Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen suç bakamazsin falan. Bakmami istemese degistirirdi sifresini. Hicbirsey yalanı haklı cikarmaz.ozel olsa bakmasını istemese arkadaşın vermezdi sanki gizli gizli cuzdanından çalmışsın gibi bir muamele...arkadaşı ne yapacagını sanıyordu kpss şifresi ile facebookamı girecekti?
sinir olurum böyle yalanlara,notu kotu dıye yalan atan ilerde zor durumda kalınca yine yalan atabilir o zaman nasılsa utanıyor?
sizi bariz kıskanmış ben olsam yüzüne çat diye soylerdim,söylemediniz şimdi size dert söyleseydiniz ona dert olurdu
Ne o.fikrimi söyleyince egolu mu oldum? Ordaki konuyu buraya mi tasiyosun? Artık her actigim konuda isitip isitip koyarsiniz ortayaKusura bakma da, yorumları okurken bir yandan sizin egolu olduğunuzu dusunmus bir yandan da kıza acaba haksizlik mi ediyoruz belki niyeti iyidir demistim. Özellikle "oyle biri degilim" yazdiginizda, acaba dedim, haksiz mi yargiliyoruz.
Fakaaaaaatt baska bir kizcagiza yazdiginiz "saka gibi"li yorumdan sonra sizin aslinda "oyle biri" oldugunuz meydana cikti.
Surda daha fazla cirpinip kendinizi komik duruma dusurmeyin.
Ha o arkadasta ins atanir ama torpil olmadan olmaz. Dogruyu pat diye söyledim egoist oldum en iyisi teselli amaciyla yalan soylemek sanirim!Kusura bakma da, yorumları okurken bir yandan sizin egolu olduğunuzu dusunmus bir yandan da kıza acaba haksizlik mi ediyoruz belki niyeti iyidir demistim. Özellikle "oyle biri degilim" yazdiginizda, acaba dedim, haksiz mi yargiliyoruz.
Fakaaaaaatt baska bir kizcagiza yazdiginiz "saka gibi"li yorumdan sonra sizin aslinda "oyle biri" oldugunuz meydana cikti.
Surda daha fazla cirpinip kendinizi komik duruma dusurmeyin.
Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce
Onemli olan doğruyu pat diye soylemek degil , bunu herkes soyler.Ha o arkadasta ins atanir ama torpil olmadan olmaz. Dogruyu pat diye söyledim egoist oldum en iyisi teselli amaciyla yalan soylemek sanirim!
Ne o.fikrimi söyleyince egolu mu oldum? Ordaki konuyu buraya mi tasiyosun? Artık her actigim konuda isitip isitip koyarsiniz ortaya
Ben arkadaşınızın puanına bakmaya hakkınız olmadığını düşünmüyorum, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi diyorsunuz ve arkadaşlar arasında böyle şeyler sorun olmaz normalde bence. Arkadaşınızın yaptığı bencede aşağılık kompleksi. Üzüldüm gerçekten onun durumuna ama yalan söylemesi bence hiç hoş değil. Dürüst insanlar böyle yapmaz. Bence gene sizin omzunuzda teselli bulmalıydı yalan söylemektense. Bana çok garip geldi.Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce