar o seni umursamiyor.
Veya aklıma şu geldi bak hani güzel bir kadın olduğunu için kıskanıyo olabilir. Seni sözlusunun oldugu ortama sokmak istemeyebilir. Belki oyuzden samimi olmak istemiyordur . Daha geçenlerde burda boyle bir konu okumustum . Nekadar saçma bulsamda böyle düşünen insanlarda var .
Bence artık bukadar ince düşünme. Hediyeni de geri iade yapılıyorsa geri ver. Boşver.

Tatlim kendisi arayip sorarsa ararsin icabinda evine gidersin karsiligini yaparsin.. unuttumu diycem ama yakin olsaniz unutmazdi bence.. salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…