- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte aradığım yorum bu.Siz burada iyi niyetinizle değil fesatlığınızla konu açtınız.
Bunun aksini iddaa edemezsiniz.
Kimse inanmaz..
Eğer arkadaşınız 86 alsaydı
-Aaa ben çalışmadım 85 aldım o bütün yaz çalıştı 86 aldııı dicektiniz..
Tam düşünüyordum
-Şaka gibiii diye hadsiz yorumu yapan bu muydu diye senmişin doğru tahmin etmişim..
Kimi insanlar konuşma uslübündan bile tanınabiliyor farkındaysan..
Marjinalliğini keşke böyle böbürlenerek değilde mantıklı cevaplarında yapsaydın..
Bence o kızla arkadaşlığınızı kesinde oda kurtulsun sizden..
Sizin konularınıza baktım..
Vee tamamııı hep bi eziklik psikoloji içindesiniz..
Ve bunu başka yollarda bastırmaya çalışıyosunuz..
Ama kalp kırdığınızın farkında değilsiniz..
Bence farkına varın..
18 yaşındaymışsın..
Dışarıda
-Bön onsököz yoşondoyommm demeyi bildiğiniz gibi bununda hakkını vermeyi bilin..
-Bön örgön döğölöm demek yerine ergen olmadığınızı herkese ispatlamnız lazım..
Kimseyi kırmadan. kimseyi incitmeden, buraya masum bi şekilde konu açanların şevkini kırmadan..
Masum dedim farkındaysan senin gibi konu açan demedim..
Orada çok çok ince bi çizgi var o ince çizgiyi anlarsın zaten hiçç çalışmadan 85 puan almışsın ya anlaman lazım..
Sınavdan aldığınız puanlardan önce insanlar arasında hanımefendiliğinizle aldığınız puanada çok çok önem verin..
Ben bunu kıskanıyorum..
1,55 boyuyla herkes etrafında ben 1,73 üm ama yetmiyor 1,75 olmak istiyorum demek yerine..
Ben kendimi beğenmiyorum ama herkes kişiliğimi çok beğeniyor demek varken burda böbürlenirsen kimse senin için iyi düşünmez..
Arkadaşınızda o anda kötü hissediyordur kendini..
Bana biri bunun için kırılsa
-Başka kapıya seni çekemem der postalarım..
Başlarım onun tribinede havasınada, yanımda olması gereken noktada karşıma geçen kimse benim arkadaşım olamaz..
Arkadaşınızın gözü inşALLAH hemen açılırda. Fesat birinden kurtulur..
Puanınız için tebrik ederim, kişiliğin içinde tebrik etmeyi çok isterdim ama ne yazık ki
Siz burada iyi niyetinizle değil fesatlığınızla konu açtınız.
Bunun aksini iddaa edemezsiniz.
Kimse inanmaz..
Eğer arkadaşınız 86 alsaydı
-Aaa ben çalışmadım 85 aldım o bütün yaz çalıştı 86 aldııı dicektiniz..
Tam düşünüyordum
-Şaka gibiii diye hadsiz yorumu yapan bu muydu diye senmişin doğru tahmin etmişim..
Kimi insanlar konuşma uslübündan bile tanınabiliyor farkındaysan..
Marjinalliğini keşke böyle böbürlenerek değilde mantıklı cevaplarında yapsaydın..
Bence o kızla arkadaşlığınızı kesinde oda kurtulsun sizden..
Sizin konularınıza baktım..
Vee tamamııı hep bi eziklik psikoloji içindesiniz..
Ve bunu başka yollarda bastırmaya çalışıyosunuz..
Ama kalp kırdığınızın farkında değilsiniz..
Bence farkına varın..
18 yaşındaymışsın..
Dışarıda
-Bön onsököz yoşondoyommm demeyi bildiğiniz gibi bununda hakkını vermeyi bilin..
-Bön örgön döğölöm demek yerine ergen olmadığınızı herkese ispatlamnız lazım..
Kimseyi kırmadan. kimseyi incitmeden, buraya masum bi şekilde konu açanların şevkini kırmadan..
Masum dedim farkındaysan senin gibi konu açan demedim..
Orada çok çok ince bi çizgi var o ince çizgiyi anlarsın zaten hiçç çalışmadan 85 puan almışsın ya anlaman lazım..
Sınavdan aldığınız puanlardan önce insanlar arasında hanımefendiliğinizle aldığınız puanada çok çok önem verin..
Ben bunu kıskanıyorum..
1,55 boyuyla herkes etrafında ben 1,73 üm ama yetmiyor 1,75 olmak istiyorum demek yerine..
Ben kendimi beğenmiyorum ama herkes kişiliğimi çok beğeniyor demek varken burda böbürlenirsen kimse senin için iyi düşünmez..
Arkadaşınızda o anda kötü hissediyordur kendini..
Bana biri bunun için kırılsa
-Başka kapıya seni çekemem der postalarım..
Başlarım onun tribinede havasınada, yanımda olması gereken noktada karşıma geçen kimse benim arkadaşım olamaz..
Arkadaşınızın gözü inşALLAH hemen açılırda. Fesat birinden kurtulur..
Puanınız için tebrik ederim, kişiliğin içinde tebrik etmeyi çok isterdim ama ne yazık ki
konu sahibi dürüstse arkadaşına baştan puanını öğrendiğini söyleyebilirdi.asıl dürüst olmayan konu sahibi.şifresi var diye insanların özeline girmek ne kadar doğrudur![]()
Sınavda stres yapmıştır.O yüzden ben sınav puanıyla insanın başarısını çok kıyaslamam.Ne çok ezberi kuvvetli olup sınavda kazanıp,normal iş hayatında hiç bir halttan anlamayanları bilirim.Mahçup olmuş,söylemek istememiş.Bunda kırılacak birşey yok.Birbirinizde face şifrelerinizin olması ne kadar saçmaysa,senin tc kimlik no su sen de var diye,girip bakman o kadar saçma.Hem girip bakabileceğini düşünememiş olabilir.Merhaba kızlar,
Liseden tanıştığım 4 yıllık arkadaşım var. Bayağı samimiyiz. Yediğimiz içtigimiz ayrı gitmez lise bitti biz hâlâ birbirimizi bırakmadık.
Yalnız arkadaşım üniversite sınavını kazanamadı ve kpss calıscam memur olmak istiyorum üniversiteye gitmem dedi. Saygı duydum. Bütün yaz çalıştı. Ben çalısmadım öylesine girmiştim.
Bugün açıklandı.
Kendiminkine baktım 85. Aklıma hemen o geldi aradım annesi çıkti evde yok gelince arar dedi. Tc no ve şifresi bende vardı ondan duymak istedim umutluydum. Sabredemedim onunkine de baktim. 64 almış. İnanin o kadar üzüldüm ki. Aradı beni daha demin konuştuk demez mi 81 aldım diye. Ben şok.oldum. matematiğim çok iyidi (yalan) atanicam inş. falan. Kizlar çok kırıldım neden doğruyu soylemedi sizce