Yalan Söyleyen Arkadaş Çok Kırıldım

Ilginc ..arkadasinda olsa tc sini kullanamazsin kimsenin bu suc bildigim kadariyla.hafiyelik yapmissin guzel...arkadasin mahcup oldugu icin gercegi soyleyememis bunda kirilcak ne vae anlamadım

ozel olsa bakmasını istemese arkadaşın vermezdi sanki gizli gizli cuzdanından çalmışsın gibi bir muamele...arkadaşı ne yapacagını sanıyordu kpss şifresi ile facebookamı girecekti?
sinir olurum böyle yalanlara,notu kotu dıye yalan atan ilerde zor durumda kalınca yine yalan atabilir o zaman nasılsa utanıyor?
sizi bariz kıskanmış ben olsam yüzüne çat diye soylerdim,söylemediniz şimdi size dert söyleseydiniz ona dert olurdu

Ne 85 puanmış yavv ben de alsam böyle birkaç kere konu açıcam demek ki hadi inşallah:))

Hayırlı olsun canım inşallah atanırsın arkadaşın senin puanını duyunca utanmış söyleyememiştir

Kusura bakma da, yorumları okurken bir yandan sizin egolu olduğunuzu dusunmus bir yandan da kıza acaba haksizlik mi ediyoruz belki niyeti iyidir demistim. Özellikle "oyle biri degilim" yazdiginizda, acaba dedim, haksiz mi yargiliyoruz.

Fakaaaaaatt baska bir kizcagiza yazdiginiz "saka gibi"li yorumdan sonra sizin aslinda "oyle biri" oldugunuz meydana cikti.

Surda daha fazla cirpinip kendinizi komik duruma dusurmeyin.

ozel olsa bakmasını istemese arkadaşın vermezdi sanki gizli gizli cuzdanından çalmışsın gibi bir muamele...arkadaşı ne yapacagını sanıyordu kpss şifresi ile facebookamı girecekti?
sinir olurum böyle yalanlara,notu kotu dıye yalan atan ilerde zor durumda kalınca yine yalan atabilir o zaman nasılsa utanıyor?
sizi bariz kıskanmış ben olsam yüzüne çat diye soylerdim,söylemediniz şimdi size dert söyleseydiniz ona dert olurdu
Aynen suç bakamazsin falan. Bakmami istemese degistirirdi sifresini. Hicbirsey yalanı haklı cikarmaz.

Kusura bakma da, yorumları okurken bir yandan sizin egolu olduğunuzu dusunmus bir yandan da kıza acaba haksizlik mi ediyoruz belki niyeti iyidir demistim. Özellikle "oyle biri degilim" yazdiginizda, acaba dedim, haksiz mi yargiliyoruz.

Fakaaaaaatt baska bir kizcagiza yazdiginiz "saka gibi"li yorumdan sonra sizin aslinda "oyle biri" oldugunuz meydana cikti.

Ne o.fikrimi söyleyince egolu mu oldum? Ordaki konuyu buraya mi tasiyosun? Artık her actigim konuda isitip isitip koyarsiniz ortaya

Ha o arkadasta ins atanir ama torpil olmadan olmaz. Dogruyu pat diye söyledim egoist oldum en iyisi teselli amaciyla yalan soylemek sanirim!

SORUN ALINAN PUAN YA DA BAŞARI DEĞİL SORUN SÖYLENEN YALAN ANLATABILDIMMI KIZLAR??

Utanmistir soyleyememistir ne var ki bunda gayet insani bi yaklaşım. Daha önce dalga gectiginize şahit olduysa sizden saklaması normal. Ben kirilcak bir durum göremiyorum. Onun size kırılması lazım guvenmis vermiş şifresini ama açıp bakın diye değil.

Ay bu yalanı akrabalar dahi yapıyor elin kızı yapmış çok normal teyzemin kızı öğretmenlikten dolayı atanamadı sınıf öğretmeni kendisi her sorduğumuzda 75 aldım derdi sonra diğer teyzemin kızı oda öğretmen ama atandı ona sordum diğer teyzemin kızı neden atanamadı diye oda 65 alındığından deyince acaip gözümden düştü
Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce

Ha o arkadasta ins atanir ama torpil olmadan olmaz. Dogruyu pat diye söyledim egoist oldum en iyisi teselli amaciyla yalan soylemek sanirim!
Onemli olan doğruyu pat diye soylemek degil , bunu herkes soyler.
Marifet doğruyu gonul kırmadan soylemektir.
Hala su kadar insanin demesine ragmen "acaba uslubum yanlis miydi" diye dusunemiyorsunuz ya, pes.

Ne o.fikrimi söyleyince egolu mu oldum? Ordaki konuyu buraya mi tasiyosun? Artık her actigim konuda isitip isitip koyarsiniz ortaya

Sürekli aynı şeyleri söylemen hoş değil. Bir kişinin düşünce yapısı ve karakterini anlamak için konuşma yapısına bakılır.
ve sen kpss gibi insanların umut bağladığı sınavda birine çıkıp ben 85 le acaba diyorum sen 73le mi atanacağını düşünüyorsun deyip bir de küçümseyip ,aşağılama belirtisi olan
"ŞAKA GİBİ" yi kullanırsan tabii ki egoist olursun.

ayrıca arkadaşının yalan söylememesine üzülmemen gerekirdi. O psikolojiyi sen çalışmadığın için anlayamazdın... Medeni bir tavırla ya meraktan sonucuna baktım evet o kadar emek verdin ama üzülme olur mu deseydin.. belki daha anlaşılır olurdun.. sinsice bilip oynamışsın telefonda.
sonuçlara bakıp da telefona hemen sarılıp aramak da pek ironik!

Bence bu kız başka konulardada yalanını yakalarsan anında arkadaşlığından vazgeç

Utanmıştır, yazık kızcağıza bence üzüleceğiniz şey yalan değil, aldığı puan olmalı :(

Siz ona yalan söylemişsiniz o da size yalan söylemiş ben bi sorun göremedim. Siz hiç hakkınız olmadığı halde onun sonucuna baktıgınızı saklamışsınız, o da sizden kpss sonucunu saklamış. Ki onun kendince bi sebebi var sonucundan utanmış, kendini başarısız hissetmiştir. Bi de yazdıklarınız gerçekten egoist bi insan oldugunuz izlenimi veriyo. Belki de kaç senelik arkadaşınız da bu huyunuzu bildiği icin sizle paylaşmak istememiştir, sizi paylaşılcak degil kendini küçük görcek insan olarak düşünmüştür :KK12:

Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce
Ben arkadaşınızın puanına bakmaya hakkınız olmadığını düşünmüyorum, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi diyorsunuz ve arkadaşlar arasında böyle şeyler sorun olmaz normalde bence. Arkadaşınızın yaptığı bencede aşağılık kompleksi. Üzüldüm gerçekten onun durumuna ama yalan söylemesi bence hiç hoş değil. Dürüst insanlar böyle yapmaz. Bence gene sizin omzunuzda teselli bulmalıydı yalan söylemektense. Bana çok garip geldi.

Back